|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
zmeny tela jsou hlavne o jidle
a vedel jsi, ze trening by mel trvat do hodiny?
a ze nejlip rostes, pokud pauzy neprekracuji 120 sekund?
a ze nejvetsi sekreci rustoveho hormonu vyvolaji drepy a mrtve tahy aspon s 1,5 nasobkem BW? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MaRweN
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
- 1. Ano, souhlasím. Proto se o výživu patřičně zajímám a různě si pohrávám s kaloriemi.
- 2. Něco jsem o tom četl, ale byl to snad jen jeden, či 2 články a víc se setkávám s delšími tréninky
- 3. Ano vím, proto mám pauzy 40-80 sekund
- 4. Ano to vím taky, ale jak jsem psal, nechci být HULK, a s tím co mám bych se měl hravě dostat tam kam chci...Až mi nebudou stačit váhy co tu mam, tak až pak budu zvažovat fitko, ikdyž bench press už by to chtělo těší teď, ale to je asi tak jediný cvik, který nejedu na 100% potenciál, nicméně pořád lepší než 200 kliků...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
ale s kratkyma pauzama zase nejde v ruku v ruce intenzita
aby svaly rostly mel by jsi je zatezovat kolem 75% maxima, i vice a 6-12 opakovanimi (teoreticky)
ale nedovedu si predstavit, jak pri maximalce na bench cca 110kg, si nalozim na cinku 90, udelam deset opakovani a do minuty to zopakuju
ano, muzu si dat 70kilo a jet kazdou minutu tech 10, ale zase z toho neporostu tolik, spise ziskam svalovou vytrvalost a nebude mi delat za dva mesice problem to jezdit treba po 15 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
Jo díky za rady, určitě se mi budou v budoucnu hodit, hlavně teda ve fitku, anebo až bych koupil tu velkou činku. No co jiného napsat, chtělo by to více takových jako seš ty, ale to tady rozebírat nebudu...Zkrátka ti děkuju, že jsi nějaký ten čas věnoval napsáním rad, které se mi budou hodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dneska tedy jel ten trénink, trochu jsem ho upravil, trval 110 minut a dělal jsem cca 1 min. pauzy mezi sety i cviky a vždy ke konci série, takové poslední 2 opáčka jsem si dal dost do těla, abych to dojel...takže to nebylo žádné odfláknutí, pociťuju to teď hlavně v hrudi, žádný jiný sval o sobě zatím vědět nedává. Váhy se vám budou zdát směšné, ale berte to tak, že jsem stále začátečník,...Trénink mi vyhovoval, ale i tak beru kritiku, asi tu uslyšim, že mam ubrat cviky...  A co se stane, když to pojedu v PO, ST i PÁ úplně stejně, beze změny?
Prsa
- Pullover 4x8 (17kg)
- Chest press na rovný 4x10 (17kg)
- Chest press na šikmý 4x10 (17kg)
Nohy
- Leg lunges 4x12 každá noha (17kg)
- Výpony na lýtka 4x10 (17kg)
Ramena
- Tlaky na ramena 3x8 (17kg)
Trapézy
- Krčení ramen 4x10 (17kg)
Záda
- přítahy v předklonu 4x10 (12kg) [Cvik přidán nedávno, zvykám si...snad do měsíce budu dávat 4x8 se 17kg]
- veslování do vyčerpanosti s 5kg činkami
Triceps
- Tricepsový tah za hlavou (extension) 4x10 (14,5kg)
Předloktí
- hammer curls 3x10 (14,5kg)
Biceps
- bicepsový zdvih ve stoje 4x10 (12kg)
Břicho
- leg raises na rovné lavici 3x15
- sed-lehy se závažím na břiše na šikmé lavici 4x12 (18kg)
- Kývání ze strany na stranu s 9kg do vyčerpanosti
- nízký sed-leh s 5kg kotoučem na břiše na šikmé lavici 3x10
Trénink plynul podle posloupnosti jak jsem napsal (Prsa-nohy-ramena-trapézy-záda-triceps-předloktí-biceps-břicho)
Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 10:18 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
4 serky na polovinu svalstva v těle a 10 serek na břicho...normálka, dobrá práce, pokračuj _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
Poman: Jenže u většiny těch cviků se zapojují skoro všechny svaly, zatímco břicho ne, to pak musim dojet samotný...Zdá se mi, že hodně typů břicho hodně fláká, já si dávám záležet, chci mít hodně vystouplý břišní svaly, jen musim dohnat spodek, poněvadž vršek břišáků už mam vystouplej hodně, zatímců dolní míň, jenže nemam závaží na nohy a nevím jak jinak mám procvičit dolní břišní svaly, kromě hrazdy s činkou mezi nohama, jenže hrazdu nemam...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK: Kvalitní články, ale tak trochu nechápu proč jsi mě na ně odkázal? Protože cviky provádím dobrou technikou a zapojuju jak horní břišní svaly, tak i dolní a boční... Mam použít větší váhy? Ty sed-lehy jedu s 9kg pevnýma jednoručkama a bojim se, že víc už se mi toho na břicho nevejde, ty nakládací jsou příliš velké a nejtěžší kotouč má 5kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Upřímně, dost pochybuju, že to děláš dobrou technikou. A i pokud nějakým zázrakem ano, tak bych nechal jeden! cvik z těch tří pro přímý břišní sval a rozhodně bych zařadil nějaký ze cviků, které jsou uvedené v tom článku.
Jinak trénink jako takový se mi nelíbí vůbec, ať už jde o počet cviků, nebo jejich volbu, ale to asi nebude ojedinělý názor, takže to nechám na tobě, jak se k tomu postavíš. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 9:25 pm Předmět: |
|
|
Vždyť tam je jeden pro přímý...Ty sed-lehy...jinak kývání ze strany na stranu je pro boční a leg raises pro dolní a u těch nízkých sed-lehů si nejsem tak úplně jistej...jinak jak jsem psl trénink mám s jednoručkama a výběr cviků mi absolutně vyhovuje a dalo by se říct, že se jedná o nejlepší cviky, které se s jednoručkama dají dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:17 am Předmět: |
|
|
Jenže spodní břišní svaly neexistují, to je ten problém. Koukni se do anatomického atlasu, jetli tam něco takového najdeš :) Ten trénik je prostě špatně a poukazuju na to, aby sis uvědomil, že to ani zdaleka nemá tak vychytané, jak si asi myslíš. Tenhle tvůj trénink na břicho, to je tortura flexorů kyčelního koubu a břicho tam hraje druhé housle. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|