Bandáže na kolena a lokty

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bandáže na kolena a lokty  Úvodní stránka -> Trénink -> Bandáže na kolena a lokty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
reegis

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 11:50 am    Předmět: Bandáže na kolena a lokty Odpovědět s citátem

Zdravím chlapi
Chtěl bych znáv váš názor na nošení bandáží i když člověk nemá žádné problémy s koleny nebo lokty. Jde mi spíš o prevenci při těžších dřepech, výpadech atd.

Jde mi o to, že jesti tím neškodím kolením vazům tím že jim dám podporu a mám strach, že časem zeslábnou. Třeba kecám uplné blbosti, ale zajimá mě co si o tom myslíte..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Powerlifterské vůbec nepoužívat, leda bys chtěl závodit v silovém trojboji.

Pokud máš pocit, že tvůj trénink překračuje svou náročností rámec běžného kondičního cvičení, pak bych zvolil kvalitní neoprénové návleky (bandáže).

Derek Poundstone
raw

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zalezi jake bandaze, powerlifterske nebo ty normalni co spis pouze slouzi, aby byl kloub v teplu..

pokud bandaze tak powerlifterske davat pri 80% z maxima, proste pri hodne tezkych vahach

a ty normalni muzes uz od startu zaradit, ale aspon prvni serii dej bez nich a stridej to, nekdy jed i uplne bez bandu az si kolena nezvyknou na stalou oporu

a pokud nemas problemy s koleny a nejsi trojbojar co zavodi v bandach tak se na ne vykasly uplne
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já používal ty obyčejné na dřepy s velkou váhou. Pokud bys chtěl to mít v teple, není lepší si koupit oblečení, které tento účel splní? Třeba kompresní
reegis

PříspěvekZaslal: po červenec 15, 2013 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi díky za odpovědi, tohle přesně jsem potřeboval vědět

Mám normální neoprenové bandáže. Měl jsem právě strach když budu kolenům dávat pořád podporu, tak že to nebude asi to pravé. Jedu spíš takový trénink na způsob crossfitu. Hodně vzpírání, mrtvé tahy, dřepy.

Asi jako prevence bude lepší kloubní výživa než bandáže
Asi to udělám tak, že v posilce je budu nosit při těžších vahách a sundávat je budu třeba při sprintech do kopce a u dalších podobných cviků.

Ještě jednou díky
ntz

PříspěvekZaslal: pá srpen 02, 2013 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to naprosto naopak .. kdyz budes zpevnovat bez duvodu (tedy preventivne), tak klouby a vazy tim budes akorat oslabovat ..

psal jsi tady, ze nemuzes udelat snatch protoze foo .. za me jasnej zaver i bez pohledu do kristalove koule:

- misto bandazi zacni zodpovedne strecovat .. to je ve tvem pripade asi jedina pricetna prevence
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
je to naprosto naopak .. kdyz budes zpevnovat bez duvodu (tedy preventivne), tak klouby a vazy tim budes akorat oslabovat ..

psal jsi tady, ze nemuzes udelat snatch protoze foo .. za me jasnej zaver i bez pohledu do kristalove koule:

- misto bandazi zacni zodpovedne strecovat .. to je ve tvem pripade asi jedina pricetna prevence

+1
nepoužívat vůbec nic. Jestli nejsi trojbojář nebo vzpěrač, který jde těžké singly, potom není důvod cokoliv dávat. Ani pásek ne. Nebo si bereš na chůzi francouzské hole - preventivně?

Rychle na stránku:

Přejdi na: