|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michalllll
|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 10:18 am Předmět: Musli + mléko na snídani? |
|
|
Je to dobrá volba? Jím každý den na snídani 100g musli + 500ml mléka.
Jde o to, že mi dneska sestra říkala, že musli není zdravé, že obsahuje veliké množství jednoduchých cukrů. Na obalu je 75g sacharidů z toho 20g cukru na 100g musli. Je to moc? Přibírám na váze a někde jsem četl, že musli je na to dobré, jako snídaně.
Pokud je to špatná volba, co bych měl tak snídat? :) Děkuji za odpověď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: pá červenec 19, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Některé druhy musli jsou jen spečený cukr.
Nějaký dobrý druh s ořechy a ovesnými vločkami nemůže být na škodu. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
jimmrjim

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
Tohle samé jsem taky řešil,přečetl toho mnoho,a jediné rozumné řešení,aspoň pro mě je/jsou.
Vločky,čerstvé nebo konz. ovoce,mléko,jogurt,oříšky a vše rozmixovat.
Moje snídaně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vylefi
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Dej na "stream.cz" vyhledat: Peklo na talíři: Müsli
(omlouvám se, dal bych přímo odkaz, ale ještě nemám 10 příspěvků, takže nemůžu)
Kdysi jsem je jedl, ale teď, v redukční dietě, je to pro mě nemyslitelné :D (snídám ovesné vločky s jogurtem.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po červenec 22, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
Už se to tu taky několikrát řešilo, že když musli, tak jedině sypané, žádné zapékané.
Nejlepší a nejověřenější je z Lidlu tohle:
A nebo to udělej jak já, když si chci dát musli s mlékem, tak koupím vločky + mandle + sušené ovoce = směs a zaleji mlékem... Můžeš si tam přidat co chceš - kokos, vlašáky, ovoce jaký chceš, nebo i čerstvý, rozinky, zalít mlékem s proteinem...
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/testy/36116-test-sypaneho-musli-po-kterych-priberete _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
dik moc vsem, s musli z obchodu koncim a budu to delat, jak tu pisete s tim ovocem a vlockama. Dik moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gonycz
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 2:38 pm Předmět: |
|
|
Je dobré si číst obaly některé mysli jsou spíše na tloustnutí :) Nejvíce preferuji ovesné vločky, které jsou skoro v prášku a dávat si do toho hrozinky nebo jiné ovoce, jogurt.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
Nektera jsou i krome kvality i dost s cenou nahore. Na snidani krome vajec a vlocek davam, aby byla zmena pohanku nebo quinou
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Doporučuji mixit.cz
A když teda müsli, tak přidat bílkoviny, nějaký ten zdravý tuk a vlákninu (nejlépe v podobě zeleniny) GI klesne, bude se to déle trávit a zároveň svému tělu po ránu dodáte všechny makronutrienty.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
Jdeš na to dobře, ale dát si ke sladké snídani zeleninu kvůli vláknině? To by mě moc zajímalo, jakou zeleninu dáváš ke sladkým müsli.  Pokud člověk vybere kvalitní müsli z vloček a ne zapékaných extrudátů, tak je tam vlákniny většinou dostatek. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
Mě to nevadí, já měl i müsli s tuňákem.  ale mám na mysli to, že člověk dojí hlavní chod, vezme mrkev a zbaští si jí třeba cestou do školy nebo tak..
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
hmm .. ja bych rano po **musli neprezil .. jakmile nedostanu kalorickou injekci srovnatelnou se 4ma vajickama (moje typicka ranni porce), tak se neprobudim :P
^^ pozor, je to OT (offtopic) .. do vyzivy fakt nedelam .. proste zeru
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | hmm .. ja bych rano po **musli neprezil .. jakmile nedostanu kalorickou injekci srovnatelnou se 4ma vajickama (moje typicka ranni porce), tak se neprobudim :P
^^ pozor, je to OT (offtopic) .. do vyzivy fakt nedelam .. proste zeru |
Však to se nevylučuje. Moje každodenní snídaně: 4 vejce ve volném stylu, 60g mixit müsli, 5 lžiček arašídového másla, kafe, enzymy, omega-3
Občas to müsli vrhnu do jogurtu. S mlékem ho nemůžu, to bych se posral.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
tak to je slusna snidane :) .. ja u tech vajicek obvykle zacinam a koncim ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|