|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | kladivka si nech na parazity
me spis udivuje jak lehce se da ocernit nejake velmi dobre zavedene reznictvi na zaklade jedne rozmazane fotky,ze ktere je navic patrne, ze se s nejvetsi pravdepodobnosti jedna o nejaky zanetlivy proces (pac vyfotit takoveho parazita je sance stejna asi jako vyfotit kulovy blesk). |
Nenecham ...protože člověk se zpetá a hned je za blbce ...u lidí kteří dělají jak jsou chytří jako kdyby měli doktorát z biologie ... a přitom mají leda velký kulový
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Kdyby si raději přestal slovíčkařit a trochu mi to osvětlil, když jsi tak bystrý??  ...já prostě nevím jací parazité se v mase vyskytují...je dost forem parazitů a to že se zeptám znamená že sem blbec? ..Uroveň tohodle fora opravdu upadá...už to tu zmínilo pár lidí...místo odpovědí akorát posměšky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | mam jeste chvilku, tak ti odepisu,vim ze vy teenageri musite mit posledni slovo,tak si pak urco more neco napis abys byl cool....ja teda nevim,ale pisu ze zalozit topik s fotkou,nebyt si evidentne jistej co to je a jeste zminit reznictvi je teda dle meho stejne divne jako tve prispevky,naopak ti to tu nekdo chytre vysletlil a nebyl jsem to kupodivu ja :)..ale tobe to nedalo a ted delas urazenou stripterku |
Až na to, že topic nezaložil patrikdundych, ale Freimen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
"zalozit topik s fotkou,nebyt si evidentne jistej co to je a jeste zminit reznictvi je teda dle meho stejne divne jako tve prispevky "
ale to ja vim, pouze jsem srovnaval hodnotu prispevku v tomto topiku  jeste neco?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
¨Nejsem teenager a vysvětli mi co je divného na mých příspěvcích  ...bože nebudu tady řešit uplně off topic věci s člověkem kterej právě musí mít poslední slovo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 5:21 pm Předmět: . |
|
|
chlapi, právě proto, že kuřecí si dělám už 10 let a už jsem viděl různé věci, tak proto jsem tak překvapený, to zánět není ani omylem? Je to v té spodní (vnitřní) částí kuřecího prsa, jak to je takový ten šlinec, který se vždycky od spodní strany odkrojí - v něm je vždy tenký pruh šlachy. V chovech těžko může dostat kuře kjakýkoliv zánět takovéhodle rozsahu za ty 4 týdny co žije...tohle bylo jako jednotlivé lístky zeleniny vrostlé přímo do svaloviny a to s takovou divnou strukturou, že z toho šly ty jednotlivé plátky vytahovat, to není pozměněná struktura tenké šlašinky, která by na tom místě byla, resp. pod tím je...je to ten největší kentus, který jsem v mase sám viděl a jestli to Luboš doopravdy snědl, tak toto byla dnes jeho poslední fotka
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Nebo je to jeho poslední fotka s jednou hlavou ... ruské kuřátko |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|