|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | To je všechno tak hezký ale nevim jestli jste pochytili jednu důležitou věc:
***Cvičím doma, mám nastavitelnou lavici, pevné jednoručky 5 a 9kg a nakládací jednoručky s maximální váhou 17kg***
- cviky, které ste vypsali nějak nezapadají do mé kategorie náčiní |
no i s tim se ty cviky delat daji, pravda, vahy jsou male
a co tibrani si sehnat velkou nakladaci cinku a nebo chodit do posilky??
s touhle vybavou to bude vazne tezke
ale moznosti jsou, kliky se zatezi, shyby se zatezi, pistol drepy se zatezi, trhy a vyrazy JC, tlaky muzes taky, goblet drepy, limitovany budes hlavne u zad a nohou, tam jsou zapotrebi velke vahy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MaRweN
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Peter ustinov:
No dřepy dělám tak, že do baťohu dám ty pevné činky...Takže 48kg, nic moc to teda není, ale snad to stačí...mně nohy rostou rychlejš jak horní polovina těla, tak aspoň budu mít symetřičtější postavu...jinak na záda jedu bent over row (přítahy) s 12kg činkama [přidal jsem je nedávno, proto ta malá váha], good mornings se 17kg činkou a veslování s 12kg činkama, takže tam nejsem zdaleka ve formě, ale když jsem byl teď před týdnem u doktorky, tak se ptala jestli posiluju, já ji řekl že jo, ale jen doma, pak jsem na ní vytasil záda a ona že asi posiluju hodně, že to jde vidět na svalech. Ale tyhle cviky jsem zařadil nedávno, předtim jsem jel jen podivné mrtvé tahy, které asi neměly účinek a veslování s 9kg činkama...
- na posilovnu se ještě necejtim, přece jenom jsem furt nováček, ikdyž posiluju intenzivně. A o velký čince jsem taky přemešlel, že bych koupil takovovou tu zahnutou 120cm, ty rovný jsou většinou delší a už by doma nebyl prostor.
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 9:57 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
cinky v batohu, no budiz, ale pritahy s 12 kilama, za chvilku te vahy budou sakra limitovat
lepsi je klasicka dlouha, ale na to prijdes sam
a do posilky se bat nemusis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Good morningy jsou hlavne na hamstringy, do treninku zad bych to asi nezaradil _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá červenec 26, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Takze vrsek zad procvicis pri goodmorningach tak, ze si tam tu cinku akorat polozis?
Nepletes si to s necim? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
však good morningy jsou podobný cvik jako mrtvý tah ne? Tim pohybem nahoru a dolu se procvičují i záda, ale sekl jsem se, procvičuje se spodek zad, ne vršek
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
Správně prováděné goodmornings jsou určené k procvičení hamstringů. Ano, spodní záda pracují, ale ten cvik není primárně určený k jejich procvičení. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
Ok dík za info, už jsem je vyřadil z listu možných cviků s jednoručkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|