|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tsunami

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
Tak ono to není špatné, to jsem neřekla, ale klidně bych přidala množství, nebo zkusila různé recepty. To je pak zábava jíst. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | Taky jedu paleo, a jím mnohem víc a to jsem holka . S paleem se toho dá tolik vymyslet, že bych nejradši pořád jen jedla. Tak hledej recepty a pořádně jez! (většinou jsou jednoduché a rychlé). Přeju hodně zdaru! |
Paleo strava je to, co jedla tahle holka. Ve dvanácti matka, ve čtyřiadvaceti bába a ve třiceti mrtvá sešlostí věkem a díky paleo stravě. Jak se to dneska aplikuje?
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil cocman dne út květen 23, 2017 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Vůbec nějak nestíhám psát ty jídelníčky, ale každopádně paleo pořád dodržuji. Sice v posledních dnech to není ideální, protože jsem pořád přes den pryč, ale snažím se jak můžu.
Dnes:
Snídaně: 0,5 l plnotučného mléka, banán, lžíce arašídového másla
Svačina: banán
Oběd: tuňák rio mare (se zeleninou) v oleji
Svačina: hodně ořechů (mandle, kešu)
Večeře: cca 300-400 g. kuřecího masa, zelenina, lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Já myslím,že by to mělo být ok, když za celý den nemám pořádný jídlo, tak to tělo si s tím poradí. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem nikde netrajdal, takže jsem měl aspoň čas na regeneraci, jídlo a trénink. Celkově si myslím, že jídelníček dneska ukázkový.
Snídaně: omeleta (4 vejce + cca 50 g. šunky od kosti), pomeranč, lžíce arašídového másla
Svačina: 0,3 l plnotučného mléka, hrst ořechů (mandle, kešu)
Oběd: cca 200 g. vepřového masa, zelenina, trocha sýru krolewski
Svačina: cca 500 g. bílého jogurtu hollandia + banán + hrst rozinek
Večeře: cca 200 g. vepřového masa, fazole, zelenina, lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Dnes zase celý den v práci. Zítra volno.
Snídaně: 0,5 l plnotučného mléka + lžíce medu + banán, lžíce arašídového másla
Svačina: ořechy
Oběd: tuňák rio mare (se zeleninou) v oleji
Svačina: banán, ořechy
Večeře: grilovaná zelenina a kuřecí maso
2. večeře: 3 míchaná vejce se šunkou, zelenina _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Dnešní den ve znamení odpočinku. K večeru trénink. Jinak strava dnes byla dobrá, spokojenost.
Snídaně: 500 g. bílého jogurtu hollandia + hrst ořechů (mandle, kešu) + jablko
Svačina: cca 40 g. kvalitní swarzwaldské šunky, 50 g. sýru krolewski, zelenina
Oběd: cca 200 g. kuřecího masa, zeleninový salát
Svačina: koktejl (0,5 l plnotučného mléka + banán + lžíce medu)
Večeře: 4 míchaná vejce na cibulce + 40 g. kvalitní swarzwaldské šunky, zelenina, lžíce arašídového másla
Zítra do práce, takže jídlo asi nebude žádná sláva. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Já myslím,že by to mělo být ok, když za celý den nemám pořádný jídlo, tak to tělo si s tím poradí. |
telo si s tim mozna poradi, ale podle me jist takovy mnozstvi najednou je zbytecny, protoze ho nedokaze vyuzit
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, k tvému názvu logu ti tu posílám bonus ;-) : https://www.facebook.com/TsunamiVari moje nová stránka o vaření a zejména paleu, pokud si ji už neviděl. :) Recepty budou přibývat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
tsunami: díky, mrknu na to
Dnes zase celý den v práci. Strašný teplo a byl jsem mokrej jak dveře od chlíva. Strava nic extra, ale dalo se.
Snídaně: koktejl (0,5 l plnotučného mléka + lžíce medu + banán)
Oběd: tuňák rio mare (se zeleninou) v oleji , banán
Svačina: ořechy (mandle, kešu)
Večeře: omeleta (4 vejce + šunka + sýr), zelenina, trocha ostružin, lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|