Ne nadarmo se 90´ říká "Golden Era".
Neříkám, že i teď nevznikají dobrý desky, ale mám tam jedno velký ALE.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Snad to bylo tohle, už si to nepamatuju, ale kámoš z basketu si to pouštěl v autě, když jsme jeli domů, že teď vydali nový CD. Dřív s ním ( (něma), v českým hiphop se vůbec neorintuju)) hrával, dělal DJa. Celkem mě to překvapilo a i líbilo se. Jestli to teda je ono (teď si to nemůžu pustit, abych si byl jistej).
ne, to me vubec nebavi, sorry btw, ale Dj Flux je myslim docela znamej a dela i uplne jiny veci, ale teda jiste to nevim.. jinak reznika apod. si poslechnu jenom obcas z prdele, ne ze bych to nejak vyhledaval a hralo mi to bezne ve sluchatkach
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
To jsme se asi špatně pochopili. Ten kámoš už nehraje skoro vůbec. Max. jednou za čas. Dělal DJe v skupině, kterou měl s někým z nich. Nevím, jak se jmenovala, nechci kecat, ale asi Psychická smrt, jak jsem teď chvilku pátral.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru