| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
veeky2206
|
Zaslal: st červenec 03, 2013 3:53 pm Předmět: Váhy a opakování? |
|
|
zdravím, mám otázku ohledně vah a opakování; jedu fullbody "trénink pro začátečníky" co je tady na foru na objem 3x týdně. Momentálně třeba na benchpressu dělám 4 seríe po 8 opakování, s tím že začínám polovinou maximální váhy a váhy postupně zvyšuju až do maximálky. Dělám to dobře na budování objemu? Nebo mám postupně snižovat opakování a zvyšovat váhu? díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
sevcikro

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
Když už pyramidu, tak snižovat opakování a zvyšovat váhu, ale já osobně bych si stanovil váhu se kterou uděláš max. 8 opakování a jel jí ve všech sériích. Případně o trochu tu váhu podseknout a postupně každý týden trochu přidat;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
v případě že začínáš na polovině váhy a jedeš až do maxima tak jsou ty první tři série rozcvičovací, a ne pracovní.
rozcvičovacími sériemi by ses měl dostat na váhu, která je pro tebe maximem pro 8 opakování. a s tou váhou pak udělat těch 4x8.
osobně bych podseknul váhy třeba o 15% a každý týden/dva týdny zvyšoval tu váhu pracovních sérií o 2.5 nebo 5kg (podle pocitu, 5kg na bench je docela dost)
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 11, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
| ego napsal: | v případě že začínáš na polovině váhy a jedeš až do maxima tak jsou ty první tři série rozcvičovací, a ne pracovní.
rozcvičovacími sériemi by ses měl dostat na váhu, která je pro tebe maximem pro 8 opakování. a s tou váhou pak udělat těch 4x8.
osobně bych podseknul váhy třeba o 15% a každý týden/dva týdny zvyšoval tu váhu pracovních sérií o 2.5 nebo 5kg (podle pocitu, 5kg na bench je docela dost) |
klidne podsekni i o vic
ale jinak bych radil presne to same _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červenec 16, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Mám prosím jeden dotaz, co je lepší z hlediska nárůstu hmoty (konkrétně při benchi), 5x100 nebo 3x110 striktní technikou? Uvedu příklad z dnešního treninku: rozcvičovací série - 9x40, 5x60, 5x80, 5x90, pracovní série - 2x5x100, 2x3x110 - poslední shozena na 9x80...
Naposledy upravil Novic dne út červenec 16, 2013 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st červenec 17, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
Zkus to co ti radi ferdak. HST je skvelej trenink (je v nem i cyklovani)a navic opravdu funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Dvě slova. Easy Strength.
|