|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik průměrně utratíte týdně za jídlo (včetně doplňků - příp. do komentářů napište kolik z toho ty doplňky dělaji). |
| <500 |
|
8% |
[ 6 ] |
| 500-700 |
|
11% |
[ 8 ] |
| 700-1000 |
|
19% |
[ 13 ] |
| 1000-1250 |
|
20% |
[ 14 ] |
| 1250-1500 |
|
5% |
[ 4 ] |
| 1500-2000 |
|
5% |
[ 4 ] |
| 2000-2500 |
|
1% |
[ 1 ] |
| 2500-3000 |
|
5% |
[ 4 ] |
| >3000 |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 67 |
|
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
Greeg: tak sem dej fotku, jak si na tom s těma svalama
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
Ja mam teda taky samy vegansky kamose rachytyky a vybledlejsi vic nez obalka casopisu na okne po zhavym lete .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
Grimley- já bych na tomhle způsobu života nezměnil nic ani kdybych měl umřít za rok
jinerez- no víš mě nejde o to za každou cenu vypadat jak hrouda, dřív jsem vážil 65 kilo, to už bylo hodně málo, tet mám 77 možná bych chtěl mít třeba 80 ale víc ne, takhle mi to vyhovuje. Týdně běhám už několik let kolem 50 km, na mrtvej tah i dřep zvednu dvojnásobek svojí váhy. Takže pro mě je důležitý se spíše udržovat v nějaký trochu kondici a cítit se dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
Například jeden můj kamarád vegan
Sice je hezký, že je ohleduplný k přírodě ale nevim no :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:39 pm Předmět: |
|
|
ToMaso- přečti si stranku zpátky co všechno do sebe za týden dostanu, pak se zeptej jeho a možná přijdeš na to v čem se tvoří rozdíl mezi podvyživeným člověkem a zdravým veganem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomáš
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Já vim, že může být i vegan s dobrou postavou (viz ty) ale hrozná kombinace je člověk vegan, který nemá potuchu o tom kolik toho přijmout, aby nevypadal takhle.. jen je mi ho trochu líto :-) bohužel veganů necvičenců je dost a ti pak vypadají jako ten můj kamarád
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Greeg napsal: | | michal_n napsal: | | MAST3R: já si dovedu představit život bez masa a dokážu takové rozhodnutí pochopit, ale neumím si představit dlouhodobé sportovní výsledky na stravě, ve které není maso.. Nechci výkony vegetariánů, veganů, vitariánů, fruitariánů a dalších snižovat a nemyslím to nijak zle, ale zajímá mě prostě, jak se při takové stravě regeneruje, jak cvičí a jak posouvají hranice (sportovní, ne duševní, to by byla jiná debata).. Lidí, kteří jako ty, začali jíst maso a zlepšila se jim výkonnost několik znám, ale opačně asi nikoho.. |
dřív jsem se stravoval podobně jako všichni tady, potom jsem se o to začal zajímat a vše jsem změnil.
Od tý doby co jsem vegan, tak jsem konečně přibral nějaký svaly, nejsem unavenej, cítím se nepředstavitelně skvěle, nejsem nafouklej, nic mě nebolí, nesmrdim ani když jsem zpocenej, zlepšili se mi nehty, vlasy, nekazí se mi zuby prostě mě přijde že vše začalo fungovat tak jak má.
nikomu nic nechci cpát at si každej dělá co chce, ale tohle vim že je pro mě to nejlepší i kdyby řikal kdo chce co chce. A to ještě nemluvim o té psychické stránce .... |
https://forum.ronnie.cz/greeguv-objemovy-log-strava-trenink-t30093-90.html
17/6/2012 - 71.5 KG
24/6/2012 - 72.4 KG
1/7/2012 - 72,3 KG
8/7/2012 - 72,3 KG
15/7/2012 - 73,4 KG
22/7/2012 - 73.3 KG
DNES - 74,6 KG
Řeknu ti, že jako masožravec jsi strašně rychle hubnul. Ještě rok jíst maso a umřel bys na podvýživu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
když jsem jedl maso tak jsem náhodou docela přibral, sice i tuk ale to bylo spíše tím že v tý době jsem toho fakt oproti tomu co tet spořádal ještě daleko víc, hlavně obiloviny a hodně rýže. Tet obiloviny nejím vůbec a rýži se snažím pomalu vyřazovat. Ale zároven jsem se i dostal za dob jedení masa na těch 65 kilo takže je to opravdu hodně o tý správný skladbě potravin a množství. S bezmasou stravou jsem začal s 71 kilama myslím. Tet se držim na 77 a zatim nehubnu ani nepřibírám. Ale když srovnám to jak jsem vypadal za dob toho logu a tet a i silově tak jsem na tom prostě líp. Je možný že kdybych používal živočišný proteiny a cpal do sebe to hrozný množství sacharidů že budu ještě větší a silnější než tet ale jak jsem psal, neni to můj cíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|