Fullbody trénink?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fullbody trénink?  Úvodní stránka -> Trénink -> Fullbody trénink?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Tak jsem dneska tedy jel ten trénink, ...

proc mas na prsa 12 serii a na nohy (stehna) jenom 4????
vsiml sis, ze nohy tvori pulku tela?????
EDIT: intenzita treningu se nemeri v pauzach mezi seriema, ale v pouzitych vahach a % z maxima
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK: A co bys teda doporučil za trénink břicha, abych měl kvalitně vystouplý břišáky...? Podotýkám, že se mi hodně zvětšily, takže něco na tom mim tréninku bude .... a připomínám, že hrazdu nemam

Peter ustinov: Popravdě jsem schválně vyřadil ty dřepy, protože s báglem bych si podle vás zku*vil záda a 34kg je málo....taky mam trochu širší pánev než většina kluků a stehna+zadek mi roste rychle...zatímco prsa nejsou nic převratnýho a já chci symetrii....u leg lunges jsou jednoručky vhodnější než velká činka a když si to vezmeš tak je to 8 sérií...obě nohy totiž zabírají, jak u jedné, tak u druhé nohy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter ustinov: Ale tu intenzitu jsem splňoval...vždycky jsem měl co dělat abych to dotáhl...prostě bolest...u některých cviků jsem při 4. sérii nedokončil poslední rep protože to nešlo...jasně jsem psal že to neni žádný flákání a taktéž že jsem začátečník co cvičí chabého půl roku, co půl roku....první 2 měsíce to bylo jen takové oťukávání, ladění stravy a hledání vhodných cviků...taktéž jsem používal v začátcích daleko menší váhy než teď
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
CIZOPASNIK: A co bys teda doporučil za trénink břicha, abych měl kvalitně vystouplý břišáky...? Podotýkám, že se mi hodně zvětšily, takže něco na tom mim tréninku bude .... a připomínám, že hrazdu nemam

Peter ustinov: Popravdě jsem schválně vyřadil ty dřepy, protože s báglem bych si podle vás zku*vil záda a 34kg je málo....taky mam trochu širší pánev než většina kluků a stehna+zadek mi roste rychle...zatímco prsa nejsou nic převratnýho a já chci symetrii....u leg lunges jsou jednoručky vhodnější než velká činka a když si to vezmeš tak je to 8 sérií...obě nohy totiž zabírají, jak u jedné, tak u druhé nohy...

osobne bych pridal bulharske drepy (pokud bych jimi rovnou nenahradil ty tvoje vypady), goblet drepy ( o vysokem poctu opakovani,treba na zahrati nebo na dojeti) a pistol sq, i s tema malyma vaha, co mas k dispozici, je muze jet peken silove

ad brisaky: to jestli mas nebo nemas brisaky vystouple, je dane geneticky, stejne jako stvar bicepsu Arnolda
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov: To mám přidat 3 cviky k nohám? To už je trochu moc, ne? Navíc lýtka chci mít vypracovaný, takže bych je nenahrazoval. A nohy nějak nehrotim, jak jsem psal rostou mi snad i z nic nedělání...celkově jsem mezomorf s tendencí na ektomorfa, ale nohy jsou mezomorfní jak to svět neviděl...a nějak extra velký nohy nechci, už teď je mam pěkně velký...ale štve mě, že mi jde vidět jen jeden pruh svalu na stehně...někdo tam má ty pruhy 3 a různě se křížej...to bych chtěl taky...Mohl bych břidat teda jeden cvik, ale zkrát bych ty leg lunges na 3 série a ten přidanej cvik bych jel taky na 3 série a i tak to bude už dvouhodinovka...jinde ubrat nechci, jak vidíš většinou mam jen jeden cvik na 1 sval...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Peter ustinov: Ale tu intenzitu jsem splňoval...vždycky jsem měl co dělat abych to dotáhl...prostě bolest...u některých cviků jsem při 4. sérii nedokončil poslední rep protože to nešlo...jasně jsem psal že to neni žádný flákání a taktéž že jsem začátečník co cvičí chabého půl roku, co půl roku....první 2 měsíce to bylo jen takové oťukávání, ladění stravy a hledání vhodných cviků...taktéž jsem používal v začátcích daleko menší váhy než teď

Charlese Poliquin: " Někde v historii se omylem zaměnily krátké přestávky mezi sériemi s intenzitou. Jestliže dýcháte tak těžce jako po dvanáctiminutovce, určitě cvičíte intenzivně, že? Špatně. V silovém tréninku intenzita znamená to, jak blízko je používaná váha při cvičení váze maximální. Jestliže uzvednu 100 kg desetkrát, bez ohledu na to jak funím, nejedu sérii ve vysoké intenzitě. Jestliže však uzvednu 150 kg jen třikrát, úroveň intenzity je velmi vysoká."
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Peter Ustinov: To mám přidat 3 cviky k nohám? To už je trochu moc, ne? Navíc lýtka chci mít vypracovaný, takže bych je nenahrazoval. A nohy nějak nehrotim, jak jsem psal rostou mi snad i z nic nedělání...celkově jsem mezomorf s tendencí na ektomorfa, ale nohy jsou mezomorfní jak to svět neviděl...a nějak extra velký nohy nechci, už teď je mam pěkně velký...ale štve mě, že mi jde vidět jen jeden pruh svalu na stehně...někdo tam má ty pruhy 3 a různě se křížej...to bych chtěl taky...Mohl bych břidat teda jeden cvik, ale zkrát bych ty leg lunges na 3 série a ten přidanej cvik bych jel taky na 3 série a i tak to bude už dvouhodinovka...jinde ubrat nechci, jak vidíš většinou mam jen jeden cvik na 1 sval...

1.ano, pridej vciky na nohy
2. nerikal jsem, ze mas vynechat lytka, rikal, ze mas nahradit vypady
3. pokud cvicis jeden cvik, a mas vykresleny jeden sval, nemuzes cekat, ze cvicenim toho sameho cviku, vyreslis jiny (necekas, ze kdyz budes budes delat jedu a tu samou vec, dosaahnes rozdilnych vysledku, ze ne?)
4. trening se pokus narvat do hodiny, pokud jedes 3x tydne cele telo, je to idealni
5. prsa 3x, zada 2 (ale opravdu nevim, k cemu ti jsou pritahy v predklonu a pak veslovani s 5kg!!! do vycerpani, podle me jsou to dva stejen cviky, a za druhe, miliony opakovani takra bez zateze nejsou k nicemu!!!!), bricho:4 x, zase k nicemu
drz se 1 cviku na partii (v pripade "chytreho cvikuů smaznes jednim i dve tri partie a je to
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně...jako že když při chest pressu se zapojuje z 10% triceps, tak si řeknu...vy*eru se na na zdvih za hlavou, vždyť sem ho procvičil u chest pressu!...Přítahy v předklonu jsou nejlepší cvik s jednoručkama a to jsem jich projel hodně...pak existuje ještě že to taháš jen jednou rukouv předklonu...ale tam neumim techniku...veslování je dobrý na dojetí...hruď chci zvětšit proto 3 cviky...navíc ten Pullover to je takový předehřátí...a 4 série pak u chest pressu nestačí, když si vezmeš, že to tahám s 34 kilama...taktéž výpady (nevim jestli myslíš to samé jako já...najdi si standing calf raises...v podstatě jediný cvik na lýtka, který s jednoručkama jde...) Právě u Leg Lunges by se měly zapojovat všechny 3 stehenní svaly, nebo ne? Kdybych jel jen dřepy, tak bych ten jeden chápal...A zkrátka chci odjet všechny partie se cvikama určenými pro ně, ne takovým způsobem, jak jsem popsal na začátku...taktéž ta délka tréninku,...nikdo ani nemůže vědět od čeho se odvíjí? Někdo dělá daleko kratší pauzy, někdo delší pauzy atd atd...jestli se má počítat čistej čas kdy jsem měl v ruce železo, tak to nebude ani hodina podle mě...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Jasně...jako že když při chest pressu se zapojuje z 10% triceps, tak si řeknu...vy*eru se na na zdvih za hlavou, vždyť sem ho procvičil u chest pressu!...Přítahy v předklonu jsou nejlepší cvik s jednoručkama a to jsem jich projel hodně...pak existuje ještě že to taháš jen jednou rukouv předklonu...ale tam neumim techniku...veslování je dobrý na dojetí...hruď chci zvětšit proto 3 cviky...navíc ten Pullover to je takový předehřátí...a 4 série pak u chest pressu nestačí, když si vezmeš, že to tahám s 34 kilama...taktéž výpady (nevim jestli myslíš to samé jako já...najdi si standing calf raises...v podstatě jediný cvik na lýtka, který s jednoručkama jde...) Právě u Leg Lunges by se měly zapojovat všechny 3 stehenní svaly, nebo ne? Kdybych jel jen dřepy, tak bych ten jeden chápal...A zkrátka chci odjet všechny partie se cvikama určenými pro ně, ne takovým způsobem, jak jsem popsal na začátku...taktéž ta délka tréninku,...nikdo ani nemůže vědět od čeho se odvíjí? Někdo dělá daleko kratší pauzy, někdo delší pauzy atd atd...jestli se má počítat čistej čas kdy jsem měl v ruce železo, tak to nebude ani hodina podle mě...

FB treningy mam rad,a le ted zacina dochazet trpelivost i me
ne, chest press je opravdu jenom na prsa, ale co treba bench na uzko? kliky na bradlech? push press? drepy s cinkou? silove premisteni? mrtve tahy? shyby? trhy? vyrazy? swingy?
to ze tahas jenom 34 kilo (dohromady) je jenom tvuj rybiz
ty si pletes pojem a prujem: vypady=leg lounge, na lytka se cvici vypony (ve stoje, v sede, osli, na jedne noze, negativni, pozitivni, dynamicke) a rozhodne to neni jediny cvik (viz predchozi zavorka)
delka treningu: pokud jsme pocital dobre mas 56 serii a cvicis dve hodiny, takze samotne serie ti daji tu hodinu
ale je mysleny cely cas, rekneme 10 minut rozcvika, pak 60 minut naplno, 10 minut protazeni, deloaded
nejde o cas (ten hraje roli pri vytrvalostnim treningu) ale o intenzitu (o te jsme pouzil citat Ch. Poliquina)
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, ale zdůraznil jsem, že jsem začátečník...taktéž jsem napsal, že se vám budou ty váhy zdát směšné...ale prostě si jen zvykám a až mi budou malé, tak vyrazim směr fitko, anebo aukro, pro velkou činku...

edit: Výpony jsou jediný rozumný cvik na lýtka, tys vypsal jen jejich různá provedení

Naposledy upravil MaRweN dne čt srpen 01, 2013 10:27 am, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Jasně, ale zdůraznil jsem, že jsem začátečník...taktéž jsem napsal, že se vám budou ty váhy zdát směšné...ale prostě si jen zvykám a až mi budou malé, tak vyrazim směr fitko, anebo aukro, pro velkou činku...

jsi-li zacatesnik, delej trenig pro zacatecnika
https://forum.ronnie.cz/zacatecnik-trenink-t15199.html

nenapadlo te, ze prsa nerostou protze jsou pretizena?
vis o tom, ze pomer treningu zad a prsou by mel byt 3:2 ve prospech zad kvuli zdravotnim aspektum?
Gusep

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

omfg.. za vahu ta tu nikto nezdrbava, da sa vyskladat dobry trening aj s bodyweight. Zalezi aky mas ciel. Ten tvoj trening je vyskladany blbe a to sa ti tu snazia borci vysvetlit.

Hrach na stenu, perly sviniam atd. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov: Říkáš tedy 3 cviky na záda, 2 cviky na prsa...? Ono těch cviků na záda s jednoručkama vážně moc neni, a když už, doporučil bys spíše na vrchní část zad, anebo na spodní? Pokusim se nějaké přijatelné cviky najít u kterých si budu jistý texchnikou.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MaRweN napsal:
Peter Ustinov: Říkáš tedy 3 cviky na záda, 2 cviky na prsa...? Ono těch cviků na záda s jednoručkama vážně moc neni, a když už, doporučil bys spíše na vrchní část zad, anebo na spodní? Pokusim se nějaké přijatelné cviky najít u kterých si budu jistý texchnikou.

komplextne, proto to pisu
na prsa jedny tlaky a jedny rozpazky, na zada jeden na spodek, jeden na sirku a jeden na hloubku
MaRweN

PříspěvekZaslal: út červenec 30, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov: Srdečně děkuji za tvou trpělivost, vim že to se mnou neni jednoduchý , ale tvých rad si opravdu vážím

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fullbody trénink? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: