parazit kureciho masa - Brno

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - parazit kureciho masa - Brno  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> parazit kureciho masa - Brno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peca

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muj kamarad dela reznika uz 30 let..celych 30 ! zadnych 10 :D a koukal na topik se zachvatem smichu :D kdyz uz to beres tak,jako kdyby tady nikdo nejedl kureci maso od druhe svetove :)si troufam tvrdit,ze je to silne zavadejici topik..sam tvrdis ze si nejsi jisty a nevis presne co to je,ale zaroven nemas problem dat odkaz na prodejce se slovy Parazit v kurecim,tak se nezlob, tohle je ve stylu blesk.cz a az se prokaze ze si byl vedle,doufam ze se aspon omluvis danemu reznictvi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Není to náhodou ta Listeria monocytogenes? možná ještě Escherichia coli.
Ach jo
MOOG

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se taky vyjádřím, přežil jsem, bo jsem to nejedl
Trošku jsem to popitval a dle mého laického názoru se jednalo:
a) zkažené maso - jen určitá část, to zelený šlo pod šlachou do hloubky a mělo pak normální strukturu masa, akorát šedé barvy kolem šlachy, asi špatným skladem, nebo přepravou při těch momentálních teplotách...
b) to kuře bylo nemocný. A nebo divný

Ještě k tomu řeznictví, párkrát jsem tam byl, je to jedno z nejlepších v Brně, jak kvalitou masa, tak přístupem obsluhujících řeznic, ceny spíše lepší, než dobré. Tohle určitě nejde na jejich triko, asi nejde při přejímce zboží kontrolovat každý kousek masa... Být Tebou Luky, zašel bych tam, nechal si zavolat vedoucí a normálně slušně bych jim popsal situaci, ukázal jim fotku a spíše je upozornil, ať to proberou s dodavatelem...
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 1:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor:
parazit to určitě neni, nějaká zkažená část, šlacha, apod. Každopádně, s Antonínskou mám taky velmi dobrou zkušenost, a Freii ty to tam určitě v pondělí vem na ukázku, ale parazit fakt těžko..

nejvíc mě asi pobavila ta E.coli..... taková trochu přerostlá bych řekl Dělám s ní denně v labině a takovouhle jsem ještě neviděl
Hami88

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak názor zkušeného řezníka, kterej denně už několik let kostí krůty a kuřata byl, že je to vřed (pravděpodobně laické pojmenování řezníků) a může to být např. po poranění a zaroste to. Nebo názor lékařky, že by to mohl být i nějaký zánět šlachy. Každopádně nikdo neumřel a zábavu sme měli na celej den
balbi

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No co, nahodil jsem 2 bakterie které jsem si vzpoměl, které se vyskytují na mase
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
No co, nahodil jsem 2 bakterie které jsem si vzpoměl, které se vyskytují na mase
Myslíš, že je spatříš pouhým okem? Zvětšuješ si běžně na řády mikrometrů?
balbi

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsme se blbě pochopili, nemyslel jsem, že to celý je ta bakterie, ale že je to způsobeno jí, když máš streptokoka, tak ho taky v krku nevidíš, ale vidíš zarudlý flek, to stejný jsme myslel nějak tady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
streptokoka

ani mi nemluv, uzil sem si stim dvakrat po dobu 30 dní... a pak jsem měl ještě pupinky hnusny asi 2 mesice..... same atb.. poprvé sem bral troje zasebou a po druhy dvoje... šílený.. v zimě pořád nějáký problémy s mandlema...hele ani nemluv otom..fuj

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - parazit kureciho masa - Brno Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: