|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Honnzi
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:29 pm Předmět: Dávkování Gaineru |
|
|
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli dělám chybu když 50g Gaineru rozmýchávám pouze v 200ml vody a piju ho na ex
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
V zásadě chybu neděláš - myslím, že je jedno kolik tam dáš vody, ale myslím, že 50g gaineru je málo pokud má 20% bílkovin a méně
|
|
| nahoru |
|
 |
Honnzi
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
50g je samozřejmě jen jedna dávka, za den ji mám 3x a nebo mám raději zvetšit gramáž a zmenšit počet dávek když chci přibrat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
A jidelnicek mas jakej, kdyz chces pribrat? Gainer je jen suplement, ten te nezachrani.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Honnzi
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | A jidelnicek mas jakej, kdyz chces pribrat? Gainer je jen suplement, ten te nezachrani.. |
Jasně to je logická a nejdůležitější otázka, jen pro upřesnění jídelniček mám v rámci možností zvládnutý tzn. kolik bilkovin/sacharidu/tuků denně přijmout ale teď mi jde vyloženě jen o dávkování Gaineru
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Tak hlavni vyuziti ma samozrejme po treninku, jinde bych ho necpal... jinak davkovani je ruzny, kazdej rika neco jiny  ale myslim, ze pri davkovani 1g/kg neudelas chybu.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Honnzi napsal: | | Tom3 napsal: | | A jidelnicek mas jakej, kdyz chces pribrat? Gainer je jen suplement, ten te nezachrani.. |
Jasně to je logická a nejdůležitější otázka, jen pro upřesnění jídelniček mám v rámci možností zvládnutý tzn. kolik bilkovin/sacharidu/tuků denně přijmout ale teď mi jde vyloženě jen o dávkování Gaineru |
pokud potrebujes gainer pres den ( a navic 3x), tak podle me jidelnicek nemas zvladnuty
pochopim ho po treningu, ale ne jindy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Honnzi
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
právě přemýšlím že bych zvýšil dávku na 150g denně a je jedno jak na hustě/řídce je namíchana tedaM
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Honnzi napsal: | | právě přemýšlím že bych zvýšil dávku na 150g denně a je jedno jak na hustě/řídce je namíchana tedaM |
neni v tom velky rozdil, drzel bych se navodu vyrobce
ale porad musis mit dost blbej jidelnicek, kdyz potrebujes tolik sacharidu "bokem" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Honnzi
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Honnzi napsal: | | právě přemýšlím že bych zvýšil dávku na 150g denně a je jedno jak na hustě/řídce je namíchana tedaM |
neni v tom velky rozdil, drzel bych se navodu vyrobce
ale porad musis mit dost blbej jidelnicek, kdyz potrebujes tolik sacharidu "bokem" |
no tak jsem začátečník ektomorf a psal jsem v rámci možností jelikož do toho dost běhám
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
 Nene, tento týden jsem už své možnosti vyčerpal, bohužel.
Třeba se tě chytne někdo jinej, kdo má ještě sílu _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Honnzi napsal: | | právě přemýšlím že bych zvýšil dávku na 150g denně a je jedno jak na hustě/řídce je namíchana tedaM |
podobnou kravinu poradili jednomu začátečníkovi ve Vitalandu... nemohl nabrat, tak mu vybrali 1kg gaineru za 1599 korun s tím, aby dávkoval 6x denně 50g, odborníci... byznys je byznys.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
po tréningu zas nemá smysl víc než 50g protože by ti to zaseklo růsťák
|
|
| nahoru |
|
 |
Honnzi
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
tak jo... dnešní strava bez gaineru a proteinu na noc
7:00 - 100-150g ovesné kaše + ořechy
11:00 - 150g rýže + kuřecí stehno + zelenina
15:30 - 4 krajíce chleba s máslem a šunkou
18:00 - 150g rýže + kuřecí stehno + zelenina
20:00 - 4 krajíce chleba + žampionový salát
jak už jsme psal, je to v rámci možností
//178cm / 65kg / 22let
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
napiš jídelníček, i dle něj se dava koktejl... po treninku vic nez 50g zastavi rustak? kravina
co takhle 1x misto chleba vločky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|