|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wowprofi
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
Čtu tvůj log a vymýšlíš hezký kraviny, jdi na to jednoduše a nauč se jak funguje lidský metabolismus...
Rozděl si dietu do víc častí.. nejlepe na dvě.. to znamená 2 měsíce pozvolná a 2 měsíce dost utažený dietka... co tím myslím?
Ja mám za sebou asi 14 dní a a vychazí mi ubytek tuku 1kg /týden a cm v pase 1,5 tydně..a díky tomu vím že jsem na spravné cestě..
První dva nebo jeden a půl měsíce drž sacharidy normálně a neomezuj se přiliš, naopak dosahuj hubnutím pohybovou aktivitou a silovým treninkem, silovým, žadný opakovaní nad 10.
Divil by jsi se ale při větším přijmu dosahneš kolikrát a zejmene na začatku lepšího hubnutí, než když na začatku takhle utahneš stravu a pak nemáš z čeho ubrat.
Jednou týdně si dej volný den, kdy si dopřeješ něco dobrého a nebudeš se moc omezovat, to ti podrží metabolismus na velkých otačkach, ale nesmíš ten den dělat žadny trenink, ani běh, to by bylo kontraproduktivní pro regeneraci.
Postupně přidavej kardio a až se ti hubnutí zastaví tak teprve sahej tak razatně na svoji stravu, při tvé váže, 150 g sacharidů ? Jsi snad profi kulturista měsíc před soutěží ? Neblbni chlape a zapoj trošku mozkové zavity.
Sacharidy a bilkoviny ráno a bez kompromisů, nejsi srač nebo holčička aby sis stěžoval že si ospalej, tak si dej kafe bez cukru a jedeš dál, pokud chceš mít vysledky tak si musíš uvědomit že bez pořadné snídaně co tě nakopne na polovinu dne to prostě lehce nepůjde a o HIIT na rotopedu snad slyším poprvé, to musí vypadat uplně vtipně.. začni běhat a sprintovat, s takovím co vymyšlíš zhubneš leda svaly a nikdy se té pneumatiky nezbavíš, ani kdyby jsi takhle jak pokračuješ jel do jara, to mi věř.. prošel jsem si tím a zbytečně promarnil dva roky svojí blbosti a tím že jsem na to nešel logicky ale zaslepen všema sračkama a doplnkama vyživy okolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
To nemá cenu, už jsem mu to jednou psal ať nevymejšlí p*****...
A stejně bez šance. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
wowprofi: zajimavy, pred tejdnem ses tady sam ptal na rady ( https://forum.ronnie.cz/post1042704.html?highlight=wowprofi#1042704 ) a ted pises jako ten nejvetsi odbornik na hubnuti, myslim ze bude lepsi, kdyz nejdriv zhubnes ty sam.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
wowprofi : Je sice hezké, že jsi zhubl UŽ neuvěřitelné 3cm v pase, ale ono je to tak jednoduché jenom na začátku, věř mi  . Podle toho, co píšeš sis nejspíš přečetl knížku od Freimena a v podstatě ji přepsal sem...
Crewe : Já tě sleduju skoro od začátku tvého snažení, někdy od června 2012, takže vím co a jak zkoušíš. Já jsem začal hubnout až v říjnu a ze začátku to šlo taky pěkně, ale pak jsem se asi 3 měsíce celkem trápil, asi jako ty, skoro vůbec jsem nehubl, což mě celkem psychicky ničilo  . Nakonec jsem to vyšpekuloval a zhubl jsem za těch 8 měsíců 20kg. Nebudu tu vypisovat co a jak bych ti doporučoval, myslím že to tu udělalo už hodně lidí, ale jestli máš zájem, napiš mi PM.
Mimochodem, ono je možná v tento moment lepší se na to už vysrat a jet kvalitní objem. Budeš mít sice nějaký ten špek, ale jak přibereš na hrudníku, rozšíříš záda atd. bude to hned vypadal líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
wowprofi
|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | wowprofi : Je sice hezké, že jsi zhubl UŽ neuvěřitelné 3cm v pase, ale ono je to tak jednoduché jenom na začátku, věř mi . Podle toho, co píšeš sis nejspíš přečetl knížku od Freimena a v podstatě ji přepsal sem...
