Spalovač

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spalovač  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Spalovač
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bart17

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 8:57 pm    Předmět: Spalovač Odpovědět s citátem

Zdravíčko, je vhodný do objemu L-carnitin nebo náký spalovač???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spalovace se berou v diete a karnitin je podvod.
Tiano

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarád co studuje anatomii, mi říkal, že většinu carnitinu vyloučíš močí. Takže souhlas s CZECHBLADEM
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiano napsal:
Kamarád co studuje anatomii, mi říkal, že většinu carnitinu vyloučíš močí. Takže souhlas s CZECHBLADEM

By mě zajímalo kde se v anatomii probírá carnitin:D
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by mě taky zajímalo a že jsem těch anatomií absolvoval už docela dost.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo zda ALC (acetyl-l-carnitin) funguje nebo ne. Někde jsem viděl že to má být spíš jako nějaký nabuzovák, že proniká HEB ale jestli to něco dělá nebo ne nevím. Má někdo zkušenosti?
Alan56

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 11:00 am    Předmět: carnitin vs. sauna Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Mě by zajímalo zda ALC (acetyl-l-carnitin) funguje nebo ne. Někde jsem viděl že to má být spíš jako nějaký nabuzovák, že proniká HEB ale jestli to něco dělá nebo ne nevím. Má někdo zkušenosti?

Zdravím ve spolek, zajímalo by mě zda je vhodné brát carnitin v tekute formě před návštěvou sauny?
Děkuji za názor.
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 5:56 pm    Předmět: Re: carnitin vs. sauna Odpovědět s citátem

Alan56 napsal:
RavenStalker napsal:

Zdravím ve spolek, zajímalo by mě zda je vhodné brát carnitin v tekute formě před návštěvou sauny?
Děkuji za názor.

Není vhodný ho brát vůbec. A ta sauna už je uplnej nesmyl*a03* nemáš zač.
Tiano

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Tiano napsal:

By mě zajímalo kde se v anatomii probírá carnitin:D

No já ji nestudoval, tak nevím, ale říkal mi to.
fanlavin

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 6:13 pm    Předmět: L-Carnitin skladovani-poradte prosim Odpovědět s citátem

ahoj potrebuju radu, dneska jsem koupila l-karnitin od survival, ale bohuzel jsem ho mela asi 5 hodin v aute a je fakt horky, na obale se pise, ze se ma skladovat do 20 stupnu, myslite, ze je znehodnoceny a mam ho vyhodit, aby mi nebylo z toho blbe. nekdo podobnou zkusenost?chci si ho rano dat, takze budu rada za rychle odpovedi:)
Spam

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 6:19 pm    Předmět: Re: L-Carnitin skladovani-poradte prosim Odpovědět s citátem

fanlavin napsal:
ahoj potrebuju radu, dneska jsem koupila l-karnitin od survival, ale bohuzel jsem ho mela asi 5 hodin v aute a je fakt horky, na obale se pise, ze se ma skladovat do 20 stupnu, myslite, ze je znehodnoceny a mam ho vyhodit, aby mi nebylo z toho blbe. nekdo podobnou zkusenost?chci si ho rano dat, takze budu rada za rychle odpovedi:)

Občas vážně žasnu.
Hele dejme tomu že si ten karnitin objednáš z e-shopu, oni ho naloží do dodávky a pak bude někde ležet 5 hodin v té dodávce, zabalený ve 30 st. vedrech. Tak co myslíš?
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:

ALC zvyšuje hladinu testosteronu daleko nejvíc ze všech přírodních přípravků. Nějaký tribulus se na něj vůbec nechytá.
Shadoww

PříspěvekZaslal: so srpen 03, 2013 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

ALC zvyšuje hladinu testosteronu daleko nejvíc ze všech přírodních přípravků. Nějaký tribulus se na něj vůbec nechytá.

Ono je to trochu jinak, ale když se fantastického nadpisu chopí třeba zdatný obchodník, vzniknou z toho fámy jako tahle... Takže jak to je ve skutečnosti:
http://www.rejuvenation-science.com/n_carnitine_male-infertility.html
Sice se člověk (nejen) tady dočte o větším vylepšení erekce než při užívání orálního testosteronu, ale mnohem podstatnější je věta "treatment with testosterone increased serum total and free testosterone and decreased luteinizing hormone levels, but carnitine’s effect on these hormones was not significant." Tedy že efekt na hladinu testosteronu nebyl podstatný.

Takže klid, i nadále platí, že ti DAA, bulbine, arimistan, resveratrol a pod odvedou lepší službu
jachym

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 3:06 am    Předmět: Re: L-Carnitin skladovani-poradte prosim Odpovědět s citátem

fanlavin napsal:

Doporučuju okamžitě vyhodit, radši i všechno co bylo v okolí, které se mohlo také kontaminovat

Rychle na stránku:

Přejdi na: