Cena jídla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cena jídla  Úvodní stránka -> Ostatní -> Cena jídla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik průměrně utratíte týdně za jídlo (včetně doplňků - příp. do komentářů napište kolik z toho ty doplňky dělaji).
<500
8%
 8%  [ 6 ]
500-700
11%
 11%  [ 8 ]
700-1000
19%
 19%  [ 13 ]
1000-1250
20%
 20%  [ 14 ]
1250-1500
5%
 5%  [ 4 ]
1500-2000
5%
 5%  [ 4 ]
2000-2500
1%
 1%  [ 1 ]
2500-3000
5%
 5%  [ 4 ]
>3000
19%
 19%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 67

Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Greeg napsal:
jo-jo :

je vidět že tomu moc nerozumíš a meleš nesmysly , jestli mi někdo něco sežere nebo ne je mi uplně u pr... kdyby se tady někdo neptal tak to nikomu necpu ani mě to už nebaví, a je mi uplně jedno co tady žerete a že jednou na to většina z vás dojede to je vaše blbost dobře vám tak, za to co tím způsobujete. To že znáš pár veganů který o kvalitním stravování nic nevědi neznamená že každej vegan musí vypadat jak z flahau. Docela zajímavý stránky třeba vegan-fighter.com

My masozrouti zemrem v 60ti na rakovinu streva a vas zdrave zijici vegany prejede ve 30ti auto....si nevyberes
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Greeg: tak sem dej fotku, jak si na tom s těma svalama
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam teda taky samy vegansky kamose rachytyky a vybledlejsi vic nez obalka casopisu na okne po zhavym lete ....
Greeg

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley- já bych na tomhle způsobu života nezměnil nic ani kdybych měl umřít za rok

jinerez- no víš mě nejde o to za každou cenu vypadat jak hrouda, dřív jsem vážil 65 kilo, to už bylo hodně málo, tet mám 77 možná bych chtěl mít třeba 80 ale víc ne, takhle mi to vyhovuje. Týdně běhám už několik let kolem 50 km, na mrtvej tah i dřep zvednu dvojnásobek svojí váhy. Takže pro mě je důležitý se spíše udržovat v nějaký trochu kondici a cítit se dobře.

Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Například jeden můj kamarád vegan

Sice je hezký, že je ohleduplný k přírodě ale nevim no :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Greeg

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ToMaso- přečti si stranku zpátky co všechno do sebe za týden dostanu, pak se zeptej jeho a možná přijdeš na to v čem se tvoří rozdíl mezi podvyživeným člověkem a zdravým veganem
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vim, že může být i vegan s dobrou postavou (viz ty) ale hrozná kombinace je člověk vegan, který nemá potuchu o tom kolik toho přijmout, aby nevypadal takhle.. jen je mi ho trochu líto :-) bohužel veganů necvičenců je dost a ti pak vypadají jako ten můj kamarád
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Greeg napsal:
michal_n napsal:
MAST3R: já si dovedu představit život bez masa a dokážu takové rozhodnutí pochopit, ale neumím si představit dlouhodobé sportovní výsledky na stravě, ve které není maso.. Nechci výkony vegetariánů, veganů, vitariánů, fruitariánů a dalších snižovat a nemyslím to nijak zle, ale zajímá mě prostě, jak se při takové stravě regeneruje, jak cvičí a jak posouvají hranice (sportovní, ne duševní, to by byla jiná debata).. Lidí, kteří jako ty, začali jíst maso a zlepšila se jim výkonnost několik znám, ale opačně asi nikoho..

dřív jsem se stravoval podobně jako všichni tady, potom jsem se o to začal zajímat a vše jsem změnil.

Od tý doby co jsem vegan, tak jsem konečně přibral nějaký svaly, nejsem unavenej, cítím se nepředstavitelně skvěle, nejsem nafouklej, nic mě nebolí, nesmrdim ani když jsem zpocenej, zlepšili se mi nehty, vlasy, nekazí se mi zuby prostě mě přijde že vše začalo fungovat tak jak má.
nikomu nic nechci cpát at si každej dělá co chce, ale tohle vim že je pro mě to nejlepší i kdyby řikal kdo chce co chce. A to ještě nemluvim o té psychické stránce ....

https://forum.ronnie.cz/greeguv-objemovy-log-strava-trenink-t30093-90.html
17/6/2012 - 71.5 KG
24/6/2012 - 72.4 KG
1/7/2012 - 72,3 KG
8/7/2012 - 72,3 KG
15/7/2012 - 73,4 KG
22/7/2012 - 73.3 KG
DNES - 74,6 KG

Řeknu ti, že jako masožravec jsi strašně rychle hubnul. Ještě rok jíst maso a umřel bys na podvýživu.
Greeg

PříspěvekZaslal: ne červenec 14, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když jsem jedl maso tak jsem náhodou docela přibral, sice i tuk ale to bylo spíše tím že v tý době jsem toho fakt oproti tomu co tet spořádal ještě daleko víc, hlavně obiloviny a hodně rýže. Tet obiloviny nejím vůbec a rýži se snažím pomalu vyřazovat. Ale zároven jsem se i dostal za dob jedení masa na těch 65 kilo takže je to opravdu hodně o tý správný skladbě potravin a množství. S bezmasou stravou jsem začal s 71 kilama myslím. Tet se držim na 77 a zatim nehubnu ani nepřibírám. Ale když srovnám to jak jsem vypadal za dob toho logu a tet a i silově tak jsem na tom prostě líp. Je možný že kdybych používal živočišný proteiny a cpal do sebe to hrozný množství sacharidů že budu ještě větší a silnější než tet ale jak jsem psal, neni to můj cíl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cena jídla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: