|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
Musim tě zklamat, jsem mezomorf kříženej s ektomorfem a nabral jsem 12kg za 5 měsíců...svalový přírůstky jdou vidět na všech svalových partiích,...nechápu hatery co si myslí, že jednoručky jsou shit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
Ty si myslíš že v crossfitu se jednoručky nepoužívají ?? ty hatere _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Já co viděl různý video o crossfit tak všechno byly nudný cviky s vlastní váhou...to už bych dělal raději kalestnetiku na prolejzačkách...pořád nechápu, proč si myslíš, že nenaberu čistě s tim co mam
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Já co viděl různý video o crossfit tak všechno byly nudný cviky s vlastní váhou...to už bych dělal raději kalestnetiku na prolejzačkách...pořád nechápu, proč si myslíš, že nenaberu čistě s tim co mam |
Tak si to dělej podle sebe ...nevim na co ses díval ,ale crossfit jen o cvikách s vlastní váhou neni.
Já se nebavim co nacvičíš s těma svejma jednoručkama ,ale co nacvičíš s tím tvym tréninkem.
Jednoručky jsou fajn věc. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Kdybys mi aspoň řekl co v tom tréninku mam špatně a poradil mi to a to jinak, ale lidi jako seš ty nemam rád, přijdou, řeknou že to je vše špatně a zas zmizí....tak mi poraď, budu rád...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Kdybys mi aspoň řekl co v tom tréninku mam špatně a poradil mi to a to jinak, ale lidi jako seš ty nemam rád, přijdou, řeknou že to je vše špatně a zas zmizí....tak mi poraď, budu rád... |
googli ne? nebo použij hledat na ronnie.cz..
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
Magumi už ti to rozumně napsal.
Abys odjel to, co máš napsaný, tak to bude muset být v hodně nízké intenzitě, tím pádem to bude spíš na kondici než nějaký objemy a sílu.
Základní pravidla pro fullbody jsou cvičit 2-3x týdně.
Jeden tlakovej cvik na vrch těla.
Jeden tahovej cvik na vrch těla.
Jeden cvik na nohy.
1-2 doplňky.
Pokud se to pořádně odcvičí, tak to bohatě stačí.
Mizím. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Pointa fullbody je v tom ze precvicis vsetky partie castejsie ako so splitom, preto nemoze fb trvat 2 hodiny! By si to neuregeneroval do dalsieho treningu (za predpokladu ze sa neflakas).
A ohladne vymyslania s cvikmi... Holt korte a podobne rutiny su postavene na drepoch bencoch a mrtvolach. To ze doma nemas na taky trenal vybavenie je smutne ale je to proste fakt ktory treba zobrat do uvahy. Bez nich plnohodnotne nezatrenujes..
Ked chces cvicit 2 hodiny inpiruj sa v draperovom logu, bezna populacia ma vacsinou lepsie vysledky s kratsim treningom
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
zkus GVT
male vahy, hodne opakovqni kratke prestavky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: Takhle to pojedu při rýsovačce...je to spíš na tvar svalu než na objem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
madball, seeya: Děkujuvám za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Peter Ustinov: Takhle to pojedu při rýsovačce...je to spíš na tvar svalu než na objem. |
Nechceš tím naznačit že rýsuješ stylem ...zmenším váhy a přidám víc opakování ??
Koukni se ještě na styl tréniku co propaguje železná koule
http://www.zeleznakoule.cz/
Taky k němu moc nepotřebuješ a dobře si zacvičíš _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:40 pm Předmět: |
|
|
Pitkin: Tak hlavně upravim energetický příjem, zařadím kardio a trénink upravim tak, jak jsem napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | | Pitkin: Tak hlavně upravim energetický příjem, zařadím kardio a trénink upravim tak, jak jsem napsal. |
Trénink se upravovat nemusí _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
No uvidim, třeba bych 2x týdně nechal ten starý a 1x týdně bych dal ten s menší zátěží a větším počtem opakování s malýma přestávkama...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|