PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 461, 462, 463 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 7:43 am    Předmět: Re: grge Odpovědět s citátem

To si můžeme i nemusíme myslet u všech produktů z USA, obávám se ale, že to nikdo hodnověrný nepotvrdí ani nevyvrátí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nocomply

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 11:03 am    Předmět: Re: grge Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
To si můžeme i nemusíme myslet u všech produktů z USA, obávám se ale, že to nikdo hodnověrný nepotvrdí ani nevyvrátí.

skoda ze to vyrobce automaticky neuvadi na obalu produktu, ikdyz kdyby to tam napsal tak by samozrejme to moc lidi nekupovalo, takze radsi mazou med kolem úst...nicmene do Matrixu radsi nepujdu, nejradsi bych si koupil Rexlex, ale je cenove hodne predrazenej takove penize za to proste nedam, takze sahnu bud po Combatu, kterej je sice taky z USA ale na jejich strankach pisou ze jejich produkty prosly prisnou kontrolou, ale to jsou jenom slova, schvalne jim napisu jen tak pro zajimavost jestli jejich Combat obsahuje rBGH..no a jeste dystak bych koupil anglickou Pharma Blend 6hr...tam se mi ve slozeni nelibi ten sojovy izolat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Americki vyrobcovia to maju jednoduche - formulka Not evaluated by FDA, a mozu tam pridat v podstate* hocico

*na dlhsiu debatu
vejdy

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednoduchá rovnice,kup si protein vyrobenej v EU a nemusíš řešit rBGH
Spam

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo si kup protein a neřeš rBGH...
Za život si do sebe dostal takovejch sra*ek a ještě dostaneš a ani o tom vědět nebudeš, že se nad takovýma věcma nemá cenu zaobírat jako rBGH v US proteinech.
BTW: Kuřecí a mnoho dalších věcí pokud není domácí je plný různých "zdravých věcí" , moc bych tyhle věci nerozebíral...
vejdy

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvalitní dovezené polské drubeží masíčko...
nocomply

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 5:34 pm    Předmět: fdfjen tak pro zajimavost Odpovědět s citátem

jen tak pro zajimavost nedalo mi to a napsal jsem osobne e-mail do Syntraxu a moje otazka znela jestli jejich vyrobek Matrix 5.0 obsahuje rBGH a tohle je jejich odpoved.:

Thank you for your email and interest in the Syntrax® line of products.
Due to the US milk supply of our raw material, we cannot guarantee rBGH free. I am personally not aware of any US sourced product that can claim this. Some companies claim this but put a * stating that they may use it if they have to.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 6:02 pm    Předmět: Re: grge Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
je pravda ze MATRIX obsahuje zdravy skodlive rBGH ?

A i kdyby, tak co?
Tenhle hysterismus mne nekdy pripada naprosto absurdni. Lide do sebe cpou mnohem horsi jedy v mnohem vetsim mnozstvi, coz si kolikrat ani neuvedomuji a nejaky doplnek vyzivy bude obsahovat naprosto zanedbatelne mnozstvi cehosi a nekteri uz si pomalu tisknou parte.
Spam

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 6:29 pm    Předmět: Re: grge Odpovědět s citátem

Draper napsal:
nocomply napsal:
je pravda ze MATRIX obsahuje zdravy skodlive rBGH ?

A i kdyby, tak co?
Tenhle hysterismus mne nekdy pripada naprosto absurdni. Lide do sebe cpou mnohem horsi jedy v mnohem vetsim mnozstvi, coz si kolikrat ani neuvedomuji a nejaky doplnek vyzivy bude obsahovat naprosto zanedbatelne mnozstvi cehosi a nekteri uz si pomalu tisknou parte.

Však jsem to tu už psal...
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Royal Whey od Myotecu , nejlepší protein, který jsem kdy měl a asi nic lepšího v současnosti na trhu ani není.
Chut, cena, kvalita, nemám co bych dodal.
vejdy

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Rostislaw"]Royal Whey od Myotecu , nejlepší protein, který jsem kdy měl a asi nic lepšího v současnosti na trhu ani není.
Chut, cena, kvalita, nemám co bych dodal.[/quote]

Kdo to říkal...?
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Rostislaw napsal:
Royal Whey od Myotecu , nejlepší protein, který jsem kdy měl a asi nic lepšího v současnosti na trhu ani není.

Kdo to říkal...?

Cross Flow Microfiltered (CFM) cold proces WPI 90, garantovaný evropský původ, bez umělých sladidel, nižší obsah laktozy a ceny jak u konkurečního Micro whey od Reflexu, co víc potřebuješ vědět, jestli pění, nepění
Díky za upozornění na tento produkt v brněnské prodejně Ronnie.cz ochotnému a vždy velmi vstřícnému personálu.
nEcro

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
vejdy napsal:
Rostislaw napsal:

Kdo to říkal...?

Cross Flow Microfiltered (CFM) cold proces WPI 90, garantovaný evropský původ, bez umělých sladidel, nižší obsah laktozy a ceny jak u konkurečního Micro whey od Reflexu, co víc potřebuješ vědět, jestli pění, nepění
Díky za upozornění na tento produkt v brněnské prodejně Ronnie.cz ochotnému a vždy velmi vstřícnému personálu.

co ja vim melo by to byt hodne podobne instant whey s tym rozdilem ze royal whey je s pasterizovaneho mleka, slazeny stevii, perfektne dochuceny vcetne hodne zvlastnich prichuti a s podstatne nizsi cenovkou
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta čokoládová příchut je velice příjemná, přirozená, žádná chemie.
Milda18

PříspěvekZaslal: so červenec 27, 2013 3:16 pm    Předmět: Royal Whey Odpovědět s citátem

Kde se dá sehnat? Chtěl sem se na něj podívat ale na žádným českým fitness e-shopu sem ho nenašel..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 461, 462, 463 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: