|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Petey: Pročti si to celé a zjistíš, že mi nejde jen o tu chemii...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JohnnyTheMuscle
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
Posilovani neni rocket science. Taky sem to hrotil, vsechno nacasovany, vsechno odmereny. Kcal, Protein, Carbs, Fats + fiber. Ted už davno vim, ze je to celkem jedno. Vsechno beru priblizne. Jednou jim do hodiny po treninku jednou klidne až za 2 - 3 hodiny. Dulezity je dostat vsechny ziviny co potrebujes za celej den a mas vystarano. Ze nekdy ulitnes nebo jis malo no a co? Jedno "clean" jidlo tě neuděla zdravým stejně tak jedno spatny tlustym. Kazdej jsme jinej, kazdej funguje jinak. At si kazdej prijde na to co na neho plati.
Suplementy - Já si vystacim s proteinem (delam si tycinky) creatine, dal fish oil a nějaky vitaminy a mineraly a kdyz mam navíc love tak i nějakej pre workout. Jsem fanda placebo efektu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
to marven: souhlasim s tebou ohledne cukru
ale pochop zase ty, ze pevne jidlo se blbe (dlouze travi)
takze pokud do sebe dostanes ty vlocky, tak mas pekne zpozdeni, co se tyce vyzivy svalu
to uz bych radsi zkusil nejaky dzus, ale ty hodnoty nejsou zdaleka dostacujici, pokud ho nevypijes aspon pullitru (nehlede na to, ze jde zase o chemii) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: Tak to díky za zastání, ale o vločkách jsem nijak nepřemýšlel, spíše o piškotech, nicméně před cca 20-ti minutama jsem skončil trénink (upravil jsem ho, ještě to sepíšu do toho topicu vedle) a dal jsem si po něm 100% jablečný džus Vitafit bez éček 400ml a 15g proteinu s vodou...za chvílu si půjdu vařit rýži a udělám si steakaaa
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
vlocky nebo piskoty, porad musis travit, to se prave gainery snazi minimalizovat
ten dzus by asi sel, pripadne bych v nem primo rozpoustel protejn, vice tekun redi vic zaludecni stavy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnnyTheMuscle
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
8 odmerek proteinu ( u mě je to Optimum Nutrition 100% Whey Gold)
150g ovesny vločky
100g brusinky
1x insta ovesna kaše ( u mě malinová)
50g lněný semínko
150g arašidové maslo
1 lžíce medu
250 ml mléko
150g mix orechu (rozmixovat a neco dovnitr a neco na posypani)
Nejdriv smichat suchy polozky pak pridat zbytek. Poradne propracovat, Krásne to ztuhne. Dat na plech a do lednice. Kdyz nakrajim na 8ks tak cca jedna tyčka 30g proteinu.
100x lepší ve vsech smerech oproti těm sračum co se prodavaji. Prakticky 90 % proteinovejch tyčinek je candy. Neco na styl na snickers/mars a trochu proteinovyho prasku. A hlavne je to drahy jako prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
Zkus si rozmixovat piškoty, to je docela hukot, jak rychle to strávíš a jak rychle pocítíš, jak ti vylítne glykemie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Zkus si rozmixovat piškoty, to je docela hukot, jak rychle to strávíš a jak rychle pocítíš, jak ti vylítne glykemie. |
v cem?
nemyslim v cem to rozmixovat, ale do jake tekutiny to pridat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
| MaRweN napsal: | JohnnyTheMuscle. Díky určitě zkusim, snad se povedou
Pr!nc: A když vylítne glykemie, tak to znamená dobře, či špatně? V potréninkových heslech ještě dost bloudim |
Inzulin je hormon produkovaný slinivkou břišní, který má na starost regulaci hladiny cukru v krvi (glykémie). Za normálních podmínek se při vyšší glykémii vyloučí inzulin, ten stimuluje inzulinové receptory (v játrech, svalech, tukové tkáni) k tomu, aby z krve přebytečný cukr uložili ve formě zásobní látky a tím vrátil hladinu krevního cukru na běžnou úroveň. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 9:40 pm Předmět: |
|
|
| JohnnyTheMuscle napsal: | 8 odmerek proteinu ( u mě je to Optimum Nutrition 100% Whey Gold)
150g ovesny vločky
100g brusinky
1x insta ovesna kaše ( u mě malinová)
50g lněný semínko
150g arašidové maslo
1 lžíce medu
250 ml mléko
150g mix orechu (rozmixovat a neco dovnitr a neco na posypani)
Nejdriv smichat suchy polozky pak pridat zbytek. Poradne propracovat, Krásne to ztuhne. Dat na plech a do lednice. Kdyz nakrajim na 8ks tak cca jedna tyčka 30g proteinu.
100x lepší ve vsech smerech oproti těm sračum co se prodavaji. Prakticky 90 % proteinovejch tyčinek je candy. Neco na styl na snickers/mars a trochu proteinovyho prasku. A hlavne je to drahy jako prase. |
Tu instantní kaši tam normálně vysypeš jako ten celej sáček a nic s tím neděláš? Mám na mysli, jestli ji nejdřív nedáš do misky, nepřidáš trochu vody a pak až "udělanou" přidáváš? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MaRweN
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|