|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Dne 4.7.2013
Dnes večer pouze bežecký trening. (fitko jsem ráno vzdal  , hrozně unavený ,šetřím rameno) Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,13 to jest nějakých 3,37 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 13vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Musím uznat, že vetšině těm sprintum do kopcem dneska chybělo trochu toho bojovnýho srdíčka. (nebyly tak rychlí )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
Dne 4.7.2013 Byl oficiálně ukončen předešlý trening 22.5.2013- 3.7.2013 a tak je čas na rekapitulaci. Tento trening mě bohužel příliš nenadchnul (čekal jsem od něho víc).Ale je to jen muj názor. Je fakt že jsem konečně potáhl v mrtvém tahu 1x175kg , ikdyž to bylo až na druhý pokus a stojí to za mýma problémama s ramenem. Při rozcvičce jsem ubíral pořád burpess z 3x10 na 3x8 a ted na konci až na 3x6 které si už nechám. (snad  ) Vyzkoušeny nové cviky, jako jsou: swingy, wood from hell , pc+pp. Podle mě je v tomhle treningu kladen velký duraz na ramena. (což byl i treneruv záměr) Bohužel se mi to vymstilo ale to bude dobrý, s toho se snad dostanu.
Řeč čísel: Významné momenty:
Dl -----------------1x175kg
Push press--------1x65kg
D------------------1x125kg
Tady nelze psát porovnání začátku a konce, jelikož se s přibivající vahou zmenšovali serii a opakování, takže jsem začínal na 3x3 a končil na 1x1. Hodně si vážím právě Dl byl to pro mě po roce konečně nějaký skok směrem vzhuru a ani puss press nebyly špatný.Dřep měl být vyšší ale fitko jsem dneska kvuli rameni vzdal  a koneckoncu vím že na 1x130kg v dřepu ještě mám. P.S. Brzo zde napíšu nový trening  metoda bear routine.
Naposledy upravil buvolii dne pá červenec 12, 2013 8:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
Vždy když něco končí,něco jiného začíná a tak s největší pravděpodobností rozjedu 8.7.2013 nový treningový program. Tento treningový program , jak už jsem zmínil se jmenuje bear routine ( http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html ) Jde o rozdělení treningu na 3 treningové dny (ABC) a to stylem 1+1 (jeden den makat ,jeden den volna) Samozřejmě k mému pracovnímu vytížení to bude probíhat asi tak jak to zrovna pujde.
A začal bych to asi takto:
A, Dřep..... 2 x 5 x 100kg
............ y x 5 x 85kg
Bench... 2 x 5 x 75kg
........... y x 5 x 65kg
B, Přítahy v předklonu (jednoručky)... 2 x 5 x 27,5kg
................................................ y x 5 x 22,5kg
Push press.................................. 2 x 5 x 47,5kg
................................................ y x 5 x 40kg
C, DL.......... 2 x 5 x 135kg
............. y x 5 x 117,5kg
KNB....... 2 x 5 x BW+5kg
............. y x 5 x BW
Tento trening jsem jel zhruba před 3 lety a mám s něho, do jisté míry posvátnou hruzu ,jelikož jsem s něho po 14dnech onemocněl  Vím že je hodně náročný ale je třeba se mu postavit
Naposledy upravil buvolii dne pá červenec 12, 2013 8:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Dne 8.7.2013
D 2x5x100kg , 8x5x85kg
Bench 2x5x75kg , 12x5x60kg
Lýtka 2x15x20kg
Břícho 2x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 80min
Dnešní trening byl slušný. Dřepy byly hodně tvrdé , zvlášt po sobotním pochodáku 2x lysá hora (9,5h pochodu). U dřepu použitý opasek na 100kg serie a potom od 7serie s 85kg. Od 6serie se mi motala hlava a jelikož jdu do práce nemohl jsem to přetáhnout, takže mi 8serii stačilo.  Bench, serie se 75kg hodně obtížné a na hraně.  Tím pádem jsem ubral v doplnkových serii vahu z 65kg na 60kg.  (abych odjel aspon nějaký počet serii). Na závěr superserie břícho s lýtkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
Dne 11.7.2013
Přítahy v předklonu 2x5x27,5kg , 17x5x22,5kg (jednoručky)
Push press 2x5x47,5kg , 13x5x40kg
Pulover 3x6x27,5kg
Břícho 3x6 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 80min
Po rozcvičce, která zahrnuje toto: 20rotace s velkou osou, 15sklapek ,3x6 burpess , 20rotace s osou, 12dřepu s prázdnou osou. (opakování je matka moudrosti  ) Jsem šel na přítahy v předklonu, bylo toho opravdu hodně, byt uznávám váha je malá a tudíš lehká. I tak mě to dalo zabrat , potom push press, to se mě líbilo daleko víc golden serie byly výborné a v opasku. Potom těch 13 serií na dotlakování, paráda od 10serie v opasku, už jsem se u toho slušně zakláněl a kroutil  Vzhledem k tomu že jsem spěchal tak celé PP se neslo velice rychle, pauzy někde kolem 45sekund. Potom v superserii břicho a pulover a měl jsem hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 1:32 pm Předmět: |
|
|
Dne 13.7.2013
Dl 2x5x137,5 , 8x5x117,5kg
KNB (kliky na bradlech) 2x5xBW+5kg , 13x5xBW
Biceps (rovna osa 20kg) 3x10
Celkový čas 85min
Dnešní trening byl po pocitové stránce jiný, netradiční (byl jsem v jiném fitku). I přes tento hendikep  (jsem zvyklí na své zvyklosti a zázemí), nebyl trening špatný, snažil jsem se do toho dát co šlo. Dl brutální, všechny serie bez opasku ale trhačky nasazené už od druhé golden serie a zustali mi na ruce po celou dobu cvičení. (hladké osy , žádné magnezium, potil jsem se jako vepř  ) KNB byly podle mě dobré ,rozhodně se mi povedli. Potom do superserie ještě břicho a biceps. Vzhledem k tomu že jsem se nedostal k EZ tyči, použitá normální rovná. Solidní tréning.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
Dne 15.7.2013
D 2x5x105kg , 8x5x90kg
Bench 2x5x77,5kg , 12x5x62,5kg
Lýtka v sedě 2x15x25kg
Celkový čas 90min
Dneska se mi do toho vubec nechtělo, ještě pořád hodně rozsekaný ze soboty.  Při rozcvičce jsem si říkal že tam s tímhle tempem budu nejméně 2hodiny  . Pak přišly dřepy, obě golden serie v opasku a opasek použitý ještě na poslední 8serii s 90kg. Celé dřepy se hrozně vlekly, pauzy mezi seriema byly 90-120sekund a i serie byly hrozně pomalé. Před každým opakování jsem se musel vydýchat. Po druhé serii s 90kg se mi začala motat hlava ale nevzdal jsem  . Bench nebyl o nic lepší, bolí mě ze sobotních KNB hodně prsní svaly  . Takže i tady jsem se slušně protrápil, u jedné serie jsem dostal křeč do stehna a u jiné do žeber  Na závěr jsem si dal superserie břícho s lýtkama. Musím řííct že na to jak se mi nechtělo a jak mě všechno bolelo, se ten trening povedl. (konekoncu všude jsem přidal váhu při stejném počtu serii)
Naposledy upravil buvolii dne po červenec 22, 2013 11:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 5:59 am Předmět: |
|
|
Dne 16.7.2013
Dnes večer pouze bežecký trening. Dal jsem si 10kol (10x900 =9km) Čas 46,43 to jest nějakých 4,40 na jedno kolo. Nejdříve jsem chtěl střídat 3/4kola pijánko (to je usek zhruba po rovince a mírně s kopce) a 1/4 useku do kopce bežet rychle hlídat si na hodinkách čas abych se vždy vlezl do 90sekund. To jsem po třech kolech vzdal  . Měl jsem za sebou den předtím dřepy , noční směnu a byl jsem málo vyspaný. Takže jsem zbývající kola doběhl jak to šlo  . Hodně jsem se při tom natrápil ale na konci jsem byl strašlivě rád že jsem to dal a že jsem běhat šel.  P.S. zvlášt když to není jednoduché v tomhle treningu najít den kdy se dá jít běhat, naposled jsem byl před 11dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
Dne 17.7.2013
Přítahy v předklonu 2x5x30kg , 17x5x25kg (jednoručky)
Push press 2x5x50kg , 12x5x42,5kg
Pulover 3x6x30kg
Celkový čas 80min
Dnešní ráno jsem se taky jednou probudil sveží a při chuti.  Takže v posilovně to nebylo nejhorší, ba právě naopak, řekl bych dobré. Přítahy v předklonu byly ucházející, byt to asi nikdy nebude muj oblíbený cvik.  Push press byl fantastický, goleden serie se mě hrozně líbily a dotlakovací byly dneska odjety na maximum. Pauzy jsem držel přesně na 60 sekundách a celé to odjel v opasku, pro jistotu abych se nezakláněl a neublížil si.  Pak už jen v superserii pulover a břicho a šlo se do páry
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Dne 19.7.2013
Dl 2x5x142,5 , 8x5x122,5kg
KNB (kliky na bradlech) 2x5xBW+7,5kg , 13x5xBW+2,5kg
Ez tyč 3x10x20kg (celková vaha i s osou)
Celkový čas 85min
Bylo více než jasné že dnešní trening bude plný bolesti.  A opravdu byl, po moji klasické rozcvičce přišlo na řadu Dl a 45minut mi trvalo než jsem to všechno odjel. Ale pojdme od začátku, po zahřátí jsem si naložil 142,5kg a to odjel v první serii bez trhaček, byt mě to totálně vyřídilo uchop. Druhé odjetí této serie a všechno ostatní už bylo v trhačkách ale opasku jsem se za celou dobu nedotkl.  (hrozné utrpení od 5serie se mi motala hlava a spocený jsem byl jako vepř  ) KNB Bylo také maximálně vysilující a když jsem potom jel v superserii břicho a biceps nedokázal jsem se ani udržet ve visu a musel jsem to vyřešit pomocí trhaček tak jsem byl vyřízený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
Dne 20.7.2013
Dnes ráno pouze bežecký trening. Dal jsem si 2kola na prudko (2x900 =1,8km) Čas 7,12 to jest nějakých 3,36 na jedno kolo. Přidal jsem k tomu 17vyběhu do kopce zhruba 80-100metru a zpátky se vždy vrátit pekně pomalím,pomaloučkým výklusem. Musím říct že pořádných sprintu do kopce bylo asi tolik, jako prstu na jedné ruce  Zbytek byl spíše rychlí výběh do kopce. Ale jsem maximálně spokojený 6 sekund za rekordem na 2kola a ta hromada výběhu
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Dne 22.7.2013
D 2x5x110kg , 9x5x95kg
Bench 2x5x80kg , 11x5x65kg
Lýtka v sedě 2x15x30kg
Celkový čas 90min
Dnešní trening byl výborný.  Dřepy byly podle mě fantastické, sice jsem od první golden serie začal cítit to své sešroubované koleno  ale i tak to bylo neskutečné. Pojdme od začátku, po zahřátí jsem si naložil 110kg a odjel s tím dvě serie, to byly jediné dvě serie kdy jsem použil opasek. Nepoužil jsem ho ani na poslední zahřívací serii 2x102,5kg ani na dojížedí 9x5x95kg. Navíc jsem od minule jednu serku přidal  Pak přišel bench. Golden serie jsem dal ještě sám, byt jsem si moc neveřil a měl jsem zachranu za sebou.  Pak ty mraky dojížděcích, tady už to žádná radost nebyla.  Od 9serie jsem vždy poslední opakování tlačil aj ušima , v 11serii mi trvalo poslední opakování snad 20sekund, dostat to od hrudníku nahoru. Kroutil jsem se u toho jako housenka a v pulce jsem to chtěl vzdát ale bylo by mi hodně trapně dožadovat se toho aby to se mě někdo sundal.  Je to sice o jednu serii méně než posledně ale i tak jsem rád a navíc hlodá ve mě červík že jsem špatně počítal a jednu serii nezapočítal. Tak jako tak to bylo vinikající, dojel jsem to ještě krásně v superserii lýtka v sedě a břicho a měl jsem hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Dne 25.7.2013
Přítahy v předklonu 2x5x32,5kg , 18x5x27,5kg (jednoručky)
Push press 2x5x52,5kg , 13x5x45kg
Celkový čas 85min
Dnešní trening byl jiný než všechny předchozí.  Včera na šichtě, skříplý nerv na zadní straně stehna (nebo něco takového). Povedlo se mi to rozhýbat rozchodit, jenže pak jsem se dneska na šatně dvakrát ohnul a měl jsem to zpátky. Takže v rozcvičce vynechány: dřepy s prázdnou osou a burpess. (takže jsem si dal pouze rotace s osou , a pár upocených sklapovaček). PvP se povedly,dodržel jsem přihazovací fázy a mám i o jednu serii navíc.  Ikdyž i tady mě moje noha omezovala a já neveděl jak si tu stojnou nohu dát abych netrpěl.  Push press byl taky více než dobrý a i tady jsem dodržel co jsem měl a i tady zvládl o jednu serii navíc. Ikdyž zvedat činku ze země když si nemužete přidřepnout není moc zabavné. Prováděl jsem to jako výpady na zdravé noze kdy jsem šel do vypadu popadl jsem činku a přitáhl chromou nohu.  Ti co na mě dneska koukali si museli říkat že jsem se zbláznil.  (celé PP odjeto samozřejmě v opasku) Po dokončení těhle dvou cviku jsem už nic dalšího nedělal, takže mi tu chybí: břicho, pulover. Nechtěl jsem se už dále trápit, měl jsem toho plné kecky , navíc na pulover bych si nepřidřepl.  Takže nakonec jsem odjel co jsem měl a to i přes to že jsem byl po noční a měl jsem nefunkční nohu.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
Dne 26.7.2013
Dnes večer pouze bežecký trening.Dal jsem si 10kol (10x900 =9km) Čas 47,20 to jest nějakých 4,44 na jedno kolo.Čas pro mě není duležitý, spíše to že jsem to uběhl.  Čekal mě velkoobjemový trening běhu, to jest kolem 10kol a já se na to rozhodně necítil. Byl jsem po raní smeně, venku bylo vedro k padnutí a trápilo mě moje koleno a i přes to všechno jsem to nakonec dokázal upotit  Na tomhle příkladu je aspon vydět že nikdy není předem nic ztracený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
Dne 28.7.2013
Dl 2x5x147,5 , 8x5x127,5kg
KNB (kliky na bradlech) 2x5xBW+10kg , 13x5xBW+5kg
Ez tyč 3x10x22,5kg (celková vaha i s osou)
Břícho 3x15 zkracovačky
Celkový čas 90min
Dnešní trening bych nazval: Do pekla a zpátky.  Po velice rychle rozcvičce jsem vlítnul na Dl , zahřivací serie jsem jel rychle po sobě, protože jsem veděl, že bude dneska narváno (nechtěl jsem zabírat místo a osu celou hodinu  ). Ještě než jsem se dostal na pracovní vahu, byl jsem už zpocený jako myš.  Narovinu říkám že trhačky použity již na první pracovní vahu a používal jsem je po celou dobu cvičení. (Ruky jsem měl pořád pokré). Za to opasku jsem se nedotkl. A samotná mrtvola? hruza a děs,potil jsem to na krev.  Po odjetí Dl jsem byl už totálně promočený a dělalo se mi krapet šouflo , takže jsem si zašel na šatnu na 5minut dáchnout,napít se další vody a vzít si další dvě lžičky bcaa. tohle mě trochu postavilo na nohy a já mohl pokračovat dále. KNB byla paráda když už se cvičí s nějakým tím kotoučem navíc,má to pro mě hnedka jiné kouzlo krásně jsem se na tom vyřídil. Pak už jen biceps v superserii s břichem,tentokrát jsem tam dal zkracovačky,asi se k nim zase vrátím ( knee to elbow mě v poslední době přiliš nebere.) Vinikající trening,maximální spokojenost a co je duležitý a co jsem nečekal,neudělalo se mi doma špatně.  P.S. Za celí trening (od příchodu do odchodu s fitka) jsem vypil asi 3,5litru vody. Třeba dodržovat pitný režim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|