PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 463, 464, 465 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyzkoušel příchutě u Extrifitu WPC 80 jahodu a borůvku a musím říct že jsou velmi dobré.
S vodou chutnaj super a nepění ani nepráší ,pouze u mlíka je trocha pěny.
Docela mi chutnaj i víc s vodou než s mlíkem .

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mannik napsal:
Ronnie: dekujeme za ochotu. I kdyz si nemyslim, ze to bude takove echt jak vychvaluji. Kazdopadne jejich protein chci vyzkouset.

Myslím, že v tomto případě je to celkem jedno, po čem se sáhne.
jachym

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 2:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo nechce tak ať ty recenze nečte... neni nic snazšího... navíc já se připojuju k tomu, že jsem se s podobným přístupem nikde nesetkal a určitě to je pozitivní... viz třeba i to jak rychle byla vyřízen návrh o zavedení doručení na poštu... například v mém případě to znamenalo, že už nenakupuju u konkurence.. ale vzhledem k tomu, že jsem byl max. spokojený s tím co jsem tam kupoval a co na Ronnie není, tak bez těch vzorků, díky kterým jsem měl možnost vyzkoušet několik nových věcí, aniž bych koupil dvě kila něčeho co by mi nechutnalo, nestrávil jsem apod. jsem si to vyzkoušel a teď vím přesně co koupit...
nocomply

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 11:45 am    Předmět: v vc Odpovědět s citátem

dobry den Ronnie, mohl bych vas poprosit o zaslani par vzorku Nutrendu Whey Core 100? jestli by to bylo mozne tento protein jsem jeste nikdy nemel a chtel bych si ho koupit zajima me vsak par prichuti.
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 6:01 pm    Předmět: vvcv Odpovědět s citátem

mel nekdo AllMax AllWhey Protein?

podle složení se to zdá být dobrý...a cena je mirne pod 1000,- za 2250g coz jde jak psal kolega taky premyslym o nutrendu taky jsem ho jeste nemel a nebo tenhle tenhle se zda byt lepsi a je tam i glutamin tak nevim abych nesahl vedle-

AllWhey se skládá z mikrofiltrovaného syrovátkového koncentrátu, z CFM izolátu a hydrolyzovaného koncentrátu syrovátky. Každá dávka (33 g) obsahuje více než 4 g L-glutaminu a téměř 6 g BCAA aminokyselin! To vše opatřeno originální pečetí "Pharmaceutical Manufacturing Facility", což znamená záruku farmaceutické kvality. AllWhey je 81% proteinový koktejl s třífázovým zásobováním svalů bílkovinami.
nEcro

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak ty ale ja ho nasel jen za 1190,-. jinak koncentrat nespise posoleny trochou iontove vymeny a hydrolyzatu nespecefikovane hydrolyzy.

+ Par travicich enzymu
- Amerika = rBGH mleko

* ten glutamin a BCAA jsou soucasti bilkoviny a nejsou dosypany zvlast takze je to uplne neco jineho...

* ale musim uznat ze na to co amerika nam to posila za blivajzy tohle je jeden z tech lepsich to urcite

PS : nic jako farmaceuticka kvalita neexistuje, paradoxne leky a vsechny multaky a podobne veci z lekaren sou total srance
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 7:20 pm    Předmět: fh Odpovědět s citátem

---
Respektuj pravidla!
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 7:24 pm    Předmět: hhdggh Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
nevim jak ty ale ja ho nasel jen za 1190,-. jinak koncentrat nespise posoleny trochou iontove vymeny a hydrolyzatu nespecefikovane hydrolyzy.

+ Par travicich enzymu
- Amerika = rBGH mleko

* ten glutamin a BCAA jsou soucasti bilkoviny a nejsou dosypany zvlast takze je to uplne neco jineho...

* ale musim uznat ze na to co amerika nam to posila za blivajzy tohle je jeden z tech lepsich to urcite

PS : nic jako farmaceuticka kvalita neexistuje, paradoxne leky a vsechny multaky a podobne veci z lekaren sou total srance

a jeste jestli kouknes na tu stranku co jsem ti napsal tak koukni na protein od Ultimate Nutrition Prostar Whey Platinum 2270g za 949,- ten mi taky nepripadne strasny...ale libi se mi vice ten AllMax na jejich strankach je v jejich tymu i Milan Šádek tak nevim....takze bys mi doporucil spise at jdu do Nutrendu?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty stránky jsem smáznul. Každopádně velký pozor na přelepené expiračky a podobné vylomeniny... : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nEcro

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ultimate Nutrition Prostar Whey Platinum 2270g

to je sice isolat ale dam ruku do ohne za to ze iontova vymena takze nebrat...

s tema exspirace bych si dal urcite bacha, presne vim vocogo
Woko_O

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký tip na protein podobný Combat powderu? Jak chutově tak výživově, jen třeba s lepší (menší) cenou?
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 6:12 am    Předmět: frr Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
Ultimate Nutrition Prostar Whey Platinum 2270g

to je sice isolat ale dam ruku do ohne za to ze iontova vymena takze nebrat...

s tema exspirace bych si dal urcite bacha, presne vim vocogo

dobre no...ale porad nevim jestli mam sahnout po tom nutrendu nebo po to allwhey...jky je tvuj nazor na nutrend whey core?
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 6:14 am    Předmět: rregr Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ty stránky jsem smáznul. Každopádně velký pozor na přelepené expiračky a podobné vylomeniny... : (

Omlouvam se ja myslel ze se jsem nemi hazet odkazy nebo tak, prominte...a z jinak mi od nich chodili veci z expiracni dobou do 2014..co by jste mi doporucil vy akozto zkusenejsi? Nutrend Whey Core nebo AllWhey viz nahoře?
Spam

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Nějaký tip na protein podobný Combat powderu? Jak chutově tak výživově, jen třeba s lepší (menší) cenou?

Matrix 5.0, ale opravdu jen podobný
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 8:24 am    Předmět: Re: rregr Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Omlouvam se ja myslel ze se jsem nemi hazet odkazy nebo tak, prominte...a z jinak mi od nich chodili veci z expiracni dobou do 2014..co by jste mi doporucil vy akozto zkusenejsi? Nutrend Whey Core nebo AllWhey viz nahoře?

Za mě určitě ne protein značky, kterou většina obchodů přestala nabízet před X lety.

Jinak s těmi expiračkami, teď jsem na jednom webu viděl hezky udělané fotky expiračky u nějakého produktu originální a potom smazané a přetištěné jiným stylem. Zrovna to mířilo na ten shop, kde nakupuješ Ty, pokud se nepletu. Ono to normální zákazník nemá šanci bohužel poznat. Zvlášť i za situace, že někdy jiný styl natištění může být v pořádku a jindy značí problematického obchodníka, kterému to leží roky na skladě, má tedy řadu let staré (a pro proteiny
právě tím pádem značně nižší) nákupní ceny a stejně nebyl schopen zboží prodat v době jejich expirace a tak dělá takovéhle psí kusy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 463, 464, 465 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: