Já ti nevím, ale takhle to prostě nefunguje... Věřím, že ti to vyhovuje, proč se nenajíst jednou za týden a mít pak 6 dní bez starostí.
Ani nevím co k tomu kloudnýho říct, prostě začni žrát jako normální člověk, vždyť tohle není ani pro tvé zdraví nic dobrého, jednou za den se večer naládovat vším možným. By mě zajímalo po několika letech v jakým stavu bude tvoje tělo...
hele hladovění prodlužuje délku života, to je docela dobře prokázáno.
no nevim, ale trapit se hlady s nadeji, ze se dozuji casu, kdy auta budou litat a pak me nahodou ve 30ti mrdne kapota auta o hlavu a neuzil sem si vubec jidlo ...ne, diky
Já ti nevím, ale takhle to prostě nefunguje... Věřím, že ti to vyhovuje, proč se nenajíst jednou za týden a mít pak 6 dní bez starostí.
Ani nevím co k tomu kloudnýho říct, prostě začni žrát jako normální člověk, vždyť tohle není ani pro tvé zdraví nic dobrého, jednou za den se večer naládovat vším možným. By mě zajímalo po několika letech v jakým stavu bude tvoje tělo...
hele hladovění prodlužuje délku života, to je docela dobře prokázáno.
no nevim, ale trapit se hlady s nadeji, ze se dozuji casu, kdy auta budou litat a pak me nahodou ve 30ti mrdne kapota auta o hlavu a neuzil sem si vubec jidlo ...ne, diky
reagoval jsem na narážky o tom, v jakém bude stavu jeho tělo...
Tento log mě hodně motivuje k lepším výsledkům a rozhodl jsem se do toho pustit na 100%,takže změna rutiny s přímým zatížením všech partií.
TRÉNINK č.1: a)mrtvý tah
2 sety (obracená pyramida-1 set:do selhání 3-5 op,3-5 minut odpočinek a následuje 2 set: -10%-15%-1-2 op. před selháním)
5 minut odpočinek
b)kliky na bradlech
2 sety (obracená pyramida-1 set:do selhání 3-5 op,3-5 minut odpočinek a následuje 2 set: -10%-15%-1-2 op. před selháním)
1 minuta odpočinek
c)tricepsová extenze v leže s jednoručkami
1 set do selhání 6-10 op.
1 minuta odpočinek
d)upažování ve stoje
min. 2 dny - max.4 dny odpočinek
TRÉNINK č.2: a)sissy dřepy
1-2 sety do selhání 17-25 op.
1 minuta odpočinek
b)výpony ve stoje
1 set do selhání 17-25 op.
3 minuty odpočinek
c)nautilus lat pulldown
2 sety do selhání 6-10 op.
1 minuta odpočinek
d)střídavé bicepsové zdvihy s jednoručkami
U tohoto rozpisu se pokusím vydržet 8-10 týdnů a potom podle zhodnocení trénink lehce upravím nebo ponechám.
Taky jsem se rozhodl přidat sacharidy a ubrat tuky,tak jsem zvědav,postupně budu přidávat fotky a kontrolovat aktuální formu.
Včera jsem měl rozhovor ohledně tréninku apod. s jedním mým známým který už dlouho cvičí,měli jsme zajímavou debatu ohledně HVT vs. HIT a nakonec jsme se oba domluvili,že spolu budeme nějaký čas cvičit HD (doteď vždy cvičil 5x-6x týdně,partie 2x do týdne,spousta sériií)
Nejprve nechtěl razantní snížení sérií a objemu,ale nakonec jsme se dohodli na této rutině,kterou pojedeme společně na střídačku,takže uvidíme.
Pondělí:
a)kliky na bradlech (každý 2. tr. trénink tlaky na ramena)
b)břicho-kolečko
Sředa:
a)shyby podhmatem (každy 2. tr. vrchní přítahy na stroji)
b)přítahy v předklonu s činkou (každý 2. tr. mrtvý tah nebo krčení ramen)
Se nediv, 5 minut zivota jde stravit uzitecneji :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Možná příště dám 2 nebo 3 série na cvik formou obracené pyramidy.
Sparing nedorazil
ty vole na nohy jednu sérii sissy dřepů a na záda jsi zacvičil dva cviky! takže dvě série
na ten samý sval! takže nulový růst a přetrénování, ze kterého se budeš léčit tak rok
a půl
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru