Alternativy gaineru?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy gaineru?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy gaineru?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK: Mně jde o jakýsi kompromis, hledám články ke stejným tématům a porovnávám je, z toho vyvodím jakýsi si střed...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
smetak

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aneb jak nikdy niceho nedosahnout.
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiš, tak takový koment jsem tu přesně potřeboval...řeknout že je vše špatně...nikdy ničeho nedosahnu? Proč? Protože zatím posiluju jen s jednoručkama? Že do sebe nesypu chemii v podobě gaineru? Kdybys řekl alespoň jedno moudro, ale ne ty přijdeš, řekneš vše je v pi*i radši to zabal, místo toho abys byť jen na jednu věc přispěl smysluplným názorem...
ego

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už si tu pár dobrejch rad dostal, ale očividně sis z žádný nic nevzal a furt si meleš to svoje. tak se nediv že lidem už dochází trpělivost.

imho, vyvozovat si nějakej střed z článků na jedno téma je podle mě absolutní nesmysl. Svaly se dají budovat různými způsoby, jsou různý tréninkový metody a taky musíš vzít v potaz to že na každýho člověka fungujou jiný věci. Takže do tý doby, než budeš mít dost zkušeností na to, aby sis poradil sám, tak si najdi jeden článek a zkus se podle něho řídit, metodě pokus-omyl se podle mě v začátcích vyhnout nedá.

ale to že vezmeš 10 článků/různejch metod a z každýho si vybereš něco, to určitě není to ideální.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Že do sebe nesypu chemii v podobě gaineru?

Nikdo tady nepsal že musíš brát suplementy .
Bohužel místo abys byl rád že se ti například cizo věnuje a snaží se tě nasměrovat ,tak pouze kolem sebe kopeš.
cituji spama: ,,Já ti říkal ať se na nějaký gainer vykašleš a začneš cvičit a jíst jako normální posilující jedinec´´

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Novic

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Ježiš, tak takový koment jsem tu přesně potřeboval...řeknout že je vše špatně...nikdy ničeho nedosahnu? Proč? Protože zatím posiluju jen s jednoručkama? Že do sebe nesypu chemii v podobě gaineru? Kdybys řekl alespoň jedno moudro, ale ne ty přijdeš, řekneš vše je v pi*i radši to zabal, místo toho abys byť jen na jednu věc přispěl smysluplným názorem...

slušnejch výsledků se dá dosáhnout i bez chemie... souhlasím s tebou, že většina suplementů je zbytečná a pro náctiletý cvičence... ruku na srdce, většina potravin též obsahuje chemii...
smik

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
říkal trenér, co se stará o fyzickou a nutriční stránku fotbalistů ve Stoke city, že po tréninku je ovoce dobré,

Ovoce určitě obecně dobré je. Jen v kontextu toho bych si dovolil tvrdit, že fotbalisté Stoke city budou trénovat poněkud jinak než průměrnej kondiční cvičenec ve fitku.
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ego: Cílem tohoto topicu nebyly žádné rady, ale diskuze na to, čím tu cvičenci nahrazují gainer...místo toho se tu sneslo hejno heterů, který to tu jen poplivali, místo toho, aby přispěli k věci. Mně zajímalo, čím to nahrazují ostatní, tudíž jsem čekal jednorázové odpovědi několika lidí, ti co použivají gainer, maltu, či glukopur zde vůbec nemuseli přispívat a bylo by snad úplně po problému...

Pitkin: Za smysluplné názory jsem velmi rád, tedy spíše za komenty co byli k věci, jak jsem již psal egovi, cílem tohoto topicu nebyly rady, ale zjistit čím nahrazují gainer/maltu/glukopur ostatní, zkrátka diskutovat, to co se z toho vyplodilo je částečně má vina, ale hlavní vinu tu nesou ti co přišli a hned začli plivat, že je to vše špatně, ač to nebylo absolutně k věci...

ovic: Ano hodně potravin obsahuje chemii, proto se takové potraviny snažím eliminovat na zdravou hranici.

Smik: Trénink fotbalistů bude spíše kondičně založený, nicméně nic to nemění na tom, že po jakékoli fyzické zátěži, ať už je to kardio či tvrdý trénink tělo potřebuje rychlé cukry,...
Lukyss

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

začínám být alergický na slovo "hejtr"
Spam

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Smik: Trénink fotbalistů bude spíše kondičně založený, nicméně nic to nemění na tom, že po jakékoli fyzické zátěži, ať už je to kardio či tvrdý trénink tělo potřebuje rychlé cukry,...

Na tohle si zase přišel kde? Panebože...
To si zase myslíš ty, jakmile si půjdu na hoďku někde zahopsat, hned hrrr vypít gainer a doplnit cukry Začni se vzdělávat ve výživě a tréninku a pak tu postuj tyhle rozumy. A ne že přijdeš za hodinu/týden/měsíc že už máš všechno nastudovaný a že všechno víš...
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam: Tohle o cukrech ti řekne každý výživový poradce...jakože hlavně v podobě toho ovoce, o gaineru nebyla řeč...zkrátka, že po fyzické zátěži jsou vhodné cukry, aby tělo nespalovalo svalovou hmotu a jak už jsem psal...klidně si měj jen bílkoviny po fyzické zátěži,...jde o to že jsou zbytečné, poněvadž si je pak tělo dlouhým pracným procesem přetvoří na cukry samo, jenže je to úplně zbytečné, když jediné co ti stačí udělat, je dát tělu to, co chce - alespoň trochu rychlého cukru, pomalý cukr a trocha bílkoviny, aby se ty cukry lépe zpracovali....jestli nevěříš výživovým poradcům, ale raději sám sobě, tak to tak dělej, však je to jedno
Spam

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Spam: Tohle o cukrech ti řekne každý výživový poradce...jakože hlavně v podobě toho ovoce, o gaineru nebyla řeč...zkrátka, že po fyzické zátěži jsou vhodné cukry, aby tělo nespalovalo svalovou hmotu a jak už jsem psal...klidně si měj jen bílkoviny po fyzické zátěži,...jde o to že jsou zbytečné, poněvadž si je pak tělo dlouhým pracným procesem přetvoří na cukry samo, jenže je to úplně zbytečné, když jediné co ti stačí udělat, je dát tělu to, co chce - alespoň trochu rychlého cukru, pomalý cukr a trocha bílkoviny, aby se ty cukry lépe zpracovali....jestli nevěříš výživovým poradcům, ale raději sám sobě, tak to tak dělej, však je to jedno

A co takhle se zaměřit na celkovou výživu během dne, co sníš a kolik toho jíš. Pokud budeš jíst správně, pochybuju že glykogenový zásoby během tréninku vyčerpáš, natož abys je musel něčím doplňovat. Nevíš vůbec nic, studuj výživu...
Dávat cukry abys nespaloval svalovou hmotu, panebože.
MaRweN

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha stravu mám kvalitní, jen tu jde čistě o to, dát tělu po tréninku to, co chce, o stravě během dne tu řeči panovat vážně nemusí
Riku

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do sebe hoď po tréninku jeden banán pro lepší pocit a neřeš to. Pochutnáš si a budeš mít čistý svědomí že doplníš zásobu cukrů
Spam

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to zase jak když mluvíš do vzduchu.
Moje trpělivost je u konce, nemá cenu se nervovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy gaineru? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: