|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
19losos94
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 7:44 pm Předmět: Jidelnicek |
|
|
Zdravim. Pomalu si chystam jidelnicek do diety, kteru planujem zacit o 2 tydny. Kouknete se mi prosim nato a zhodnotte. Diky
9:00 - 200ml nizkotučne mleko,150g ovesne vločky, pol bananu, trocha kokosu, stevia
12:00 - 150g maso/ryba + 200g ryža alebo tvarohové guľky (nizkotucny tvaroh, vejce,ovesne vločky)
15:00 - cottage cheese 180g alebo 3x vejce
16:00 - 17:45 - TRENING
18:15 - Tunak 130g, zelenina
21:00 - Tvaroh nizkotučny 250g
Plus sa chcem informovat, co by sem si mohl dat k tomu tunakovi. Napr. tak 2-3ks racia bych mohl na večer?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johnbear

|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Proč máš takovou hromadu rýže na oběd a v dalších jídlech žádné sacharidy? Když už, tak bych dal tu rýži po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | | Proč máš takovou hromadu rýže na oběd a v dalších jídlech žádné sacharidy? Když už, tak bych dal tu rýži po tréninku. |
Tak jako nepride mi to hodne tych 200g varenej ryže.
Takže bych si mohl dat trocha ryže i k tomu tunakovi? Alebo trocha cestovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
Já bych večer misto tvarohu dal něco jiného. Ale urcite to neni spatna volba. Potom bych ještě pridal hrst ořechů, dynovych seminek apod. Sušené ovoce, neslazene, nebo treba nejakou zeleninovou nebo ovocnou šťávu...dbej na pestrost. Usnadni ti to dietování
|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | | Já bych večer misto tvarohu dal něco jiného. Ale urcite to neni spatna volba. Potom bych ještě pridal hrst ořechů, dynovych seminek apod. Sušené ovoce, neslazene, nebo treba nejakou zeleninovou nebo ovocnou šťávu...dbej na pestrost. Usnadni ti to dietování |
Tvaroh je u mne jednoznacne na vecer nenahraditelny. Pomaly vstrebatelne bilkoviny su na noc potrebne... A orechy,arašidy, nebo lnene seminka a pod. to je jasny to sem ale nepsal..
-Ale neda mi nezeptat se, co davas namisto tvarohu ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Ty tu rýži vážíš až po uvaření co? |
Jn, pride mi to normalnejsi :D Jim varenu tak ji predse nebudu važit surovu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 4:46 am Předmět: |
|
|
| 19losos94 napsal: | | P4hill napsal: | | Já bych večer misto tvarohu dal něco jiného. Ale urcite to neni spatna volba. Potom bych ještě pridal hrst ořechů, dynovych seminek apod. Sušené ovoce, neslazene, nebo treba nejakou zeleninovou nebo ovocnou šťávu...dbej na pestrost. Usnadni ti to dietování |
Tvaroh je u mne jednoznacne na vecer nenahraditelny. Pomaly vstrebatelne bilkoviny su na noc potrebne... A orechy,arašidy, nebo lnene seminka a pod. to je jasny to sem ale nepsal..
-Ale neda mi nezeptat se, co davas namisto tvarohu ty? |
Já maso a hromadu syrové zeleniny. Kasein neni telu moc přirozený. Což jsem zjistil dlouhym zkoumanim na sobe. Idealne dva platky lososa s porkem, salatem, orechy, rajcaty apod. Kdyz neni ryba tak klasika kureci atp. Ale jestli timto sedi, tak v tom nevidim problem, jak jsem psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:26 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | To pak ale není 100g rýže = 77g sacharidů. Ve 200g uvařené rýže nebude ani ta stovka syrové, takže musíš počítat mnohem méně sacharidů. Mně to bylo hned jasný, když si tady psal, že 200g není moc V uvařeném stavu ji nikdy nezvážíš přesně, protože nemůžeš vědět, kolik vody vsákla, proto se váží za syrova |
+1 _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | To pak ale není 100g rýže = 77g sacharidů. Ve 200g uvařené rýže nebude ani ta stovka syrové, takže musíš počítat mnohem méně sacharidů. Mně to bylo hned jasný, když si tady psal, že 200g není moc V uvařeném stavu ji nikdy nezvážíš přesně, protože nemůžeš vědět, kolik vody vsákla, proto se váží za syrova |
100g surova: B: 6;S: 79;T: 0
100g varena:B: 2;S: 26;T: 0
Ale ok beriem. Som zas o neco mudrejsi :)) Budem teda važit surovu :D
-Ale jedalnicek inak OK?
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
Za mě tady není k tomu moc co psát. Nikdo tady nemá ani za mák info o tobě. Výška, váha, věk. Jakej je cíl? Dostat se na 4% tuku z 10% nebo jedeš z 30% na 15%? Tréninkovej režim?
Z věštecké koule se mi toho jídla i na dietu zdá málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
19losos94
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Za mě tady není k tomu moc co psát. Nikdo tady nemá ani za mák info o tobě. Výška, váha, věk. Jakej je cíl? Dostat se na 4% tuku z 10% nebo jedeš z 30% na 15%? Tréninkovej režim?
Z věštecké koule se mi toho jídla i na dietu zdá málo. |
výška: 171
Váha: 73
vek: 19
-nevim presne čisla, kolik mam % tuku...len chcem trochu vysekat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|