|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nox159
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 2:39 pm Předmět: Rozdeleni treninku na 2 casti |
|
|
Zdravim,
potreboval bych radu zkusenejsich, do tedka jsem jel fullbody trenink 3x tydne a pocitove mi to prestava vyhovovat je toho moc... proto chci trenink rozdelit na dve casti A + B a stridat to
stylem:
utery A
ctvrtek B
nedele A
utery B
ctvrtek A
nedele B
Otazkou je jak to ale rozdelit, neco jsem si tady o tom cetl a jak uz to na forech byva kazdy tvrdi neco jineho a nazory se vzajemne vylucuji :)
četl jsem ze by se nemely davat do jednoho treninku zada a nohy ze to pry neni dobre ale jak to je nevim mate to nekdo vyzkousene? pripadne pokud pojedu v jednom treninku nohy tak cele nebo taky treba rozdelit tak ze lytka budou jinde nez stehna....
moje predstava je takova:
A: nohy, biceps, triceps (+ bricho )
B: prsa, ramena, zada, (+ bricho )
konkretni cviky budu resit potom zatim mi jde ciste o to rozdeleni...
dekuji za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Docela dobrý rozdělení mi přijde: nohy, prsa, biceps a záda, ramena, triceps nebo taky někteří používají spodek a vršek (podobně jako to máš ty). Mě by to ale nevyhovovalo, ale to už je spíš otázka toho na co se chceš zaměřit, kterou partii máš slabší atd. Břicho můžeš dát kam chceš, já ho cvičím v každým tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
Ramena bych dal až po zádech, aby si trochu odpočnul triceps, který bude z koz vyčerpanej
|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 3:31 pm Předmět: |
|
|
další možnost je push/pull trénink, kterej bych já osobně dal stylem 4x týdně: push těžce, pull lehce, volno, push lehce, pull těžce a dva dny volna.
|
|
| nahoru |
|
 |
nox159
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Docela dobrý rozdělení mi přijde: nohy, prsa, biceps a záda, ramena, triceps nebo taky někteří používají spodek a vršek (podobně jako to máš ty). Mě by to ale nevyhovovalo, ale to už je spíš otázka toho na co se chceš zaměřit, kterou partii máš slabší atd. Břicho můžeš dát kam chceš, já ho cvičím v každým tréninku. |
cetl jsem ze by se mel jet biceps a triceps v jednom dni proto jsem si to rozhodil tak jak mam vyse popsane... ale prakticky to prave ze vyzkousene moc nemam cvicim celkem kratce...
bricho pojedu v kazdem treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
nox159
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 3:41 pm Předmět: |
|
|
| ego napsal: | | další možnost je push/pull trénink, kterej bych já osobně dal stylem 4x týdně: push těžce, pull lehce, volno, push lehce, pull těžce a dva dny volna. |
nejaky odkaz k te metode bys prosim nenasel.... ?
jinak 4x do fitka chodit nechci mam i jine konicky 3x tydne je pro me tak nejak max...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
nox159
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | nox159 napsal: | | ego napsal: | | další možnost je push/pull trénink, kterej bych já osobně dal stylem 4x týdně: push těžce, pull lehce, volno, push lehce, pull těžce a dva dny volna. |
nejaky odkaz k te metode bys prosim nenasel.... ?
jinak 4x do fitka chodit nechci mam i jine konicky 3x tydne je pro me tak nejak max... |
ALE v prvnim postu to mas napsane na 7x tydne!
tady by jsi mohl najit neco pro sebe |
7x tydne to ctes kde? mozna jsem to je blbe napsal...
mam to rozepsane tak ze jeden cyklus jsou 2 treninky (A + B) a trenovat chci 3x tydne ( nahore mam rozepsanych 14dni....
diky za odkaz neco si prectu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
tak zase jsem se jednou blbe dival
nene, napsal jsi to dobre
v tom clanku je to udelane na A a B a FB _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|