Crewe : Já tě sleduju skoro od začátku tvého snažení, někdy od června 2012, takže vím co a jak zkoušíš. Já jsem začal hubnout až v říjnu a ze začátku to šlo taky pěkně, ale pak jsem se asi 3 měsíce celkem trápil, asi jako ty, skoro vůbec jsem nehubl, což mě celkem psychicky ničilo . Nakonec jsem to vyšpekuloval a zhubl jsem za těch 8 měsíců 20kg. Nebudu tu vypisovat co a jak bych ti doporučoval, myslím že to tu udělalo už hodně lidí, ale jestli máš zájem, napiš mi PM.
Mimochodem, ono je možná v tento moment lepší se na to už vysrat a jet kvalitní objem. Budeš mít sice nějaký ten špek, ale jak přibereš na hrudníku, rozšíříš záda atd. bude to hned vypadal líp. |
Tak za prvé, já tu nemudruji jen říkám z vlastní zkušenosti jak to je a jak to mám já a jak podle toho zhublo i dost dalších lidí, žadnou knížku jsem nečetl, já už hubnu od zakladní školy.. od roku 2004 co jsem hral wowko a jen seděl na prdeli jsem přibral jak prase a tu váhu měl hodně dlouho, bylo to na 174 cm něco okolo 100 kg + -
Momentálně mám kolem 80, takže těch 20 kg dole mám sice v rozmezí několika let, ale až teď zvládám ten boj s tím tukem kterýho se tělo nechce zbavovat, vybudoval jsem si i docela solidní svalovou hmotu a dost vypouklé a svalnaté břicho, na kterém je i vrstva tuku, ale pro rejpavce bych musel asi hodit foto jinak to svedou na pivka a na špeky. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
Kdybych to bral od základní školy tak jsem už zhubl 40kg, ale chlubit se tím, že jsem to stihl za 5 let mi přijde zvláštní. Ale nebudu mu spamovat log, ať si to přečte a vezme si z toho co uzná za vhodné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Chlapy, díky za rady. Jenom mě zajímá, co teď vymýšlím za píčoviny? To že žeru 150s denně? - Mám to zvýšit na 300s? V tom je to celý ukrytý? Snažil jsem se doteď změnit všechno a jít na to normálně.
Stagnuju teď už hodně dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Chlapy, díky za rady. Jenom mě zajímá, co teď vymýšlím za píčoviny ? To že žeru 150s denně? - Mám to zvýšit na 300s? V tom je to celý ukrytý? Snažil jsem se doteď změnit všechno a jít na to normálně.
Stagnuju teď už hodně dlouho. |
Ja uz se opakuji po nekolikate, ale ty je vymyslis od sameho zacatku :) . Ale jinak tvuj log a tvuj vecny boj poctive sleduji a fandim ti, jen uz mne to pripada trochu beznadejne.
(btw na konstatni hodnete 150g sachru denne stagnace? to snad neee, vzdyt to musis spalovat lepe nez v krematoriu :-) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wowprofi
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 6:40 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Chlapy, díky za rady. Jenom mě zajímá, co teď vymýšlím za píčoviny? To že žeru 150s denně? - Mám to zvýšit na 300s? V tom je to celý ukrytý? Snažil jsem se doteď změnit všechno a jít na to normálně.
Stagnuju teď už hodně dlouho. |
To kouzlo hubnutí je v tom že stagnace většinou začína skrz stereotyp, pokud jíš 150 g sacharidů tak zpomalíš metabolismus tak aby se 150 g vyžil, něco zhubneš a máš stagnaci.. aby jsi ji zrušil a dál hubnul musíš ubrat.. ale kam ? Ze 150g toho už moc kam ubírat nemáš pokud nechceš vypadat jako anorektička na konci diety.. Každopadně pokud teď sacharidy přidáš tak si nemysli že začneš hnedka hubnout naopak, něco málo přibereš, ale pořád lepší mít pak z čeho ubírat.
Já to dělám takhle a neříkam že je to nejlepší způsob pro rejpaly.
Když si to takhle poseru a skončím v pasti, tak si dám tři dny volna a cikluji sacharidy 500-400-300-200.. po dni s 200 g sacharidů nasleduje trenink kdy ještě glykogen zůstal ve svalech, protože při takovích hodnotách odrenovat jde, jen to chce dobře makat.
Ten den to pak vypadá tak, že tělo je vyčerpané, po treninku dáš protein s glukopurem a normalně najedeš na stravu např při 350 g sacharidech i více, podle tvoji váhy a aktivní hmoty.
tuhle honodtu držíš a pokud uvidíš že nepřibíráš ani nehubneš např na 400g sacharidů tak jsi na spravné cestě, začneš přidávat AERO ( pohyb) ze začatku 2x týdně 35 min a do toho silovej, SILOVEJ trenink 3x týdně... pokud nebudeš jíst junky food a opravdu rýži, maso, zeleninu, ovoce tak začneš hubnout, po čase se hubnutí zastaví a ty přidáš AERO 3x týdně po 35 min, zase něco málo zhubneš po týdnu, pak přidáš aby jsi měl 3x týdně po 45 min... jak začneš stagnovat tak AERO 4x po 45 min a to už můžeš nechat...
Po čase zase začneš stagnovat tak přidáš AERO i po treninku- 10-20 min ( Nezapomeň na BCAA, alespon 50 ml aminokyselin)
Pokud jsi ve fázi kdy máš Aerobky plnou prdel a jíš kolem 400 g sacharidů a zhubl jsi za např 5 týdnu už několik CM v pase, tak určitě pak začne další stagnace a i při takovém vytížení tělo začne stagnovat, bohužel ale je to tak.
Tohle je ta fáze kdy se musíš rozhodnout jak dál, kama jít.. někdo ubere sacharidy, někdo ubere z 3g/ 1kg bilkovin..někdo přidá HIIT.
Proč nedělat HIIT na začatku rysovačky je asi jasné, je to suprovej impuls a je dobrý si ho logicky šetřit až při těch větších stagnacích, takže na sacharidy bych nesahal a zařadil bych místo AERO 4x týdně 2x týdně AERO a 2x týdně HIIT u kterého bych zvyšoval každý běžecký den intenzitu, to znamená, 1 min chůze, 1 min běh, 1min sprint a takhle si dát 4 -5 kol, postupem času a dnů co uběhnout přídavat min a pak i kola.
Určitě HIIT nedělej na rotopedu a běhej.. ty sprinty nemusíš na doraz stačí na 70 % maxima.
Za nějakou dobu nebudeš hubnout i přes tohle všechno, ale cm v pase bude ubývat ( já už mám přes pupek -4.5 cm a to neuběhlo pomale ani 18 dní.
Pak je nejlepší ubrat ze sachridů a pokračovat, zase budeš hubnout, tohle se po týdnu, dvou zastaví...
Změníš trenink z full body na Split, koupíš burnery, nejlepe termogení a silný BCAA a pojedeš sacharidové vlny, kdy maximum sacharidů nebudeš překračovat tedy 400 g.
Po sach vlnách zhubneš taky dost, pak ti určitě nějakej tuk zůstane, ale po nějaké měsíční pauze a racionalním stravovaní a pohybu, to taky půjde dolů.
Je to jen jak vyplod mě a ifnormací co ti pomůžou, tím nechci říct že se nedá hubnout jinak, nebo že tohle je to nejlepší co můžeš udělat, každopadně si z toho vezmi co chceš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 6:54 am Předmět: |
|
|
| wowprofi napsal: |
Za nějakou dobu nebudeš hubnout i přes tohle všechno, ale cm v pase bude ubývat ( já už mám přes pupek -4.5 cm a to neuběhlo pomale ani 18 dní.
- Tohle moc nedává smysl (váhá = cm přes břicho), mně ani o váhu nejde.
- Vím, jak funguje HIIT.
|
Závěr: teď mi nezbyde nic jnýho, než to dát na 300s denně - tohle jsem chtěl už i udělat (aktivitu nechám,jaká je). Na konci měsíce měním trénink zas na split. + budu přidávat kardio po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 7:58 am Předmět: |
|
|
Eat cllean, train hard, sleep well, no stress :) Nič viac to nieje. Z toho čo tu vymýšľajú títo odborníci sa mi chce hodiť o zem :D
Dám ti ultimátnu radu, vyjeb sa na split a aerobku, začni s crossfitom alebo iným cvičením kde je základ intenzita, jedz Paleo a vydrž, užívaj si to a výsledky sa dostavia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
to wow profi
je sice pravda že se někdy stane že první měsíc diety váha stagnuje...ale to že ti ubyly cm v pase je zpusobeno už jenom tím že mín žereš, tudíž nemáš tak nafoukly pupek :) proto je nejlepší měřítko ani né vážení (zadržování vody, nabírání svalů) ani měření mír...ale samozřejmě měření tuku...a pokud na to nemáš ten měřič...je nejůčinějším se sledovat nebo fotit a porovnavat změny...foceni osobně považuju za nejlepší protože člověk sam na sobě to moc nepozná pže se vidi každy den...uplně nejlepší odměnou za dietu je když vas po měsici někdo uvidí a řekne...."jééé ty si zhubnul né" ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
wowprofi
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | to wow profi
je sice pravda že se někdy stane že první měsíc diety váha stagnuje...ale to že ti ubyly cm v pase je zpusobeno už jenom tím že mín žereš, tudíž nemáš tak nafoukly pupek :) proto je nejlepší měřítko ani né vážení (zadržování vody, nabírání svalů) ani měření mír...ale samozřejmě měření tuku...a pokud na to nemáš ten měřič...je nejůčinějším se sledovat nebo fotit a porovnavat změny...foceni osobně považuju za nejlepší protože člověk sam na sobě to moc nepozná pže se vidi každy den...uplně nejlepší odměnou za dietu je když vas po měsici někdo uvidí a řekne...."jééé ty si zhubnul né" ? :) |
Nehubnu jako začatečník nebo nováček, vím jak to myslíš.. většinou se přeměřím i v prasečí den kdy mám nafouklej pupek. Jinak hlavní je zrcadlo, proto se od začatku každý týden vyfotím a vidím. Zatím to ustupuje jen z těch nic moc partií jako jsou kozy, krk a tváře, nohy.
Jinak paleo stravovaní je snad samozřejmostí když člověk chce zhubnout nebo ne, tak nechapu proč to tady někdo doporučuje, nebo asi nevím co paleo znamená, ale tuším že je to racionalní stravovaní typu přirodní zdroje bez mlečných vyrobků a rovnováha v jidelníčku. ? :)
| citace: |
- Tohle moc nedává smysl (váhá = cm přes břicho), mně ani o váhu nejde.
- Vím, jak funguje HIIT. |
Váha se nemusí rovnat cm na břiše, ale cm v pase jsou jeden z nejlepších ukazatelů, pokud jak tu někdo napsal nemáš bodystat.
Pokud sacharidy ubereš na 150 g tak to má znamenat že nemáš kolem pasu při sezení pneumatiku jak od nakladaků, ale že už dolazuješ formu, takže určitě se neboj sahnout i po 400 g sacharidů, jak funguje HIIT asi víš jak píšeš, ale nevidím důvod ho dělat na rotopedu a sedět u toho na prdeli, sice metabolismus nepozná jestli u toho sedíš, ležíš.. ale při běhaní zapojíš rozhodně více svalů, v bocích a rukou máš švih a zapojíš při sprintu víc břišní svaly, celkově spalíš pak i 2x víc jak na rotopedu.
Jinak jak tu někdo utočil na mě, že se nemám čím chlubit že hubnu tisíc let, ano nemám, já mám teorii zmaknutou dobře, můj největší problém je v mém životě, kterej mám mimo posilovnu dokurvenej, at už jde o rodiče, bydlení či peníze.. občas když je člověk na vše sám a je půl roku odkazanej na ubytovnu a žít na rohlících a 0g bilkovin denně moc psychiky nedodá, proto do toho všeho jdu až teď, je mi 20 let. Ale to asi nikoho zajímat nebude, blbej OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jak vlastně funguje ten HIIT? Hodně se o tom mluví ale nějak jsem nepochopil k čemu to je. Dá se to nějak jednoduše popsat v pár větách? K čemu by to mohlo být dobré například pro mě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | Eat cllean, train hard, sleep well, no stress |
Tohle si teď vemu k srdci. Crossfit a paleo zatím nechci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|