parazit kureciho masa - Brno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - parazit kureciho masa - Brno  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> parazit kureciho masa - Brno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha no...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kladivka si nech na parazity
me spis udivuje jak lehce se da ocernit nejake velmi dobre zavedene reznictvi na zaklade jedne rozmazane fotky,ze ktere je navic patrne, ze se s nejvetsi pravdepodobnosti jedna o nejaky zanetlivy proces (pac vyfotit takoveho parazita je sance stejna asi jako vyfotit kulovy blesk).
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
kladivka si nech na parazity
me spis udivuje jak lehce se da ocernit nejake velmi dobre zavedene reznictvi na zaklade jedne rozmazane fotky,ze ktere je navic patrne, ze se s nejvetsi pravdepodobnosti jedna o nejaky zanetlivy proces (pac vyfotit takoveho parazita je sance stejna asi jako vyfotit kulovy blesk).

Nenecham ...protože člověk se zpetá a hned je za blbce ...u lidí kteří dělají jak jsou chytří jako kdyby měli doktorát z biologie ... a přitom mají leda velký kulový
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozna doktorat z biologie nemam,ale neziju ve svete goaldu,navic nikdo ti ze si za blba nerekl,to si zminil az ted ty sam
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby si raději přestal slovíčkařit a trochu mi to osvětlil, když jsi tak bystrý?? ...já prostě nevím jací parazité se v mase vyskytují...je dost forem parazitů a to že se zeptám znamená že sem blbec? ..Uroveň tohodle fora opravdu upadá...už to tu zmínilo pár lidí...místo odpovědí akorát posměšky...
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ty si pametnik o tom zadna,takze ano upada a uz pekne dlouho,myslim,ze ti to bylo jasne nekym jinym naznaceno a tva odpoved "to je mi jasny ale hybat by se to melo ne?" mozna ukazala ze mlceti v tvem pripade zlato,jeste jsem se chtel zeptat kde si koupil tu podprdu co mas na fotce,ale nechci byt offtopik
ted jsem poslal tenhle topik kamaradovi co ma povestne reznictvi jiz peknou radku let a jeho odpoved znela.." hoax ne? "
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha toe rada nad zlato že pokud něoc nwm tak mám být zticha ...můžeš si pogratulovat protože kdyby se lidi měli řídit tim co tu vypouštíš tak sme ještě u pazourků a oštěpů. Otázka je základ komunikace. Připouštim že nejsme v tomhle zběhlej ...ale prostě se zeptám dkyž mě to zajíma a bdu zase o něco chytřejší.
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam jeste chvilku, tak ti odepisu,vim ze vy teenageri musite mit posledni slovo,tak si pak urco more neco napis abys byl cool....ja teda nevim,ale pisu ze zalozit topik s fotkou,nebyt si evidentne jistej co to je a jeste zminit reznictvi je teda dle meho stejne divne jako tve prispevky,naopak ti to tu nekdo chytre vysletlil a nebyl jsem to kupodivu ja :)..ale tobe to nedalo a ted delas urazenou stripterku
Reality

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
mam jeste chvilku, tak ti odepisu,vim ze vy teenageri musite mit posledni slovo,tak si pak urco more neco napis abys byl cool....ja teda nevim,ale pisu ze zalozit topik s fotkou,nebyt si evidentne jistej co to je a jeste zminit reznictvi je teda dle meho stejne divne jako tve prispevky,naopak ti to tu nekdo chytre vysletlil a nebyl jsem to kupodivu ja :)..ale tobe to nedalo a ted delas urazenou stripterku

Až na to, že topic nezaložil patrikdundych, ale Freimen.
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"zalozit topik s fotkou,nebyt si evidentne jistej co to je a jeste zminit reznictvi je teda dle meho stejne divne jako tve prispevky "
ale to ja vim, pouze jsem srovnaval hodnotu prispevku v tomto topiku jeste neco?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

¨Nejsem teenager a vysvětli mi co je divného na mých příspěvcích ...bože nebudu tady řešit uplně off topic věci s člověkem kterej právě musí mít poslední slovo..
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsadil sem se ze tutove neco odepises,diky ale jeden clen fora navysil sazku ze odepises i ted,nevim jestli mam jit all-in-one
Freimen

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 5:21 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

chlapi, právě proto, že kuřecí si dělám už 10 let a už jsem viděl různé věci, tak proto jsem tak překvapený, to zánět není ani omylem? Je to v té spodní (vnitřní) částí kuřecího prsa, jak to je takový ten šlinec, který se vždycky od spodní strany odkrojí - v něm je vždy tenký pruh šlachy. V chovech těžko může dostat kuře kjakýkoliv zánět takovéhodle rozsahu za ty 4 týdny co žije...tohle bylo jako jednotlivé lístky zeleniny vrostlé přímo do svaloviny a to s takovou divnou strukturou, že z toho šly ty jednotlivé plátky vytahovat, to není pozměněná struktura tenké šlašinky, která by na tom místě byla, resp. pod tím je...je to ten největší kentus, který jsem v mase sám viděl a jestli to Luboš doopravdy snědl, tak toto byla dnes jeho poslední fotka

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo je to jeho poslední fotka s jednou hlavou ... ruské kuřátko
Freimen

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Nebo je to jeho poslední fotka s jednou hlavou ... ruské kuřátko

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - parazit kureciho masa - Brno Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: