|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 6:46 pm Předmět: . |
|
|
dnešní záznam z předváděcí internetové sony kavárny na filmovém festivalu za běhu mezi druhým a třetím filmem, chodím na 3-4 denně, jím u číňanů, ale je toho méně, než jsem zvyklý, o to více mě mile překvapila síla na dnešním intenzivním tréninku opět se Zdeňkem, po 3 týdnech cvičení jsem na 100 kg nebyl nikdy.
Trénink:
chtěl jsem si zaběhat, ale málem jsem na páse umřel, tak jen 2 km běh
benchpress
1x15x50 kg
1x10x80 kg
1x3x90 kg
1x3x100 kg
3x4x90 kg
1x20x50 kg
mezi sériemi vždy se shyby
7x6
přítahy jednoručky s oporou (z minulého tréninku mě bolí v kříži)
3x8x30 kg
mezi sériemi vždy kliky na bradlech
3x8
pushpress (vyhecovali jsme se, ale po všech těch tlacích mě po druhé sérii bolelo rameno)
1x6x50 kg
1x4x60 kg
upažování s jednoručkami ve stoje
3x8x15 kg
dynamické dřepy s koncentrovanou negativní fází
1x10x50 kg
4x8x60 kg
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 08, 2013 3:55 pm Předmět: . |
|
|
tak jsem na konci KVIFF a víkendu na slapech (volejbal, kanoe, plavání) k mému překvapení (běhání v dešti, jsem v kondici) pěkně nastydl, což je mi podobné  , takže jediné místo, kde dnes budu běhat je CS:GO, hrajete někdo :) ? A nebo lépe, zahrajete večer někdo :) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 1:05 pm Předmět: . |
|
|
Tak dnes jsem si poprvé po 10 dnech a týdnu nachlazení, které mě nechtělo pustit, dal první špatný trénink. Třásl jsem se jak osika u celého tréninku, špatný dech, obrovské množství potu, síla nikde...musím to rychle dohnat :)
Ještě než napíšu zápis, tak jsem myslel, že teď přes léto se budu připravovat v brněnském Blue Gymu, protože to mám kousek a je to nostalgie (příprava před republikou 2007), ale dnešní zážitek tedy ve mě nechal špatnou zkušenost - extrémně hodně lidí, v šatně se snad půl lidí nesprchovalo a stíralo si pot ručníky (strašný smrad), všude po posilovně rozházené neuklizené kotouče, osy a uzávěry, člověk aby se koukal pod nohy, aby si nezvrtnul kotník...do toho dvě paní na baru se souhrnným IQ 100, když nemohly pochopit, že mi daly klíček od skříňky, kde někdo má věci a skutečně chci jiný, opravdu  ....myslím si, že nejsem rozmazlený, nikdy jsem neměl rád velká sterilní fitka, ale v Praze v Olympia Fitness jsou prostě nějaké standardy čistoty i chování v centru, i když je to hardcore posilovna...no abych to shrnul, tak jsem zvedl telefon a mám od příštího týdne svoji skříňku v Bobycentru  , tak se velmi těším a chystat se budu tam, pokud tam někdo chodíte, tak dám rád trénink
Trénink:
benchpress (v supersetu se shyby naširoko na rovné)
1x15x50 kg
4x5x70 kg
shyby
5x6
mrtvý tah
1x10x50 kg
4x5x70 kg
dřep
1x12x50 kg
4x5x70 kg
přítahy vč k bradě
1x12x30 kg
1x10x40 kg
2x8x45 kg
biceps s velkou činkou (v supersetu s francouzským tlakem vleže s vč)
1x10x30 kg
1x8x40 kg
1x8x35 kg
francouzský tlak s vč
1x10x30 kg
1x8x40 kg
1x8x35 kg
cable kneeling crunches
1x20x40 kg
2x15x45 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 2:00 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Nechceš chodit cvičit jinam?
PS: Na boby se můžeš dočkat toho, že uvidíš chlapy, jak si to dole před zrcadlem ve sprchách holí |
a není to důvod, proč se Ti tam líbí ?
já se těším, několikrát jsem tam byl a spíš jde o kolektiv, to se přiznám, v Praze jezdím přes celé město, ale ta atmosféra za to stojí, že jsi tam mezi známými, dobrá parta atd. Co vím, tak tady už je Miloš i Dalibor, tak to bude snad super
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:19 am Předmět: . |
|
|
tak se přiznám, že jsem se včera neudržel...a koupil si to kolo 27,5'', takže jsem jezdil jako šílenec po večerním Brně, nemám představu, kolik jsem najel, ale zkoušel jsem vše od krosu terénu, po sjíždění schodů, skákání v centru, blbnutí po zadním apod., kolo jsem neměl od gymplu, ale nezapomněl jsem to.
Středa - 2,5 hod blbnutí na kole ve mestě
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:23 am Předmět: . |
|
|
co mě teď (stále) trápí, tak jsou to pořád následky té mononukleózy, nemůžu se zbavit nějakého chronického zánětu v nosohltanu (výtěry v pořádku, standardní flora), ale jakmile mám těžší den + horší spánek, tak hned cítím, jak mě bolí na patře či uzliny a tu a tam vidím z nosohltanu i hnis...prostě ta mono je fakt nemoc a to jsem to měl na podzim 2010...blbé je, že to okamžitě poznám při tréninku v rámci aerobní kondice, že jsem neadekvátně zadýchání a cítím, že prostě tělo něco brzdí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:26 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | co mě teď (stále) trápí, tak jsou to pořád následky té mononukleózy, nemůžu se zbavit nějakého chronického zánětu v nosohltanu (výtěry v pořádku, standardní flora), ale jakmile mám těžší den + horší spánek, tak hned cítím, jak mě bolí na patře či uzliny a tu a tam vidím z nosohltanu i hnis...prostě ta mono je fakt nemoc a to jsem to měl na podzim 2010...blbé je, že to okamžitě poznám při tréninku v rámci aerobní kondice, že jsem neadekvátně zadýchání a cítím, že prostě tělo něco brzdí... |
tohle mi nedelej, ja se tebou vsude chlubim
ze budu zavodit s legendou, ze mame "spolecnou " pripravu
a ty si ted prijdes s timhle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:29 am Předmět: Re: . |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Freimen napsal: | | co mě teď (stále) trápí, tak jsou to pořád následky té mononukleózy, nemůžu se zbavit nějakého chronického zánětu v nosohltanu (výtěry v pořádku, standardní flora), ale jakmile mám těžší den + horší spánek, tak hned cítím, jak mě bolí na patře či uzliny a tu a tam vidím z nosohltanu i hnis...prostě ta mono je fakt nemoc a to jsem to měl na podzim 2010...blbé je, že to okamžitě poznám při tréninku v rámci aerobní kondice, že jsem neadekvátně zadýchání a cítím, že prostě tělo něco brzdí... |
tohle mi nedelej, ja se tebou vsude chlubim
ze budu zavodit s legendou, ze mame "spolecnou " pripravu
a ty si ted prijdes s timhle |
já jdu dnes odpoledne na trénink, na tom se nic nemění, chci se připravit i přes to, resp. se tím nezabývat a to tělo rozjet...celý červen to šlo super, ale teď jsem jednou nastydl a nachlazení, které by prostě měl nromální člověk na 3-4 dny, tak já se sice uzdravím, ale cítím, že to není v pořádku, zejména ta kondice...ale vždycky si u toho vzpomenu na ty naše důchodce z reportu, kteří to zvládli, čili já věřím, že se nachystám a i kdyby to nebylo o výsledku, tak pro mě to je prostě výzva dokončit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:35 am Předmět: Re: . |
|
|
zkus si mazat prsa jezevcim sadlem
jasne, ja to musel diky kotniku taky prehodnotit z "vyhrat" na "dokoncit"
ale ted jsi dal dohromady tym a ses hlavni tahoun
apropos, co rikas na patek 9. srpna?
budu po nocni, ale do Brna bych si prijel potrenovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:42 am Předmět: Re: . |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | zkus si mazat prsa jezevcim sadlem
budu po nocni, ale do Brna bych si prijel potrenovat |
co 5. - 6. 8.? V lužánkách je prostoru dost, jsou tam i 2 bradla na kliky, super, shyby jsem tam včera nenašel...nicméně jde vzít trx a prostě dát nějaký hromadný outdoor trénink
edit: jinak mám k dispozici bobycentrum, tam by se za fotky dalo něco domluvit (tj. např. za vstup pr ovšechny volný pak udělat nějakou bleskovku o přípravě Ronnie.cz týmu )
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 11:45 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | Peter Ustinov napsal: | zkus si mazat prsa jezevcim sadlem
budu po nocni, ale do Brna bych si prijel potrenovat |
co 5. - 6. 8.? V lužánkách je prostoru dost, jsou tam i 2 bradla na kliky, super, shyby jsem tam včera nenašel...nicméně jde vzít trx a prostě dát nějaký hromadný outdoor trénink
edit: jinak mám k dispozici bobycentrum, tam by se za fotky dalo něco domluvit (tj. např. za vstup pr ovšechny volný pak udělat nějakou bleskovku o přípravě Ronnie.cz týmu ) |
nepusti me v praci
prave jenom toho 9
preferoval bych radsi fitko, v patek mam rad cinky, ale jsme uplne pro kazdou spatnost, jenom kdyz se budu potit jako Draper
apropos, uz mas poslanou registraci???
edit ad Boby: priprava je fajn, ale kdyz propadneme, tak budeme pro smich _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 7:54 pm Předmět: . |
|
|
Dnes perfektní trénink v Bobycentru s Milošem Pavlů, bylo to super a vážení, rozdíl na Grünech a na Ligo činkách a kotoučích, které mají v Boby centru, to je nejméně 7 kg na 70-80 kg, to je skutečně markantní rozdíl :) . Trénink super, fitko pěkné, prostorné.
Váha: 82 kg
Trénink:
benchpress
1x15x50 kg
1x8x60 kg
4x5x70 kg
shyby širokým úchopem na rovné tyči
5x6
mrtvý tah
1x15x50 kg
1x8x60 kg
4x5x70 kg
dřep
1x15x50 kg
3x5x70 kg
přítahy velké činky k bradě
1x12x30 kg
4x8x40 kg
cable kneelling crunches
1x25x40 kg
3x20x50 kg
biceps s velkou činkou ve stoje
4x8x30 kg
francouzský tlak s velkou činkou
4x8x30 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|