Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ik897 napsal:
čaute, prosím vás ako to funguje vo Velkom Pruvane ? Je tam aj nejaká menšia posilka ktorá sa volá len pruvan ? ...Našiel som totiž nejakú posilku ktorá sa tak volá s rovnakou adresou len lepšou cennou. A nechodí tam niekto cvičiť ráno ?
Ďakujem

Velkej Průvan má vchod zepředu z Vídeňské a je to vlastně nahoře v tom obchodním domě, Průvan (říká se mu malej, ve skutečnosti to je jen Průvan:) ) má vchod z boku - vedle Lidlu, banky...a je to dá se říct v suterénu. Vybavení velice podobný (rozdíl snad jenom v barvě a nahoře je ho víc, ale to je daný velikostí obou posilek:) ), nahoře větší, dražší, míň lidí, dole jedno z nejlevnějších fitek v Brně, ale zas musíš vzhledem k tomu počítat s velkým náporem lidí...každopádně poměr "cena/výkon" je dole asi nejlepší.

Jinak pokud budeš chodit ráno, tak se to dá, návštěvy kolem 5. odpolední nedoporučuju, to je tam fakt hrozně moc lidí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: st červenec 03, 2013 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsme u těch dotazů...chodil někdy někdo do Fitness Evy Šabatové v Líšni? Z fotek je vidět prd :/
jnerez

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá někdo trénink zítra někde v Brně? Ale rychle než mě pustí sparingovská nálada .
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Dá někdo trénink zítra někde v Brně? Ale rychle než mě pustí sparingovská nálada .

jnerez

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
jnerez napsal:

Tak už mě to nadšení přešlo. Asi ti tvoji smajlíci zase naráží na to, jak sem ti před deseti lety pomohl na benči s činkou, která to vypadalo, že tě zavalí a místo poděkování, nebo popř. věty ve smyslu...to bych zvládl, nemusel si mi tolik pomáhat.... ses prostě jak malej Jarin nasral a to tě asi ještě furt drží
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 18, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo je to porad ve me. Mohlo padnou me historicke zivotni maximum na benchi, zvedal jsem to celkem plynule, jen jsem se trochu zasekl pri dotlaku (a znovu zduraznuji TROCHU, takze jsme se nezastavil uplne, jen jsem zpomalil, coz je pri maximalkach celkem normalni jev) a ty me tu cinku capnes a div mne ju jeste nevyrves z rukou
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rahorus napsal:
JČ do 40 jsou tam záměrně, majitel tam prej nechce nasypaný opičáky Což se mu už stejně nepovedlo, když vidím co za lidi tam cvičí Já tam ale chodím jen občas, dávám přednost starejm železárnám a komornějšímu pojetí, z té komercializace nebo jak to nazvat je mi docela šoufl.

Pořád tam dělá Jarda, co chodil bušit před lety do Ronda?
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: čt srpen 01, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že zajímavá informace pro zdejší fóraře...
http://m.ceskatelevize.cz/zpravodajstvi-brno/zpravy/236571-ct-hotel-bobycentrum-je-zavreny-a-odpojeny-od-energii/
Tak to vypadá, že fitko v Boby je zavřené...
jewix

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle informací z různých zdrojů je prodaná posilka A-fit na Táborské. Podle další zprávy by tam nový majitel měl posilku zanechat.Ale i tak se raději ptám: "Nejbližší posilka u Právnické fakulty na Veveří?" pak by mě asi zbyl InCore v Líšni.

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
Korny

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:
Dle informací z různých zdrojů je prodaná posilka A-fit na Táborské. Podle další zprávy by tam nový majitel měl posilku zanechat.Ale i tak se raději ptám: "Nejbližší posilka u Právnické fakulty na Veveří?" pak by mě asi zbyl InCore v Líšni.

Kousek od právnické je Blue gym, ale tam se asi vyplatí chodit jen když cvičíš ráno, večer tam bývá vyprodáno InCore je fajn, sám tam chodím a i když si něco připlatíš, tak to za to stojí...otevíračka mimo prázdníny super, často se ti stane, že je tam 5-6 lidí, z toho 3 holky, když tam dojdeš mezi 11-1, není výjimkou, že máš celou posilku pro sebe.
Politolog

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:

Hned vedle je posilka na Kounicově na VUT kolejích, ale je přes léto nějak omezenej provoz myslím. Kousek je Blue Gym, dvě zastávky Best Gym v Žabinách.
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Politolog napsal:

Hned vedle je posilka na Kounicově na VUT kolejích, ale je přes léto nějak omezenej provoz myslím. Kousek je Blue Gym , dvě zastávky Best Gym v Žabinách.

To si pletes, v okoli zadnej Blue Gym neni
YUD

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kousek od práv. Stadion Sokolu Brno I na Kounicové http://www.spinningafitness.cz/vitejte/
jewix

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky borci, hodím čučku na ten Best gym, 8 kil/metr je v pohodě.

Ale zatím zůstávám v A-fitu...

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
SGS

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Best gym muzu jen doporucit, paradni posilka, majitel dobrej typek, porad se snazi porizovat neco novyho.

Kazdopadne ale ne nejblizsi, nejbliz k pravnicky je bezkonkurencne Weisser sport centrum, tak 200 metru na stejny ulici smerem dolu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: