|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mrkew66
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 6:23 pm Předmět: Ovesné vločky pro zvířata? |
|
|
Zdravím, měl bych dotaz.
Mám vysokou spotřebu ovesných vloček a chtěl bych ušetřit, narazil jsem na toto:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/vlocky-ovesne-15kg/
balík 15kg vloček za 250kč. Jedná se o krmné vločky pro zvířata, chtěl bych se zeptat zda je můžu jíst i já? jestli je nějaký rozdíl mezi nimi a vločkami prodávanými v obchodech.
Myslím jako jestli nejsou nějak chemicky ošetřené, nebo jsou třeba nekvalitní. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Já to jim taky kloubní výživu pro koně a nic se mi ještě nestalo ... _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | člověk napsal: | Já si myslím, že by v tom neměl být problém...ale možná se mýlim...
Pamatuji si, že tu dříve kdosi psal že žere kloubní výživu pro koně... |
jo, to jsem byl (mimo jine) asi ja
mam za sebou dukladne vysetreni krve (vsechno v normalu)
a 3 transfuzni odbery (taky OK)
takze problemy nejsou
teda u vyzivy |
...a cítíš, že to pomáhá?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:09 pm Předmět: |
|
|
Co by vám to taky mělo udělat, když to jsou furt jedny a ty samé látky, akorát v jiném množství, tudíž ekonomičtější řešení. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
No...právě dnes jsem si objednal jednu substanci, kterou jsem déle studoval a náhodou zjistil, že v balení pro veterinární využití stojí nepoměrně méně. Nemám s tím problém, že je to pro zvířata. Moc jsem kloubní protektiva neužíval a nemíním za ně platit měsíčně litr (při svojí odhadnuté spotřebě), zkusím - uvidím:o)
Je to poslední šance, jak nějak umravnit rameno-pokud to nepůjde, tak po létě půjdu řešit operativně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:55 am Předmět: |
|
|
Kdo bydlí v Soběslavi, ten si může koupit ovesný vločky 1/2kg za 8 korun, chuťově výborný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 8:32 am Předmět: |
|
|
Nebo vem z Makra 0.5kg po 11kc, baleni 24 sacku, a s tim, ze se usetri za postovny to vychazi priblizne stejne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 1:20 am Předmět: |
|
|
Náhodou, abychom se nedivili...
je to asi 2 roky co sem byl v Intersparu ve Vankovce a normálně tam byly takový ty ochutnávky co bývaji a inzerovali konzervu pro psy... normálně sem se tehdy zeptal, že mě překvapuje, že to takhle nabízí lidem.. a ona mi řekla, že to vlastně je lososová konzerva, ještě navíc obohacená o vitamíny, čili možná lepší kvalita než co se prodává lidem, a konec konců často ty jídla pro zvířata bývaji dražší než normální!
A do sekce Akce a slevy můžem dát:
tento týden v Albertu:
Hovězí kousky - konzerva pro psy, 1240g za 19,90
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 12:00 pm Předmět: Re: Ovesné vločky pro zvířata? |
|
|
| mrkew66 napsal: | Zdravím, měl bych dotaz.
Mám vysokou spotřebu ovesných vloček a chtěl bych ušetřit, narazil jsem na toto:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/vlocky-ovesne-15kg/
balík 15kg vloček za 250kč. Jedná se o krmné vločky pro zvířata, chtěl bych se zeptat zda je můžu jíst i já? jestli je nějaký rozdíl mezi nimi a vločkami prodávanými v obchodech.
Myslím jako jestli nejsou nějak chemicky ošetřené, nebo jsou třeba nekvalitní. Díky. |
Rozhodně bych se nebál věcí které se prodávají pro zvířata. U masa bych byl opatrný protože podle mě nemusí projít tak důkladnou veterinární kontrolou, ale u zbytku, co ti chutná, zbodni. Možná to bude ještě zdravější než pro lidi protože tam nebudeš mít tolik všudepřítomné soli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Možná že to pro ta zvířata nepodléhá tak přísným hygienickým a potravinářským normám a kontrolám... Ale nikdo na to asi neumře :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Já to jim taky kloubní výživu pro koně a nic se mi ještě nestalo ... |
Gelapony Chondro od Orlingu? Ta je dost nabušená ale myslím že to bývalo levnější, je tam i extrakt z ostropestřce na játra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|