|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Není to náhodou ta Listeria monocytogenes? možná ještě Escherichia coli. | Ach jo
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: so červenec 20, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tak se taky vyjádřím, přežil jsem, bo jsem to nejedl
Trošku jsem to popitval a dle mého laického názoru se jednalo:
a) zkažené maso - jen určitá část, to zelený šlo pod šlachou do hloubky a mělo pak normální strukturu masa, akorát šedé barvy kolem šlachy, asi špatným skladem, nebo přepravou při těch momentálních teplotách...
b) to kuře bylo nemocný. A nebo divný
Ještě k tomu řeznictví, párkrát jsem tam byl, je to jedno z nejlepších v Brně, jak kvalitou masa, tak přístupem obsluhujících řeznic, ceny spíše lepší, než dobré. Tohle určitě nejde na jejich triko, asi nejde při přejímce zboží kontrolovat každý kousek masa... Být Tebou Luky, zašel bych tam, nechal si zavolat vedoucí a normálně slušně bych jim popsal situaci, ukázal jim fotku a spíše je upozornil, ať to proberou s dodavatelem...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 1:57 am Předmět: |
|
|
Můj názor:
parazit to určitě neni, nějaká zkažená část, šlacha, apod. Každopádně, s Antonínskou mám taky velmi dobrou zkušenost, a Freii ty to tam určitě v pondělí vem na ukázku, ale parazit fakt těžko..
nejvíc mě asi pobavila ta E.coli..... taková trochu přerostlá bych řekl  Dělám s ní denně v labině a takovouhle jsem ještě neviděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | No co, nahodil jsem 2 bakterie které jsem si vzpoměl, které se vyskytují na mase | Myslíš, že je spatříš pouhým okem? Zvětšuješ si běžně na řády mikrometrů?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne červenec 21, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | streptokoka |
ani mi nemluv, uzil sem si stim dvakrat po dobu 30 dní... a pak jsem měl ještě pupinky hnusny asi 2 mesice..... same atb.. poprvé sem bral troje zasebou a po druhy dvoje... šílený.. v zimě pořád nějáký problémy s mandlema...hele ani nemluv otom..fuj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|