No nevim, neznamena to spis, ze si bezel malo a pomalu? Ale ono asi jde o to za jakym ucelem se bezi, ja behal a zalezelo me i na vterinach, na konci vzdy sprint, a pak se skoro svalil pred dverma a 2 min se vydychaval abych roztresenou rukou trefil klicek do zamku.
No nevim, neznamena to spis, ze si bezel malo a pomalu? Ale ono asi jde o to za jakym ucelem se bezi, ja behal a zalezelo me i na vterinach, na konci vzdy sprint, a pak se skoro svalil pred dverma a 2 min se vydychaval abych roztresenou rukou trefil klicek do zamku.
tak i na mně došlo skolila mně nějake virová infekce v patek ( odpoledne ) mně to zkolila .
dneska už ok , par vyšetřeni v nemocnici , pár sladkých výtěru a odběru .
Trochu porušená strava , atd .... váha hodně poskočila dolu ,
Ale nic nekončí dám se dohromady během pár dní ( mám zakazanou jakoukoliv činnost heh)
a připravím se na podzimní závody .
Výsledky budu mít až ve středu tak více nevím . ( detaily )
rano vyšetřeni snad poslední , odběry atd .. snad už to bude ok ,
jídlo už je povoleno takže maso , rýže atd ..
tak hnedka jsem tel, a dodavka masa až domu , děkuji řezíkum,
dneska ještě odpočinek , bohužel a zítra se uvidi , jinak prej minimálně 1-2 týdny klid , ale
to u mně nejde tak po dohodě se spec, doktorem zitra už najedu zase na stravu v dietě .
Maso hovězí, a rýže, dodám i doplnky díky těm jsem ustal to trápeni hlavně díky BCAA a radám profesora Bary se kterým jsem to konzultoval , DO zavodu je 7 tydnu tak mám co dohánět .
Určitě vynecham ranni behani ale prochazka bude takže rano na lačno se pujdu projít a
pak klasicka rutina do fitka jen strčink, protahnout na trx a podobne koniny,
na činky nachvili asi tyden zapomenu .
ach jo
ale díky že vím z čeho to bylo a už se tomu vyvaruji . Taková blbost a maličkost ale
člověka to složí a mue být lepe trenovány .
Zaslal: pá srpen 09, 2013 1:55 pm Předmět: Zelenin + 500 g kruti prsa + 500 g hnědá rýže
Dneska jídlo do prace cca 3 porce ,
A - ingredience , chybi tam cibule .
B - hněda rýže ( už jsem zjistil jak se dá dělat v rýžovarech , pak napíši návod .
C - všechnu zeleninu rozmixuji
D - Vše smíchám zeleninu + krutí a dusím cca 20 min
E - Výsledek vše smícham jak rýži tak zeleninový protlak s dušeným mase .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru