|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maxpoint97

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 2:55 pm Předmět: Maxpojntůf návrat do "formy" |
|
|
Zdravím všechny čtenáře ronnie.cz. 5. května jsem měl ze zdravotních problémů (přesněji řečeno spodní záda) poslední trénink. Po dvou týdenním odpočinku, kdy se nic nezměnilo, jsem navštívil neurologii na Vinohradské, kde mi sečna lékařka řekla, že se mi blokuje křížová s bederní kostí a předala mi zprávu o ambulantním vyšetřením, s kterou jsem si měl zajít za obvodním lékařem. Jakožto student chemie, jsem z ní vyčetl velké nic, řekla mi jen, že měsíc bez cvičení, i protahování. Jelikož bylo zkouškové a já nejsem z Prahy, k obvoďákovi jsem se dostal cca po 6 týdnech, aby mi řekl, že je vše v pořádku a že můžu začít z lehka cvičit, strečink, bla bla...
Končil jsem na 97 kilech, po víc než dvou měsících intenzivního nic nedělání jsem se dostal na krásných 92,5 kg, z čehož většina bylo maso, protože v pase jsem ještě za tu dobu nabral.
Cílem je se za měsíc, resp. do 26. srpna, dostat alespoň na 95-96 kg, k tomu mi dopomáhej Sandow. Jako před nucenou pauzou budu střídat posilovnu + venkovní rambaření.
Nečekám, že to tu bude někdo číst, ale stejně je to taková lepší motivace :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maxpoint97

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Neboť jsem zatim, ať už v Praze, nebo v Prachaticích, nenarazil na posilovnu, kde by měli hrazdu "mojí velikosti" (měřím 201 cm), byl jsem nucen si jednu vyrobit doma, tímto děkuji svému tatínkovi a kamarádu Erichovi za pomoc.
Když už jsem byl v tý ráži, vyrobil jsem si i "bradla" na kliky a bednu na výskoky. Bedna má 63cm, hrazda má od země 255cm.
Bohužel nemám dostatečný počet příspěvků, takže foto přihodím později.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:11 pm Předmět: 24. srpna 2013 |
|
|
První trénink po více než dvou měsících, taky to tak vypadalo.
Ráno
Hned po probuzení lehký výběh po městě, opravdu lehký
Odpoledne
Strečink
Rozcvička:
3 kola
10 dřepů
10 kliků
Trénink:
3 kola
5 shybů
5 angličáků
cca 200m běh
Nakonec zkouška toes to bar.
Dnešek napověděl, že jsem na tom hůř než jsem si myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:17 pm Předmět: |
|
|
(Do předchozí zprávy jsem napsal 24. srpna, samozřejmě 24. července)
25. července 2013
Svalovka v zádech, hrudníku a tricepsech, po blbejch 30 klicích a 15 angličácích.
Trénink:
800m běh
5 angličáků
400m běh
10 angličáků
200m běh
15angličáků
100m běh
20 angličáků
Opět strašný. Bez měření času, těch posledních dvacet bolelo.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
26. července 2013
Ještě horší svalovka než včera. Původně jsem chtěl trénovat 3+1, dnes byla na programu posilovna. Vzhledem k tomu, že díky nácviku toes to bar ještě teď nemůžu pořádně zvednout ruce nad hlavu, bylo mi toho vstupnýho do posilovny škoda. Takže dnes jen 20 minut strečink.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
27. července 2013
Rozcvička:
3 kola:
10 dřepů
10 kliků
Trénink:
- nácvik snatchů s jednoruční činkou, několik sérií (nepočítal jsem, činka je nakládací, bohužel mám závaží jen do 18 kg)
- 5 kol:
5 shybů podhmatem
10 "swingů" s jednoručkou 13 kg
15 dřepů
(bez času)
- nácvik knees to elbow/ toes to bar
Při rozcvičce začlo chcát, pršelo asi 20 minut, pak do mě pro změnu začlo prát slunce, takže dneska i boj s počasím :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 4:28 pm Předmět: |
|
|
Dříve zmiňovaná hrazda, bedna a "bradla"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
Takze dalsi crosfitak, zadne klasicke cviky a cinky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
Maxi nemas strach, ze se ta hrazba rozhybe casem? Jak hluboko v zemi to mas?
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Takze dalsi crosfitak, zadne klasicke cviky a cinky ? |
Kdepak, v pondělí je posilovna. Psal jsem, že původně měla být včera, ale kvůli tomu, že jsem sotva zvedl ruce, jsem dal den pauzu.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Maxi nemas strach, ze se ta hrazba rozhybe casem? Jak hluboko v zemi to mas? |
Měřil jsem to, ty díry maj cca 70cm + jsem na půdě vyhrabal starý cihly, tašky na střechu... rozmlátil jsem je palicí a ještě s šutrama (taky jsou trochu vidět na obrázku) jsem ty díry s hlínou zasypal.
U těch bradel je to horší, díry byly mělčí a dal jsem tam jen asi 4-5 šutrů na díru... na poprvý se mi rozkvedlaly, tak jsem to předělával, obsypal drny a ještě trochu zahnojil, aby se to dřív prorostlo trávou :D Tak čekám, že do dvou tejdnů, až si to sedne, bych na tom začal cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
docela bych se bal, ze se to vzdycky za nejaky cas vychodi, ale uvidis, snad to bude drzet
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
28. července 2013
Trénink:
2400m běh
Dneska vedro jak svině, takže jsem kouknul, jak dal Rich ve "sprintu" zbytku startovního pole na prdel a šel jsem si ve čtvrt na deset svižněji zaklusat zaběhat.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
29. července 2013
Trénink:
100 angličáků
Dneska měl být první den posilovny, všechno ok, než jsem dorazil a na dveří byla napsaná dovolená, hold prokletí malých měst, venku navíc chčije, tak jsem si dal navečer alespoň tohle. Teče ze mě jako z vola.
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 11:39 pm Předmět: |
|
|
30. července 2013
Volno
31. července 2013
Volno
Jsem tenhle tejden u lepší polovičky, tak to za moc nestojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|