Nabírání na váze ve spojení s fotbalem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabírání na váze ve spojení s fotbalem  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nabírání na váze ve spojení s fotbalem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 1:20 pm    Předmět: Re: Nabírání na váze ve spojení s fotbalem Odpovědět s citátem

Honnzi napsal:
Spam napsal:

Strejda co to psal do kal. tabulek udělá žemlovku jinak, babička ti ji udělá jinak a tvoje mamka taky...
Podle toho se vůbec neřiď... Tyhle jídla bych tam vůbec nehledal.
Hledej základní suroviny z kterých děláš hotové jídla.

no onu tu žemlovku dělala babička, mně šlo jen o orientační hodnoty protože dopočítavat si poměr surovin a jejich nut. hodnot v kažfém jídle není jen tak

jenomze pokud chces presne hodnoty, tak to udelat musis
kazdy ma jiny pomer tech surovin, takze se ve finale muzes sakra lisit
Mablung

PříspěvekZaslal: so červenec 06, 2013 5:02 pm    Předmět: Re: Nabírání na váze ve spojení s fotbalem Odpovědět s citátem

Honnzi napsal:
Spam napsal:

Strejda co to psal do kal. tabulek udělá žemlovku jinak, babička ti ji udělá jinak a tvoje mamka taky...
Podle toho se vůbec neřiď... Tyhle jídla bych tam vůbec nehledal.
Hledej základní suroviny z kterých děláš hotové jídla.

no onu tu žemlovku dělala babička, mně šlo jen o orientační hodnoty protože dopočítavat si poměr surovin a jejich nut. hodnot v kažfém jídle není jen tak

Já bych se tím zhruba řídil. Sice ne co se žemlovky týče, ale obecně jo.
Druhou věcí je, že příliš soustředíš na bílkoviny. To u tebe, člověka který chce nabírat prakticky z nuly, není až tak důležitá veličina.
Třetí věcí, při doporučeních se mluví o bílkovinách s plnohodnotným amino spektrem. Což je maso, vejce, soja. Předpokládám že v žemlovce, až na pár vajíček, nic takového nemáš. Potom tam máš neplnohodnotné amino spektrum a musel by jsi si složitě zjišťovat jak ti ta kombinace sedne. Nejjednoduší pro tebe bude, když budeš mít k jídlu dvakrát denně maso (porce 150 g) a na počítání bílkovin se totálně vybodneš. Ničemu to neuškodí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@petr.u - ahoj peto .. nechci byt rypavy .. sleduji celkem pozorne Tve zdejsi aktivity na foru a hlavne se obdivuji tomu, ze ty znas odpoved na vsechno co se tyce cviceni .. mam jenom jednu malou otazku:

- behal jsi nekdy v ramci treningu ? (podeziram Te, ze Ty vlastne vubec nic nabehano nemas a rad bych se take dostal do stavu jako ty, ze budu mit danou knowledge teoreticky zvladnutou (bez jeji prakticke cast)i a budu konecne moct radit uz i treba kulturistum a strongmanum :P:P:P .. rad bych se take zeptal na nejakou literaturu o strongmanech a kulturistech ,, bych to do pristiho tejdne nastudoval a pod Tvym laskavym dohledem bych tady mohl rozjet nejake *radici demo pristi tejden :P)

--- hehehe
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
@petr.u - ahoj peto .. nechci byt rypavy .. sleduji celkem pozorne Tve zdejsi aktivity na foru a hlavne se obdivuji tomu, ze ty znas odpoved na vsechno co se tyce cviceni .. mam jenom jednu malou otazku:

- behal jsi nekdy v ramci treningu ? (podeziram Te, ze Ty vlastne vubec nic nabehano nemas a rad bych se take dostal do stavu jako ty, ze budu mit danou knowledge teoreticky zvladnutou (bez jeji prakticke cast)i a budu konecne moct radit uz i treba kulturistum a strongmanum :P:P:P .. rad bych se take zeptal na nejakou literaturu o strongmanech a kulturistech ,, bych to do pristiho tejdne nastudoval a pod Tvym laskavym dohledem bych tady mohl rozjet nejake *radici demo pristi tejden :P)

--- hehehe

letos je to s behanim spatne, mam po uraze kotniku, ale i tam jsme stihl zavodni desitku
ano behal jsem a to tak, ze z meho pohledu hodne (3x tydne po cca 10km po dva mesice), ale nechapu tvoji otazku v souvislostech jidla?

ja jsme mu radil, ze pokud chce znat presne hodnoty jidla, tak to nemuze brat z zadne prumerove tabulky, ale spocitat si to na jednotlive suroviny, takze jak sem zapada to tvoje behani??
ntz

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@petr.u .. aha, fair .. no jo, zraneni kotniku - nejsem tady na foru zas tak dlouho .. ssssoooorrrrryyyy .. snad to budes mit brzo v cajku .. ja letos i bez zraneni skoro vubec nebeham .. na jare jsem mel zachvev asi mesic ale letos jinak fakt epizodne ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabírání na váze ve spojení s fotbalem Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: