|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Podle me tady 10 kolecek je az moc dobry vykon, ono jen 30 MU za 5 minut je dobry cas a to nemluvim o 50 MU a 150 Burpees to je taky na +11 minut a 100 HSPU taky neni jen tak :D |
ok prubni a ja se zkusim vyrovnat aspon na 80% _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Loudy napsal: | | flew napsal: |
čas sem nakonec zařídil na 11:45 (tzn. před náma bude jen elitní vlna) |
Chceš mi říct, že v 10:45 běží elita? Já nakonec běžím taky a právě už v 10:45 |
mno.. teoreticky jo.. jak ses tam dostal na ten čas?? |
Hele registroval jsem nás asi 22.července a dával jsem hned první vlnu, co byla možná.
Ustinov - Hele běžím s kámošema, se kterýma jsem běžel i na Monínci a oni měli "strach", že vám to pokazí, tak se jim k vám do týmu nechtělo. I když jsem jim říkal, že se stejně bere čas 4nejlepších běžců
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
to je skoda, ale beru to
o nic prece nejde, jde o 4 nejlepsi
v zajmu civilizace _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem zapomněl dodat, že jsem jim ukazoval video z Monínce a tvůj rozhovor s Freimenem. Když jsem jim říkal, že s tímhle týpkem by byli v týmu..... No a vidíš, jak to dopadlo
Ne, sranda. Každopádně by jsme se tam mohli někde potkat a hodit řeč, protože kdy se naskytne další situace, pokecat s někým z fóra?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
ja uz to nekde psal, idealni by byly takove ty gumove naramky, skoda, ze je nema Ronnie v nabidce
pak by jsi vedel, kdo je z fora _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Seva98 napsal: | | Podle me tady 10 kolecek je az moc dobry vykon, ono jen 30 MU za 5 minut je dobry cas a to nemluvim o 50 MU a 150 Burpees to je taky na +11 minut a 100 HSPU taky neni jen tak :D |
ok prubni a ja se zkusim vyrovnat aspon na 80% |
Tedkom se prede me dostanes ;)
Zitra si to davat nebudu (mel jsem ted moc WODu jen s VV, chybi mi uz cinka :-)), ale v prubehu tydne bych mohl, vypada to bolestive ten trening :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
asi ne, boli me rameno a nemyslim, ze to pujde tak snadno ty HSPU _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
Zítra zkusím s 20 kg:
1 angličák, 1 kb swing
2 angličáky, 2 kb swings
3 angličáky, 3 kb swings
4..., 4...
podle stejnýho vzorce do 25 ( celkem 325 angličáků a kb swings )
potom hodim čas
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
nemas tezsi?
tak 24
ja mam totiz jenom 24
mozna v pondeli prubnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
Bohužel :D musel bych pak sáhnout po 30kg jednuručce a to se mi moc nechce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
tak to tak nech, aspon bude vetsi motivace _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
špatný špatný špatný. 53:30, celou dobu mi šilo slunce na škebli a vedro jak v p*****
Chtěl jsem to tlačit někam ke 45 minutám,ale prostě to nešlo,snad příště :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
no 300 anglicaku je tak na pul hodiny :-D
takze jsme pocital cca s 45min+
Spartan trening s FREIMENEM bude 5.8.2013 od 18hodin _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
tak tak...nejsem spokojenej!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|