Alternativy gaineru?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy gaineru?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy gaineru?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V podstatě nevim jak moc kvalitní ten objem bude zatím jsem nikdy objem nejel, takže nemůžu porovnávat...může se stát že budu sundavat z 85 na 80...proč se hned musíš upínat na nejspodnější a nejvyšší hranici? Taktéž jsem si nikdy neměřil tuk v těle, ačkoliv to mám v plánu, odhaduju to na 11-13%...A ty myslíš, že 8% neni dost pro vyrýsování? Já nevim, ale mě se to zdá v pohodě...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11% by ukazovalo na zily na brisniuch partiich
nebo podle ceho tak odhadujes??
8% se sakra malo
telo s etomuhle brani
Poman

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IQ tykve
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov: Podle toho co jsem teď našel jsem se asi fakt seknul, tak promiň...

http://cfile7.uf.tistory.com/image/2249614A51A4853426EADB

- podle tohoto mám tak 14-16% a po vyrýsování by mohlo stačit těch 9-11%

- jinak ty žíly o kterých jsi psal jdou (alespoň podle obrázku) vidět při nějakých 3-4% tuku, do takových kritických hodnot se ti chlapy ale dostávají jen kvůli soutěžím, hned po soutěži jdou zase s tukem nahoru, což je pochopitelné. Osobně bych chtěl mít tělo mezi 2. a 3. obrázkem, což je někde kolem 10-ti % tuku.

Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 1:17 pm, celkově upraveno 2 krát
Spam

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele než nabereš nějakou hmotu se kterou by se dalo pracovat/rýsovat, tak už dávno všechno přehodnotíš nebo se na to dávno vykašleš.
Tyhle plány jak někdo začne cvičit, po měsíci naplánuje první objem, do konce roku chce mít tolik a tolik a na léto vysekanou postavu při 8% těl. tuku. Příběh jak z pohádky, ale realita je jiná a můžu ti říct že drtivá většina se nedostane ani k tomu aby měla tu vůli pravidelně cvičit a dodržovat objemový jídelníček, vzdělávat se atd.. .atd... A to ještě ani nepřišla ta hlavní část - dieta, kde obstojí opravdu málo kdo.
A i kdyby se ti tohle všechno podařilo, tak zůstat na 8% těl. tuku a být po celý rok tzv. ve formě není jen tak. Je to změna celého životního stylu - dokonalá strava, dřina, aerobka, regenerace, psychika ( ta je hodně důležitá) a mnoho dalšího co ti tenhle režim vezme i dá.
Jak říkám, až si postupně vším projdeš a něco prostuduješ, tak budeš hodně rychle přehodnocovat své názory a hledat si takovou tu svou cestu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dominik1

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Varianty gaineru:

1) Sladká sušená syrovátka. Ano, ona zatracovaná surovina je nakonec mnohem lepší, než pokud byste pili samotnou, ve vodě rozpuštěnou glukózu, dali si samotný banán nebo piškoty. Pokud nemáte potíže s trávením mléčného cukru (laktózy) a syrovátka je demineralizovaná, tak se tento levný syrovátkový nápoj prakticky vyrovná tomu, když pijete podomácku dělaný gainer z čistého proteinového koncentrátu syrovátky (WPC) s glukózou. (Rozdíly v rychlosti trávení a vstřebávání jsou z hlediska anabolizace zanedbatelné.) Vzhledem k vysokému obsahu některých minerálů (i u demineralizované sladké syrovátky), které napomáhají lepřímu využití sacharidů, nakonec nejde o tak špatnou volbu. Skutečně jediným problémem je pouze nižší využitelnost bílkoviny/aminokyselin, která je ovšem podobná u WPC nebo WPI (izolátu). Nezapomínejte ovšem na to, že pro skutečný účinek potřebujete vypít většinou aspoň 100 g prášku rozpuštěného přinejmenším v půl litru vody. (Snášenlivost je nutné individuálně vyzkoušet.)

2) Dětské mléčné výživy (hledejte ty, kde je minimum sacharózy) a co nejvíc bilkovin. Mají na 100 g výrobku tak 60-70 g sacharidů a 10-17 g bílkovin. Pokud mají tuk do 12 %, je to přijatelné. (Cena asi 70 korun za 250 g, tedy většinou 2, maximálně 3 dávky.) Zde ovšem musíte počítat s tím, že sušené mléko se teprve musí naštěpit na syrovátku a tvarohovinu.

3) Mléko Muller, jedno balení má 53 g sacharidu, 14 g bilkovin a 6 g tuku. (Obsahuje podmáslí, sušenou syrovátku a glukózu/dextrózu a minimum sacharózy.) Většině lidí by mělo stačit jedno balení hned po tréninku a druhé za půl až tři čtvrtě hodiny. Začátečník po lehkém tréninku nepotřebuje víc než jedno balení. (Cena jednoho balení asi 30 korun.) Mírným problémem je přítomnost zahušťovadla karagenanu. Pokud najdete výrobek s obdobně vhodným složením, nemusíte se omezovat na jednu značku - neděláme jí tu reklamu.

4) Domácí pudink – mléko (tak půl litru), pudinkový škrob (40 g sáček s příchutí), glukopur nebo med. Můžete přidat tak 20 g sušeného odtučněného mléka nebo sladké sušené syrovátky.

5) Neslazený kysaný mléčný výrobek (jogurt, kefír, acidofilní mléko, zhruba půl litru) a bílé pečivo nebo rýže. Možno malý banán (je tam nějaká fruktóza a vláknina, ale ne tak moc). Extrémní verze tohoto přístupu je: litr (klasického, nekysaného) mléka + 2-3 banány.

6) Rýžový nákyp (rýže, mléko, vajíčka, rozinky, vanilka, glukopur/med)

7) Marinované sledě (ne jiný typ masa; tento je nejstravitelnější) a rýže nebo těstoviny

8) Silný masový vývar (ale bez masa a zeleniny), rýžové nebo klasické nudle (tato varianta je pravděpodobně lepší než většina ostatních, jen je nezvyklá.) Nepleťte si ovšem pravý masový vývar s nudlemi s různými čínskými polévkami v pytlíku nebo kelímku! Pravý vývar se dělá z kostí a masa několik hodin a dává se odstát do ledničky, kde se z něj pak zvršku odstraní tuk a zbývá čirá tekutina.

9) Sladké pečivo, kakao/mléko (je možné udělat si domácí kakao z mléka, odtučněného kakaového prášku a glukózy). Blízko tomuto už má i oblíbená, nepříliš vhodná kombinace mléko+piškoty. (Zde už je množství bílého cukru příliš velké.)

Je to okopírované z jedné stránky. Nevím, jestli zde můžu uvést zdroj.
Novic

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
http://cfile7.uf.tistory.com/image/2249614A51A4853426EADB

nedá mi to, ale musím to sem napsat: co to kur*a je???
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dominik1: Skoro ve všem jsi napsal mléko....mě tu posledně málem ukamenovali a klepali si na čelo když jsem napsal že piji po tréninku mléko...
dominik1

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem nesestavoval já :) napsal jsem, že je to okopírované z jedné stránky.. Klidně ti pošlu odkaz.

Edit: máš to v PM
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam: Vždyť mě vůbec neznáš...já jsem tomuhle životnímu stylu úplně propadl, je to můj koníček který mě nesmírně baví, hlavně já vždy sním tolik kolik si naložím na talíř, nedělá mi problém sníst velkou porci a pociťovat přejezení, stejně tak mi nedělá problém sníst málo a mít pocit nedosytosti...a žádná extra velká dieta se konat vážně nebude, k tomu abych nespaloval i svaly, ale jen tuk budu muset mít celkem vysoký příjem kcal, nazval bych to spíše normální stravou...teď jim 3450-3600 kcal a vždy to musim navýšit, jak už jsem psal mám mírné sklony k ektomorfovi, ale když jim kvalitně tak nabírám rychle a když jim málo tak zas rychle hubnu...Je mi úplně jedno jestli to zní jako z pohádky, aspoň mám nějaký cíl, to je důležité...když to bude míň, tak se nezblázním, když nebudu mít 9%bf tak se nezblázním...je to spíš takový maximum, kterýho můžu dosáhnout když se budu snažit...vem Christiana Balea...jak lehce hubnul a nabíral...a to už to není žádný mladíček...mě je 17
viz.
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic: Jsou to ukázky tělního tuku na mužském a ženském těle,...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Novic: Jsou to ukázky tělního tuku na mužském a ženském těle,...

To snad nemyslíš vážně - podle takového obrázku to nemůžeš brát, že to tak je.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu vedle sebe postavit dva lidi, kteří oba mají 10% tuku, přesto oba budou vypadat naprosto odlišně . . .
MaRweN

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak, přibližně se to takto určit dá, pak samozřejmě záleží na hmotnosti a výšce...ale přibližně to podle toho obrázku vidim prostě...vidim že nemam 12%, vidim že nemam 20%, a tak nějak se budu pohybovat mezi 14-17% no...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to teda s velkým odstupem přibližně - taky záleží na tom, kolik máš svalů - člověk co nemá žádný svaly a má 14 - 17% tuku vypadá absolutně jinak než někdo namakanej. Přijde mi, že pořád chodíš kolem horké kaše . . .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy gaineru? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: