|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dincek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st červenec 31, 2013 7:42 am Předmět: |
|
|
uz som videl aj typka zaslapnut zuvacku do koberca v posilovni...asi prvykrat kedy som niekomu v posilke vynadal do kok*tov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Nikevery

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:23 am Předmět: |
|
|
a co třeba v dietě, má to výhodu?
jakože když se víc zpotím atd...? :) _________________ Velké muže dělají velké činy, ale ty největší může dělají velké činky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 7:40 am Předmět: |
|
|
| Nikevery napsal: | a co třeba v dietě, má to výhodu?
jakože když se víc zpotím atd...? :) |
Jestli tím narážíš na to, že když budeš mít mikinu --> budeš se víc potit --> a tím pádem i spalovat?
Ne, pocení nemá na spalování vliv. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Nikevery

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 9:56 am Předmět: |
|
|
takže vlastně cvičení v mikině má význam jen ten, že to předchází nachlazení? _________________ Velké muže dělají velké činy, ale ty největší může dělají velké činky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
| Nikevery napsal: | | takže vlastně cvičení v mikině má význam jen ten, že to předchází nachlazení? |
Nejen tenhle význam, však to tu máš ve dvou stranách napsané. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi cvičí líp v mikině. Je mi v ní tepleji, nevychladnu tak rychle mezi sériema, nejdou v ní vidět moje mini ručičky, ale v tomhle počasí jsem to vydržel 2 týdny a když máte propocenou mikinu skrz břicho, tak to není ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
ja v mikine fakt necvicim .. na nohou sice mam atletickej dres + kratasky, ale vrsek vetsinou v triku (alespon nad 15C)
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
ja si vzit do fitka mikinu, tak ze me nic nezustane, vypotil bych snad i kosti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|