|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: | jak psali kluci, jel jsi splity, takze nejake FB, nebo korte pripadne beara (zdravim fanousky, nemohl jsme si odpustit)
|
Vsak proc ne? Pokud jel split, tak prave nejaky takovy trenink by mu mohl pomoci k prolomeni stagnace, mne kdysi bear hodne nakopl. |
aaaa, potrefena husa se ozvala
nic ve zlem
jeste me napadla vetsi intenzita, jet to co jel, ale tak, aby to dal 2x tydne (takze predpoklad 3+1), ale musel by hodne ubrat na intenzite, takze treba bear, nebo korte - kde je to pres procenta- by mohly byt dobre
( a osobne je mam rad, protze jenom u nohou a komplexnich cviku mam pocit, ze cvicim, ale to jsou osobni nic nerikajici pocity) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MaRweN
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
Tom3:
A co takový chocoballs? Mají vlákninu, ale ne zas tak moc jako vločky, maj komplexní sacharidy, ale ne zas tak moc jak vločky + mají rychlé cukry...
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 9:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Chocoball netusim co je a googl mi vyhodil fakt divny veci
Jinak je jasny ze fullbody nevznika spojenim splitu tak jak si napsal, to je fakt kravina.. staci 1 max 2 cviky u vetsich partii a za hodku, max hodku a pul nemas co delat _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | Peter Ustinov:
Tak sleduj snídaňové živiny i s kafem: 49,1g B, 126,2 S, 30,8g T (965 kcal) [počítáno přes kcal tabulky]
- ano jsou tam započítané i rostlinné bílkoviny, ale právě proto mám denní cíl tak vysoký,...
- fullbody trénink by trval tak 3 a půl hodiny (kdybych spojil ty splity), nebo bych musel ubrat cviky a to se mi nechce...já myslel, že by stačilo změnit splity a přidat nové cviky, popřípadě zkusit navýšit počet opakování, či větší váhu |
OK
stejneje to o jidle vic nez o treningu
co se tyce delky treningu, FB nemusi trvat vic nez hodinu, mozna i pul
jde jenom o to, jak si ho sestavis
rozhodne nevidim jako produktivni jet na kazdou partii vic nez jeden cvik
a nekdy ani to ne
treba mrtvyx tah zamestna skoro cele telo, stejne tak jako shyba bench press nebo push press horni pulku tela
pokud pojedes 3x tydne 5 serii na hony, tak to mas za tyden 3 cviky a15 serii celkem, ale mas vyhodu tu, ze vyuzivas 3x vice rustovych fazi ( sval roste po treningu max 48 hodin) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
Jasný ale mě by pak připadalo, že necvičim dostatečně daný partie...bych v podstatě cvičil méně než do teď
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Tom3: Chocoballs jsou takové ty čokoládové kuličky :D (cereálie)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tak si zkus nejaky fullbody ze 3-4 komplexnich cviku (push press,power clean,mrtvola,shyby apod.) + k tomu pridej nejaky doplnkovy cviky a pak nam napis, jestli si stale myslis ze si neprocvicil cely telo dostatecne
Jo ahaa.. no nekdo tu uz psal, ze kazdy rano tlaci nesquik a formu mel dobrou, takze asi tak.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov:
Dřepy 4 série, Leg Lunges 4 série a calf raises 4 série (12 sérií x 2 = 24), kdyby se nepočítaly ty výpony na lýtka tak je to -8 = 16
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | Peter Ustinov:
Dřepy 4 série, Leg Lunges 4 série a calf raises 4 série (12 sérií x 2 = 24), kdyby se nepočítaly ty výpony na lýtka tak je to -8 = 16 |
mluvime o pracovnich seriich?
vidis, takze 16 serii proti 15, ale s vyhodou 3x rustove faze
TOM3: tohle uz psal CIZOPASNIK:
6x6 drep ( silove)
6x6 bench (silove)
5-10x3 power clean + push press (dynamicky)
6 serii shybu (napumpovani)
bricho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
Jeď 3x týdně tyhle cviky a různě je střídej: MT, BP, SQ, Shyby, Přítahy činky v předklonu, Tlaky s jednoručkami + doplňkové cviky jako: Zdvih velké činky, kliky na bradlech, Tlaky na ramena, kladka na triceps, jednoručky....
Dej třeba Po: 5x5, St: 5x10, Čtx 5x15 - pro základní cviky a k tomu 2 doplňkové 4x10 a není co řešit. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Jeď 3x týdně tyhle cviky a různě je střídej: MT, BP, SQ, Shyby, Přítahy činky v předklonu, Tlaky s jednoručkami + doplňkové cviky jako: Zdvih velké činky, kliky na bradlech, Tlaky na ramena, kladka na triceps, jednoručky....
Dej třeba Po: 5x5, St: 5x10, Čtx 5x15 - pro základní cviky a k tomu 2 doplňkové 4x10 a není co řešit. |
malinko bych to poupravil
PO 5x5
ST 5x15
PA 5x10
jinak souhlasim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | Jeď 3x týdně tyhle cviky a různě je střídej: MT, BP, SQ, Shyby, Přítahy činky v předklonu, Tlaky s jednoručkami + doplňkové cviky jako: Zdvih velké činky, kliky na bradlech, Tlaky na ramena, kladka na triceps, jednoručky....
Dej třeba Po: 5x5, St: 5x10, Čtx 5x15 - pro základní cviky a k tomu 2 doplňkové 4x10 a není co řešit. |
malinko bych to poupravil
PO 5x5
ST 5x15
PA 5x10
jinak souhlasim |
Jo prvně jsem si to taky říkal _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
To je všechno tak hezký ale nevim jestli jste pochytili jednu důležitou věc:
***Cvičím doma, mám nastavitelnou lavici, pevné jednoručky 5 a 9kg a nakládací jednoručky s maximální váhou 17kg***
- cviky, které ste vypsali nějak nezapadají do mé kategorie náčiní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|