|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TTeDy

|
Zaslal: pá červenec 12, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Dnes bylo v plánu volno a bylo by to tak i rozumnější, ale když bylo venku zase tak hezky, tak se mi nechtělo sedět doma  .
Šel jsem teda na brusle. K tomu dva komentáře:
1) nebudu sem pořád jak idiot psát tu vzdálenost , když je to vždycky cca 15 km
2) Vzal jsem si hodinky a měřil si čas. Má to bohužel malou informační hodnotu, protože někdy fouká vítr, někdy ne (i když tuhle sezónu zatím fouká vždycky, a to do ksichtu) . Někdy je tam zas moc lidí, někdy vás nepouští auta na přechodech, takže to je opravdu jen orientačně...
Trénink 15 - brusle (12.7.)
Čas: 45 minut, 31 sekund
Z posledních asi 3 nebo 4 jízd byla tato subjektivně nejpomalejší. Měl jsem hrozně unavená spodní záda + opět neuvěřitelný protivítr. Asi už se budu muset zeptat nějakýho meteorologa, co to má do prdele znamenat.
Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TTeDy

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Trénink 16 - posilovna (13.7.)
TRÉNINK B
SHYBY
6x
4x
4x
3x
3x
Oproti minulýmu tréninku B jsem vymáčkl celkem o 2 shyby víc . V jedné sérii jsem si dal strašnou bombu do hlavy o konstrukci
KLIKY NA BRADLECH
6x
5x
4x
4x
3x
Podobně jak u shybů: celkem jsem těch kliků dal o 2 víc než minule, pořád ale oba cviky hrozně těžký
PŘÍTAHY JČ (s opěrou o lavičku)
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
Minule jsem po přítazích cítil mezilopatkové svaly jak nikdy, tak jsem je dal i dnes. Na přidávání pořád není síla
TLAKY NA PRSA S JČ (hlavou nahoru)
10x20 kg
9x20 kg
9x17,5 kg
8x17,5 kg
MILITARY PRESS
10x30 kg
10x30 kg
8x30 kg
6x30 kg
Dnes s normální osou, navíc ramena už měla dost z předchozích cviků, takže to šlo rychle ke dnu
LEGPRESSOHACKDŘEP
10x65 kg
10x72,5 kg
10x72,5 kg
10x72,5 kg
10x72,5 kg
Ten stroj je divnej, ale uchýlil jsem se k němu po zjištění, že čelní dřepy nezvládnu . Dělal jsem to jak Vojta Koritenský , nepropínal jsem nohy a pořád udržoval napětí ve stehnech a skutečně to i při té malé zatěží strašně pálilo .
MT S JČ (natažené nohy, soustředění se na hamstringy)
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg - už jsem měl dost --> dorazil jsem to jednou sérií zakopávání každou nohou zvlášť
VÝPONY NA LÝTKA V SEDĚ + S VLASTNÍ VÁHOU VE STOJE
4 supersérie up to 37,5 kg co nejvíc do sraček
Na břicho jsem se vykašlal. Trénink se totiž hrozně natáhl a už jsem měl hlad. Oproti tréninkům na začátku jsou ty poslední hrozně roztahané a pomalé, měl bych teď vzít rozum do hrsti a být ty dva volné dny, co mě čekaj, doma a kompletně zregenerovat. Zničenej jsem ale hodně. Brečet, že nic nezvedám, už mě omrzelo  . Počkám si, co v úterý ukáže váha, až na ni zase skočím, a kdyby tam zas něco přibylo, tak budu spokojenej (vzhledem k aerobkám a stále ještě kontrolované stravě beru přibírání pozitivně).
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
Trénink 17 - brusle (15.7.)
Čas: 46 minut, 55 sekund
Čas o nějakou minutu nebo dvě horší než minule, ale bylo to jen kvůli stání na přechodech, takže v podstatě stejná jízda jak minule (včetně zasr*nýho větru) .
Zítra posilovna. Chci dát 6x6 se 75 kg na dřepech (což by neměl být problém) a 6x6 s 65 kg na benchi. Kdyby to zítra šlo bez problému, tak při dalším tréninku zas všude přihodím 2,5 kg na každou stranu.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
edit: fotka o nicem smazana
Včera to bylo 3 týdny od začátku. 17.7. Hmotnost po ránu: 101,2 kg (v podstatě žádná změna)
Včerejší trénink nedopadl a ani dnes to kvůli různým hloupým okolnostem nebylo na posilovnu, takže jen běh.
Trénink 18 - běh (17.7.)
Vzdálenost: 4,34 km
běh párkrát přerušen chůzí
Kondice se od posledního běhu na začátku logu zlepšila a svaly nebolely, takže jsem odběhl celou trať. Jinak ale slabota.
Naposledy upravil TTeDy dne st leden 15, 2014 4:09 pm, celkově upraveno 4 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes konečně trénink v posilovně, všude jsem narval 6x6, abych se ujistil, že už tyhle váhy zvládám a od příště můžu přihodit:
Trénink 19 - posilovna (18.7.)
TRÉNINK A
DŘEP
18xOsa
12x50 kg
6x75 kg
6x75 kg
6x75 kg
6x75 kg
6x75 kg
6x75 kg
Šlo to. Činka mi líp než jindy seděla na zádech - možná přibylo něco na trapézech a ramenách.
BENCH (lehčí osa)
12x50 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
8x65 kg
Měl jsem strach, aby mě to při poslední sérii zas nezavalilo, tak jsem si zavolal borca na jištění a řekl mu, že 5 snad dám, ale při šestým ať na mě dá pozor. Když jsem to vzal ze stojanu, tak se to zdálo lehčí než jindy a udělal jsem sám 8 opáček a chlápka jsem ani nepotřeboval (tak nevím, co si o mně pak myslel).
MT
8x50 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
TRICEPS EXTENZE S JČ ZA HLAVOU ve stoje
10x10 kg
9x10 kg
7x10 kg
9x8 kg
9x8 kg
BICEPS KLADIVA S JČ
10x15 kg
9x15 kg
10x12,5 kg
10x12,5 kg
9x12,5 kg
BICEPS STROJ scottovka
10x15 kg
10x15 kg
10x15 kg
Přidal jsem dnes jeden cvik, protože postrádám jakýkoli náznak bicepsu na svých rukou . Cvičil jsem to pomalu a kontrolovaně a krásně jsem bicepsy dorazil.
břicho - dnes důrazněji než jindy. Chci co nejvíc posílit střed, než na dřepy poprvé naložím 80 kg.
Dnes zatím nejlepší trénink od začátku logu. Jednak jsem si splnil všechno, co jsem chtěl, ale hlavně to bylo hezky cítit - svaly hořely, zatímco klouby a kostra byly úplně v pohodě.
Nebylo to ani nějak ospalé nebo utahané, prostě ok.
Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 10:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Ono taky zalezi, jakou mas osu ze jo, v BG jsou 3 ruzne vazici velke osy, stejne tak pruznost dela sve, nehlede na kotouce, kdy 15ky vazi od 14 do 16, 20ky krome tech novych s otvorama po stranach vazi cca 18,5kg a podobne, ale predpokladam, ze taje ha zahady brnenskeho Blue Gymu jsou ti znamy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
Jo, do BG i na fórum už nějakej čas chodím, takže vím  . Snažím se ale vždycky mít na bench tu stejnou "lehčí osu" a na dřep a MT tu nejvíc normální. Kotouče ale neřeším no, to může sehrát svou roli.
Nicméně už v BG aspoň jsou 15 kg jednoručky  , navíc mě tam nikdo nevyhazuje s pitím, je tam příjemnej personál a chodí tam docela normální lidi a hlavně to mám blízko, takže ty podvážený závaží a příšernou hudbu přežiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
s dovolenim prispeju: mam to same, muzu dat bench na krev s peti opackama, ale jak si nekoho zavolam, pridam klidne i seste a neni to oni tak vydrene _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
Ja to mam teda spise obracene, kdykoliv nekdo stoji nedemnou, akorat me to znervoznuje a zku*vim to. Kdyz nahodou dojde k failu, fakt pro me neni problem premistit cinku na bricho, stehna, sednout si, hodit na zem a zpatky do stojanu. Takhle jsem bez problemu sundaval 120kg. Obcas se stane, ze je posledni opakovani opravdu kdo z koho a tlacim to i vlasama na hlave :) a nejaky aktivista, i kdyz to mysli samozrejme dobre, se prizene a zacne mne pomahat, tak ja ho pak, ac nerad, vzdycky zjebu :D Jsem asi trochu cholerik hlavne v posilovne, takze to je vicemene v afektu a obvykle mu to pak jeste prijdu lidsky vysvetlit a trochu se omluvit, pokud jsem to prehnal
pardon za za*irani logu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
O tom "rolování" jsem samozřejmě taky přemýšlel, je to známá technika, ale mám z ní panickou hrůzu z jednoho důvodu. Nevím, jak šikovně bych si s činkou počínal právě mezi břichem a stehnama, a fakt bych si nechtěl nějakýma 60 kg (a už vůbec ne 120 kg v tvým případě) přejet koule  .
O tvým vztahu k "aktivistům" už jsem někde četl, takže si na to dám pozor  .
Log nezasíráš, nazval bych to spíš učenou debatou o benchi, rolování (a koulích).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim, proc to porad nazyvate rolovani? Ja teda nic neroluji, proste tu cinku z hrudniku presunu na bricho, nasledne na stehna a sednu si. Ja ti to, az potkame, ukazu jen tak cvicne se stovkou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem, žes to tak sám pojmenoval  . Je mi jasný, jak zhruba to provádíš a že tu činku neroluješ, jak když se válí těsto. Stejně ale nevím, co bych s tím v oblasti břicha a koulí dělal... tak mi to teda ukážeš no, pokud ti nepřiběhne nějakej aktivista pomoct  .
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 3:40 pm Předmět: |
|
|
Trénink 20 - posilovna (20.7.)
TRÉNINK B
SHYBY
6x
4,5x (čti čtyři a půl krát - ten pátej jsem nevytáhl úplně)
4x
3x
3x
Pořád stejně špatný, ale záda po tom cítím hodně, takže o úplným vyřazení shybů zatím nepřemýšlím.
KLIKY NA BRADLECH
7x
6x
5x
4x
3x
Tohle se hezky pamatovalo, udělal jsem z toho takovou aritmetickou posloupnost . Nicméně jsem celkem vymáčkl o 3 kliky víc než minule, navíc to hezky ničilo hrudník i ruce, takže dobrý.
PŘÍTAHY VČ V PŘEDKLONU
10x40 kg
10x40 kg
10x40 kg
10x40 kg
Tento cvik mi nikdy nešel a asi 4 roky jsem ho vůbec nejel. Dnes taky nic moc, tak ještě uvidím, jestli po tom zítra budu ty záda cítit.
TLAKY NA PRSA S JČ hlavou dolů
10x17,5 kg
10x17,5 kg
10x17,5 kg
10x17,5 kg
VÝPADY S JČ ZA CHŮZE
4x jsem prošel zadní sekci s 15 kg činkama
ZAKOPÁVÁNÍ
10x15 kg (každá noha zvlášť)
9x15 kg (každá noha zvlášť)
10x30 kg
9x30 kg
UPAŽOVÁNÍ S JČ
10x8 kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
VÝPONY NA LÝTKA V LEGPRESSOHACKDŘEPU
asi 4 série up to 105 kg co nejvíc opakování
břicho - zkoušel jsem AB kolco, ale vůbec to nešlo  , takže nakonec standardní cviky
Trénink v poho, jsem mrtvej. Akorát nevím, co mám v těchto B-trénincích (které mají být jako že lehčí a má si při nich odpočnout střed) dělat s nohama. Měl jsem v plánu tam jezdit čelní dřepy ještě s něčím, ale čelní dřepy nezvládám. Jsem totiž strašně hypermobilní a jakmile překřižím ruce a ramenama zvednu osu ze stojanu, tak mi i ta prázdná osa jako by tlačí ramena ven z kloubu, což je strašně nepříjemný a pro mě i nezdravý.
Proto tam zatím dávám výpady + něco na hamstringy, ale nevím, jestli to stačí.
Popřemýšlím ještě o vzpěračské variantě čelních dřepů, podívám se na pár videí a pak to vyzkouším, jestli to k těm ramenům není šetrnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
Jenze draper s tim zase nedrepne, respektive drepne jednou, ale byl by to jeho zivotni a posledni drep a na ten je jeste cas _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|