Bolest hrudní kosti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest hrudní kosti  Úvodní stránka -> Ostatní -> Bolest hrudní kosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dovidos

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 8:06 am    Předmět: Bolest hrudní kosti Odpovědět s citátem

Minulý týden jsem jel dřep, a při prvním op. jsem se v horní části zad nějak povolil,zamotala se mi z toho hlava,jako bych šel do limbu,nicméně sérii jsem dojel.Od té doby mám jakoby bloklá záda mezi lopatkama,spíš kousek víš a bolí mne i hrudní kost s kouskem levého horního prsního svalu.Jak to odblokovat,neví někdo?Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:16 am    Předmět: Re: Bolest hrudní kosti Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Minulý týden jsem jel dřep, a při prvním op. jsem se v horní části zad nějak povolil,zamotala se mi z toho hlava,jako bych šel do limbu,nicméně sérii jsem dojel.Od té doby mám jakoby bloklá záda mezi lopatkama,spíš kousek víš a bolí mne i hrudní kost s kouskem levého horního prsního svalu.Jak to odblokovat,neví někdo?Díky

skříplej nerv
dovidos

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co s tím?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Co s tím?

mě se to ojediněle stane třeba z benče nebo z tlaku na ramena..ale malokdy..ale netrvá mě to týden! mě na to pomáhá jen klid..ale nějáká masáž, jsou cviky na uvolnění toho bloku.. trvá ti to týden, tak jestli to nejde vydržet tak si zajdi k doktorovi
dovidos

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vydržet to jde,ale je to otravný
Poman

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
dovidos napsal:
Co s tím?

mě se to ojediněle stane třeba z benče nebo z tlaku na ramena..ale malokdy..ale netrvá mě to týden! mě na to pomáhá jen klid..ale nějáká masáž, jsou cviky na uvolnění toho bloku.. trvá ti to týden, tak jestli to nejde vydržet tak si zajdi k doktorovi

Ale di ty skříplej nerve sim tě...

Klasicky se tady dost často blokuje kostovertebrální skloubení s následnym řetězenim k hrudní kosti popř. k Cp nebo i občas SI kloubům...záleží v jakym to máš presně segmentu a kam se to přes svaly dostalo.

Zmobilizovat primární problém,popř.ošetřit vzklý triggry pokuď tam jsou a sekundární změny na svalech a pak to hlavně zastabilizovat-jedno jak možností je hromada.
Koouky

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:02 am    Předmět: Re: Bolest hrudní kosti Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
hrudní kost s kouskem levého horního prsního svalu.Jak to odblokovat,neví někdo?Díky

Krom těch zád jsem měla stjný problém jako ty. Pronásledovalo mě to snad měsíc, kdy mě obvoďačka poslala ke karidologovi, protože si naivně myslela, že je to něco na srdci.
Tam mně zjistil (mimo šelesti), že mám hodně namožený prsní svaly a sval mě nepřestane trápit do tý doby, než mu nedám chvilku klid. Předepsal mi Aulin a masáže, snad po 8 dnech klidu na prsa to bylo OK!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dovidos

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže mám jít na rehabilitaci nebo jsou nějaký cviky na doma?Asi tak 3roky zpátky jsem měl to samý,ale horší.Chodil jsem na masáže ,rehab asi 2 měsíce.Nic nepomohlo.Po dalších 3 měsících to ale odeznělo
Koouky

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Takže mám jít na rehabilitaci nebo jsou nějaký cviky na doma?

No ono tak ani nešlo o nějaký cviky, ale o to, sval často doma mazat a masírovat. Byly ě zakázány veškeré cviky, co by namáhaly prsa. Takže si msylím, že je zapořebí hodně omeziv vrchní partie! ;)
Doktor mi doporučil strečink horních končetin a zad, koukni se na net, je milion cviků na protažení, to by mělo zabrat!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dovidos

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný konkrétní rady?Třeba od nějakýho dr. tady?Pomane?
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitna 100kg ukrajinska maserka to vyriesi hned
Poman

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovidos napsal:
Žádný konkrétní rady?Třeba od nějakýho dr. tady?Pomane?

Nic konkrétnějšího než co jsem napsal nahoře k tomu po netu napsat nejde a to je jenom kvalifikovaný odhad založený na zkušenostech...ale ukrajinská masérka bude určitě best

Rychle na stránku:

Přejdi na: