Váhy a opakování?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Váhy a opakování?  Úvodní stránka -> Trénink -> Váhy a opakování?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
veeky2206

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 3:53 pm    Předmět: Váhy a opakování? Odpovědět s citátem

zdravím, mám otázku ohledně vah a opakování; jedu fullbody "trénink pro začátečníky" co je tady na foru na objem 3x týdně. Momentálně třeba na benchpressu dělám 4 seríe po 8 opakování, s tím že začínám polovinou maximální váhy a váhy postupně zvyšuju až do maximálky. Dělám to dobře na budování objemu? Nebo mám postupně snižovat opakování a zvyšovat váhu? díky za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sevcikro

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už pyramidu, tak snižovat opakování a zvyšovat váhu, ale já osobně bych si stanovil váhu se kterou uděláš max. 8 opakování a jel jí ve všech sériích. Případně o trochu tu váhu podseknout a postupně každý týden trochu přidat;-)
ego

PříspěvekZaslal: čt červenec 04, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v případě že začínáš na polovině váhy a jedeš až do maxima tak jsou ty první tři série rozcvičovací, a ne pracovní.

rozcvičovacími sériemi by ses měl dostat na váhu, která je pro tebe maximem pro 8 opakování. a s tou váhou pak udělat těch 4x8.

osobně bych podseknul váhy třeba o 15% a každý týden/dva týdny zvyšoval tu váhu pracovních sérií o 2.5 nebo 5kg (podle pocitu, 5kg na bench je docela dost)
ferdak

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ego napsal:
v případě že začínáš na polovině váhy a jedeš až do maxima tak jsou ty první tři série rozcvičovací, a ne pracovní.

rozcvičovacími sériemi by ses měl dostat na váhu, která je pro tebe maximem pro 8 opakování. a s tou váhou pak udělat těch 4x8.

osobně bych podseknul váhy třeba o 15% a každý týden/dva týdny zvyšoval tu váhu pracovních sérií o 2.5 nebo 5kg (podle pocitu, 5kg na bench je docela dost)

klidne podsekni i o vic
ale jinak bych radil presne to same
Novic

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám prosím jeden dotaz, co je lepší z hlediska nárůstu hmoty (konkrétně při benchi), 5x100 nebo 3x110 striktní technikou? Uvedu příklad z dnešního treninku: rozcvičovací série - 9x40, 5x60, 5x80, 5x90, pracovní série - 2x5x100, 2x3x110 - poslední shozena na 9x80...

Naposledy upravil Novic dne út červenec 16, 2013 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 16, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Mám prosím jeden dotaz, co je lepší z hlediska nárůstu hmoty (konkrétně při benchi), 5x100 nebo 3x110 striktní technikou? Díky.

5x10x 90
drlift_

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ferdak napsal:
To rovnou dělej HST a máš to.
http://kulturistika.ronnie.cz/c-2725-treninkova-technika-hst.html

Zkus to co ti radi ferdak. HST je skvelej trenink (je v nem i cyklovani)a navic opravdu funguje.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st červenec 17, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dvě slova. Easy Strength.

Rychle na stránku:

Přejdi na: