Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smik

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice jsem od Olomouce, ale doufám, že tím 1. bude Ostrava. Tam se ted zdržuju nejvíc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie:
tak pokud by to bylo možný tak já bych to aspon do doby možnosti osobního odběru v Brně uvítal moc - myslim tu možnost balíku na poštu. A vlastně i potom... pošta je přímo v centru, prodejna trochu dál.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balík na poštu určitě uděláme, už to nějak řeším, ono to neumí asi všechny pošty, tzn. jakmile mi zašlou seznam, které ano a které ne, nějak to do systému přidáme. Podle mě otázka pár dní. Pak tady napíšu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se přimlouvám za balík na poštu, je to pro mě rychlejší, protože pošťák chodí, když jsem v práci a tak tam stejně musím jít a balík na poštu je tam dřív, protože nejezdí autem po městě.

Seznam provozoven:
http://www.ceskaposta.cz/assets/nastroje/xls_NP_pril_1.zip

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jachym

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 3:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná se to tu už někdy řešilo, ale líbí se mi hrozně to hodnocení u proteinů, i to že se hodnotí příchutě zvlášť. Proč toto není i u ostatních výrobků? Třeba gainerů.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože ten systém je o něco hlubší, než jak se běžně zboží hodnotí, a tak jsem ho prvně pro otestování, jaké to bude, udělal jen pro proteiny (s tím, že další kategorie postupně přidáme, pokud se vše osvědčí). Osvědčilo, a hodně, a tak je to v pořadí pro realizaci, dokonce na papírů úkolů pro shop to není zas tak daleko od shora, tzn. nemělo by to už dlouho trvat a nějaké další kategorie přibudou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
nešla by zařídit 600g verze?

Tak už tam je.

https://obchod.ronnie.cz/s-3862-l-glutamine.html

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
tak pokud by to bylo možný tak já bych to aspon do doby možnosti osobního odběru v Brně uvítal moc - myslim tu možnost balíku na poštu. A vlastně i potom... pošta je přímo v centru, prodejna trochu dál.

daymoon napsal:
Taky se přimlouvám za balík na poštu, je to pro mě rychlejší, protože pošťák chodí, když jsem v práci a tak tam stejně musím jít a balík na poštu je tam dřív, protože nejezdí autem po městě.

Dneska jsem zprovoznil v e-shopu možnost pro zasílání prostřednictvím služby České pošty balík Na poštu . Tato možnost je aktivní pro 2.715 poboček České počty v rámci České republiky (údaj platný k dnešnímu dni), ověřit si, zda-li je mezi nimi i ta Vaše, můžete na této stránce: balík Na poštu - pobočky. Na stejné stránce se Vám ukáží bližší informace o pobočce, jako je např. adresa, otevírací doba atd.

A stejně jako vždy, kdybyste v souvislosti s touto změnou narazili na jakýkoliv problém, dejte mi, prosím, vědět.

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem v shopu vychytal dlouhodobou chybu s prvky z Facebooku, kde se občas pole pro "like" zobrazovalo, občas ne, občas anglicky, občas česky... Teď už by mělo být vždy v pohodě... Aspoň doufám. (...kdyby u Vás ne, dejte vědět.)

jachym

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super Ronnie, díky za tu možnost té pošty, příští objednávka bude v Ronnie :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš díky já za podněty, protože mě by nikdy nenapadlo, jak moc zákazníků bude tuhle službu využívat... Dneska třeba víc jak 16 % (viz graf níže)... Což fakt nechápu, vždyť stát frontu na cokoliv na poště je mnohdy dost o nervy...

Moocha

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na poštu je to pro mě nejlepší volba. PPL mi vždy zavolá, že může ten den přesně o půl jedné a když nemám čas, tak mám smůlu a ještě dostanu sprda, že kvůli mně nesplní tabulky nebo co. Když se zeptám jak může jiné dny, tak to zase nejde jindy než o půl jedné. To je vážně super, když mám denně minimálně do půl druhé školu a o víkendu brigádu.. TOHLE je podle mě o nervy.
jachym

PříspěvekZaslal: út červenec 23, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, máš pravdu, na první pohled to působí jako paradox, ale když se nad tím zamyslíš tak těch lidí co to využijí je hodně a důvody mě napadají například tyto:

- lidi co bydlí třeba na kolejích, kde nemáš svojí schránku/zvonek apod. a nechceš aby to za tebe někdo přebíral....
- kromě Prahy není osobní odběr, a možnost vyzvednutí na poště je rychlejší, respektive je to tam dřív než mi to donese pošťák, v Brně např. je pošta otevřená do 20 h a pokud zmeškám pošťáka dopoledne, měl bych to až druhý den zase
- nemusim plánovat kdy budu/nebudu doma, prostě vim že to je na poště, kde jsou až do večera a až budu mít čas, když třeba náhodou najednou mam chvilku, prostě si tam pro to zajedu...

a těch důvodů je víc, takže za mě určitě palec nahoru

P.S. Frontu sem nikdy dýl jak 5min nestál ;) a otevřeno maji na balíky až do 20h, přímo v centru Brna
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden printscreen z aktuální kampaně na Seznam.cz...

(Ale stejně jako minule, aktuální bannery se zobrazují jen vybraným cílovým skupinám, takže na Vašem PC možná ano, možná ne.)

jachym

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"jen vybraným cílovým skupinám"

bohužel ani těm často ne...

díky několika adblockům už vůbec nevím co to reklama je...

Každopádně ale na Seznam chodí plno lidí, co s počítačem moc neumí a adblock vůbec neví co je takže "palec nehoru" - mimochodem tenhle smilík mi tu chybí

A když jsem ho teď zkusil dočasně vypnout, byla tam reklama na podprsenky, takže opět zapínám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co byste změnili v e-shopu Ronnie.cz? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: