Tak teď jsem si přečetl, že Lesní jahody jsou nejoblíbenějším filmem Miloše Zemana. No ať je jakejkoliv, hloupej nikdy nebyl.
Až bude nálada, tak se k těm Lesním jahodám taky musím dokopat. A k tomu Vláčilovi: nějak jsem nepochopil ten jeho pozdější odklon k animovaný tvobě, ale je to určitě kvalita a hlavně je vidět, že Vláčil byl ohromně všestrannej.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Klasiku typu: Já padouch, Up (vzhůru do oblak), Shrek, Nemo určitě viděla, chtěl bych něco co jsme neviděli oba, nebo ona to neviděla a já si to nepamatuji.
PS: samozřejmě jsem zkoušel "filtrovat" na CSFD, ale hazí to dost japonských věcí či dobře hodnocených, ale od mála lidí a není to co bych si představoval,..
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Klasiku typu: Já padouch, Up (vzhůru do oblak), Shrek, Nemo určitě viděla, chtěl bych něco co jsme neviděli oba, nebo ona to neviděla a já si to nepamatuji.
PS: samozřejmě jsem zkoušel "filtrovat" na CSFD, ale hazí to dost japonských věcí či dobře hodnocených, ale od mála lidí a není to co bych si představoval,..
Viděl jsem 3/4 a zkus mě rozesmát na 100% vyhrává. Je to nejpozitivnější, člověku u toho není trapně. Hodně jsem se nasmál. Dokonalá oddychovka.
Půlnoc v Paříži je fajn, celkem zajímavej příběh a k tomu dobře zahraný postavy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru