Doplněk stravy pro lepší spalování tuku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplněk stravy pro lepší spalování tuku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Doplněk stravy pro lepší spalování tuku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pauli31

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 3:59 pm    Předmět: Doplněk stravy pro lepší spalování tuku Odpovědět s citátem

Ahoj potřeboval bych poradit jaký doplněk stravy jestli nějaký bych si měl koupit. Začal jsem přes prázdniny opět cvičit P90X cvičil jsem už i minulé prázdniny. Problém byl v tom že i když jsem se snažil jíst zdravě a podle nějakých zásad tak jsem se stále nemohl zbavit tuku prostě za 2,5 měsíce cvičení jsem přibral asi 4-5 kilo ale ve svalech cítil jsem že jsem byl silnější a tak.. Ale prostě pořád sem byl takovej oplácanej (trochu sem zhubnul to jsem poznal ale pořád to bylo špatný) bohužel přes rok když mám školu (dojíždím daleko) tak jsem nestíhal cvičit pravidelně až jsem nakonec přestal úplně a ztloustnul jsem ještě o trochu víc než před tím a proto bych chtěl poradit jestli se dá koupit nějaký doplněk stravy který mi pomůže se spalováním tuků. nechci být žádný rambo prostě chci se jen zbavit špeků.
Děkuju :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:33 pm    Předmět: Re: Doplněk stravy pro lepší spalování tuku Odpovědět s citátem

Pauli31 napsal:
Ahoj potřeboval bych poradit jaký doplněk stravy jestli nějaký bych si měl koupit. Začal jsem přes prázdniny opět cvičit P90X cvičil jsem už i minulé prázdniny. Problém byl v tom že i když jsem se snažil jíst zdravě a podle nějakých zásad tak jsem se stále nemohl zbavit tuku prostě za 2,5 měsíce cvičení jsem přibral asi 4-5 kilo ale ve svalech cítil jsem že jsem byl silnější a tak.. Ale prostě pořád sem byl takovej oplácanej (trochu sem zhubnul to jsem poznal ale pořád to bylo špatný) bohužel přes rok když mám školu (dojíždím daleko) tak jsem nestíhal cvičit pravidelně až jsem nakonec přestal úplně a ztloustnul jsem ještě o trochu víc než před tím a proto bych chtěl poradit jestli se dá koupit nějaký doplněk stravy který mi pomůže se spalováním tuků. nechci být žádný rambo prostě chci se jen zbavit špeků.
Děkuju :)

Jak už tady kdysi někdo napsal, spalovače tuků se dělí na neúčinné a nelegální. A ani ty nelegální ti nějak zvlášť nepomohou. Pokud chceš zhubnout, tady máš pořadí důležitosti
1) strava
2) aerobní pohyb
3) anaerobní pohyb
...
126) spalovače tuků
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase tak uplne bych ty legalni neodsuzoval. Termogenni spalovace v kombinaci s dietou a aerobnim treninkem mohou byt docela dobry pomocnik.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Zase tak uplne bych ty legalni neodsuzoval. Termogenni spalovace v kombinaci s dietou a aerobnim treninkem mohou byt docela dobry pomocnik.

Spíše psychologický.
Neříkám že nemají vůbec žádný efekt, ale je to jen drobná podpora. Určitě ne to co v tom hledá Paulie
kpt.TM

PříspěvekZaslal: pá červenec 12, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičenie a diéta, resp. racionálne sa začať stravovať a hýbať sa. Nič viac nepotrebuješ. Nič efektívnejšieho nikto nikdy nevymyslel , možno okrem liposupcie , ale tú by som zdravému človeku, ktorý chce aj zdravým zostať čo najdlhšie, určite neodporúčal.

Rychle na stránku:

Přejdi na: