|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Elwanelyn
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Existuje v Praze nějaký Crossfit klub i pro úplného začátečníka? :) _________________ "Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
| Elwanelyn napsal: | | Existuje v Praze nějaký Crossfit klub i pro úplného začátečníka? :) |
Mohu potvrdit, že v CF Committed se o začátečníky staráme dobře :-) _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
Čau hoši nejsem crossfiťák , ale rád bych si občes fitko spestřil nějakým WODem s BW. Poraďte mi nějakej na zahradu k bazénu. Občas jsem si lupl :
100 kliků
100 sedlehů
100 dřepů
Shyby nedám protože jsem slabej a těch 100 bych dělal měsíc, navíc nemám hrazdu.
Rád bych si to trochu zpestřil. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
crossfit.com a mozes si prechadzat wody :) pripadne youtube je toho plny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
crossfit generator, tam jsou různé kombinace, z kterých si vybereš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
ego
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
proč stahovat? na cfgames je celej ten archiv všech coverage pro non-us watchers a nějak nevidim důvod proč by to měli smazat.
a stejně to na yt nakonec skončí imo.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
tak objektivně musím zkonstatovat že mo je fyzička je v total řiti.
Dal jsem si 10xburpees a 10x situp v 10ti kolech
Mám rád teplo tak to bylo ideální v těch 40° na travičce a dělal jsem to 20minut a málem zdechnul. Bude na čem zamakat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Čau hoši nejsem crossfiťák , ale rád bych si občes fitko spestřil nějakým WODem s BW. Poraďte mi nějakej na zahradu k bazénu. Občas jsem si lupl :
100 kliků
100 sedlehů
100 dřepů
Shyby nedám protože jsem slabej a těch 100 bych dělal měsíc, navíc nemám hrazdu.
Rád bych si to trochu zpestřil. Díky. |
inspiruj se tady https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=27449&highlight=62
ale shyby nemusis delat jenom na hrazde, ja je delal uz i na tramu, na zebriku, na schodech, na balkone, klepac na koberce, skluzavka......
na zada je to super
a pak, az najdes neco na cem se da shybovat, si vyzkousej Cindy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
a pak, az najdes neco na cem se da shybovat, si vyzkousej Cindy |
Díky.
A na kolik kol se mám dostat abych se ti vyrovnal
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
nekoukej na me, koukej na nejlepsi
Froning pry 31
(ale osobne mi to prijde malo, na to, jaka je to kapacita) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Froning pry 31
|
Kolik na to mám, 1/2 roku místo 20minut? Bych musel být ROBOCOP
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|