Zaslal: ne červenec 21, 2013 9:43 am Předmět: cesta k 350 mrtvole - Raw
Drive jsem si tu vedl log, ale jen par treninku a pak sem prestal, jelikoz sem v te dobe ještě nevedel co a jak. Ted uz mam delsi dobu jasno - trojboj raw. Na první soutez se chystam pristi rok za IPF (raw).
Vyska - 176 cm / 20let
Vaha - 93-5 kg
Jidelnicek – vlocky,ryze,testoviny,maso,jogurty,syry,arasidy , cca 1g bilkovin na kilo, sacharidy 400-600g, tuky 100-200g, doplnky vyzivy zadne (jednou rocne kloubni vyzivu)
Bandy,trhacky,pas –při maximalce pouze pas, trhacky jen kdyz mam pretrenovane predlokti, jinak trenuji bez niceho, pokud dam pas, nebo něco tak to napisu k serii
Sila- drep-210 kg hluboky bez bandu
Bench – 150 kg
Mrtvola – 260 kg
Mrtvola od kolen 300kg x 3
Pritahy nadhmat uspokojující technikou – 170x5
Military s jednoruc ve stoje – 35x5
Tahy mi jdou nejlip, tlaky nejhur
A.S.- naturalne ( zatim :D )
Cil- 350kg mrtvola (nejspis az v muzich, pokud vubec :-) )
Treninky – korte nebo neco vlastniho, nyní jedu 3xtydne pondeli: mrtvoly, streda: bench, patek:drepy a objemove (10opakovani po hafo sériích) – dlouho jsem jel tezke 2-5ky tak sem dal zmenu, první tyden uz mam za sebou, psat zacnu od pondeli, vahy budu přidávat každý tyden o 10kg a ubirat serie
Dotazy, kritiku na trenink apod zde. (mozna se nekdo zepta na dres – ne, v dresu nebudu nikdy zavodit.)
Jinak fitko STARS Karvina, tusim, ze grun kotouce, mrtvoly z 20tek
PS: za pravopis se omlouvam
Naposledy upravil raw dne ne červenec 21, 2013 9:56 am, celkově upraveno 1 krát
military s vc ve stoje - 50kg-10,10,10,10,10,10,10,7
legpress - vaha nepocitana, 10-12opakovani na uzko po 2-3seriich
lytka
PS: drepy sem se snazel poustet co nejhloubeji, ale jelikoz sem nemel pas tak mi to zacaly brat dost zada a posledni dve serii sem dal jen 8opakovani, jelikoz me nikdo nejistil
military s vc se mi jezdi o dost lepe nez s jednoruckama, takze je budu jezdit uz porad-kazdy tyden pridam 5kg a uberu serie
pritahy kladky pred hlavu (trhacky) - 95kg-6,6 / 60kg-15,15
shyby - 10,8,8 (technicky)
dotahy-osa nad kolenem (trhacky,pas) - 260kg-10
zadni delty v leze superserie 20kg+10kg do mrtva
PS: u tech mrtvol sem malem zdechnul, silove pohoda, ale udychat to v tom teplu bylo o zivot, jeste k tomu sem to jel takym stylem, ze sem polozil a okamzite rval nahoru, 10minut sem se vydychaval:D ...ale vraci se mi dynamika
nekdo z Karvine kdo by zasel zitra rano odjet nohy na stars? Sparing je v praci a mam tam 150kg 10tky bez pasu, tak bych potreboval pohlidat
jinak dnes bricho, bricho davam jednou tydne doma - lichy tyden lehky trenink bricha, sudy tyden tezky trenink bricha kdy to znicim i 15serii se zatezi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru