| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dovidos
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:06 am Předmět: Bolest hrudní kosti |
|
|
Minulý týden jsem jel dřep, a při prvním op. jsem se v horní části zad nějak povolil,zamotala se mi z toho hlava,jako bych šel do limbu,nicméně sérii jsem dojel.Od té doby mám jakoby bloklá záda mezi lopatkama,spíš kousek víš a bolí mne i hrudní kost s kouskem levého horního prsního svalu.Jak to odblokovat,neví někdo?Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 9:16 am Předmět: Re: Bolest hrudní kosti |
|
|
| dovidos napsal: | | Minulý týden jsem jel dřep, a při prvním op. jsem se v horní části zad nějak povolil,zamotala se mi z toho hlava,jako bych šel do limbu,nicméně sérii jsem dojel.Od té doby mám jakoby bloklá záda mezi lopatkama,spíš kousek víš a bolí mne i hrudní kost s kouskem levého horního prsního svalu.Jak to odblokovat,neví někdo?Díky |
skříplej nerv
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
| dovidos napsal: | | Co s tím? |
mě se to ojediněle stane třeba z benče nebo z tlaku na ramena..ale malokdy..ale netrvá mě to týden! mě na to pomáhá jen klid..ale nějáká masáž, jsou cviky na uvolnění toho bloku.. trvá ti to týden, tak jestli to nejde vydržet tak si zajdi k doktorovi
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
Vydržet to jde,ale je to otravný
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | dovidos napsal: | | Co s tím? |
mě se to ojediněle stane třeba z benče nebo z tlaku na ramena..ale malokdy..ale netrvá mě to týden! mě na to pomáhá jen klid..ale nějáká masáž, jsou cviky na uvolnění toho bloku.. trvá ti to týden, tak jestli to nejde vydržet tak si zajdi k doktorovi |
Ale di ty skříplej nerve sim tě...
Klasicky se tady dost často blokuje kostovertebrální skloubení s následnym řetězenim k hrudní kosti popř. k Cp nebo i občas SI kloubům...záleží v jakym to máš presně segmentu a kam se to přes svaly dostalo.
Zmobilizovat primární problém,popř.ošetřit vzklý triggry pokuď tam jsou a sekundární změny na svalech a pak to hlavně zastabilizovat-jedno jak možností je hromada. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Koouky
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 11:02 am Předmět: Re: Bolest hrudní kosti |
|
|
| dovidos napsal: | | hrudní kost s kouskem levého horního prsního svalu.Jak to odblokovat,neví někdo?Díky |
Krom těch zád jsem měla stjný problém jako ty. Pronásledovalo mě to snad měsíc, kdy mě obvoďačka poslala ke karidologovi, protože si naivně myslela, že je to něco na srdci.
Tam mně zjistil (mimo šelesti), že mám hodně namožený prsní svaly a sval mě nepřestane trápit do tý doby, než mu nedám chvilku klid. Předepsal mi Aulin a masáže, snad po 8 dnech klidu na prsa to bylo OK!
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
Takže mám jít na rehabilitaci nebo jsou nějaký cviky na doma?Asi tak 3roky zpátky jsem měl to samý,ale horší.Chodil jsem na masáže ,rehab asi 2 měsíce.Nic nepomohlo.Po dalších 3 měsících to ale odeznělo
|
|
| nahoru |
|
 |
Koouky
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
| dovidos napsal: | | Takže mám jít na rehabilitaci nebo jsou nějaký cviky na doma? |
No ono tak ani nešlo o nějaký cviky, ale o to, sval často doma mazat a masírovat. Byly ě zakázány veškeré cviky, co by namáhaly prsa. Takže si msylím, že je zapořebí hodně omeziv vrchní partie! ;)
Doktor mi doporučil strečink horních končetin a zad, koukni se na net, je milion cviků na protažení, to by mělo zabrat!
|
|
| nahoru |
|
 |
dovidos
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87