|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bart17
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 8:57 pm Předmět: Spalovač |
|
|
Zdravíčko, je vhodný do objemu L-carnitin nebo náký spalovač???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
Spalovace se berou v diete a karnitin je podvod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: so únor 02, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Kamarád co studuje anatomii, mi říkal, že většinu carnitinu vyloučíš močí. Takže souhlas s CZECHBLADEM
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so únor 02, 2013 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Tiano napsal: | | Kamarád co studuje anatomii, mi říkal, že většinu carnitinu vyloučíš močí. Takže souhlas s CZECHBLADEM |
By mě zajímalo kde se v anatomii probírá carnitin:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so únor 02, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
To by mě taky zajímalo a že jsem těch anatomií absolvoval už docela dost. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 12:06 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo zda ALC (acetyl-l-carnitin) funguje nebo ne. Někde jsem viděl že to má být spíš jako nějaký nabuzovák, že proniká HEB ale jestli to něco dělá nebo ne nevím. Má někdo zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Alan56

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 11:00 am Předmět: carnitin vs. sauna |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mě by zajímalo zda ALC (acetyl-l-carnitin) funguje nebo ne. Někde jsem viděl že to má být spíš jako nějaký nabuzovák, že proniká HEB ale jestli to něco dělá nebo ne nevím. Má někdo zkušenosti? |
Zdravím ve spolek, zajímalo by mě zda je vhodné brát carnitin v tekute formě před návštěvou sauny?
Děkuji za názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne únor 03, 2013 5:56 pm Předmět: Re: carnitin vs. sauna |
|
|
| Alan56 napsal: | | RavenStalker napsal: | | Mě by zajímalo zda ALC (acetyl-l-carnitin) funguje nebo ne. Někde jsem viděl že to má být spíš jako nějaký nabuzovák, že proniká HEB ale jestli to něco dělá nebo ne nevím. Má někdo zkušenosti? |
Zdravím ve spolek, zajímalo by mě zda je vhodné brát carnitin v tekute formě před návštěvou sauny?
Děkuji za názor. |
Není vhodný ho brát vůbec. A ta sauna už je uplnej nesmyl*a03* nemáš zač. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: po únor 04, 2013 6:09 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Tiano napsal: | | Kamarád co studuje anatomii, mi říkal, že většinu carnitinu vyloučíš močí. Takže souhlas s CZECHBLADEM |
By mě zajímalo kde se v anatomii probírá carnitin:D |
No já ji nestudoval, tak nevím, ale říkal mi to.
|
|
| nahoru |
|
 |
fanlavin
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 6:13 pm Předmět: L-Carnitin skladovani-poradte prosim |
|
|
ahoj potrebuju radu, dneska jsem koupila l-karnitin od survival, ale bohuzel jsem ho mela asi 5 hodin v aute a je fakt horky, na obale se pise, ze se ma skladovat do 20 stupnu, myslite, ze je znehodnoceny a mam ho vyhodit, aby mi nebylo z toho blbe. nekdo podobnou zkusenost?chci si ho rano dat, takze budu rada za rychle odpovedi:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 6:19 pm Předmět: Re: L-Carnitin skladovani-poradte prosim |
|
|
| fanlavin napsal: | | ahoj potrebuju radu, dneska jsem koupila l-karnitin od survival, ale bohuzel jsem ho mela asi 5 hodin v aute a je fakt horky, na obale se pise, ze se ma skladovat do 20 stupnu, myslite, ze je znehodnoceny a mam ho vyhodit, aby mi nebylo z toho blbe. nekdo podobnou zkusenost?chci si ho rano dat, takze budu rada za rychle odpovedi:) |
Občas vážně žasnu.
Hele dejme tomu že si ten karnitin objednáš z e-shopu, oni ho naloží do dodávky a pak bude někde ležet 5 hodin v té dodávce, zabalený ve 30 st. vedrech. Tak co myslíš? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Mě by zajímalo zda ALC (acetyl-l-carnitin) funguje nebo ne. Někde jsem viděl že to má být spíš jako nějaký nabuzovák, že proniká HEB ale jestli to něco dělá nebo ne nevím. Má někdo zkušenosti? |
ALC zvyšuje hladinu testosteronu daleko nejvíc ze všech přírodních přípravků. Nějaký tribulus se na něj vůbec nechytá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: so srpen 03, 2013 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: |
ALC zvyšuje hladinu testosteronu daleko nejvíc ze všech přírodních přípravků. Nějaký tribulus se na něj vůbec nechytá. |
Ono je to trochu jinak, ale když se fantastického nadpisu chopí třeba zdatný obchodník, vzniknou z toho fámy jako tahle... Takže jak to je ve skutečnosti:
http://www.rejuvenation-science.com/n_carnitine_male-infertility.html
Sice se člověk (nejen) tady dočte o větším vylepšení erekce než při užívání orálního testosteronu, ale mnohem podstatnější je věta "treatment with testosterone increased serum total and free testosterone and decreased luteinizing hormone levels, but carnitine’s effect on these hormones was not significant." Tedy že efekt na hladinu testosteronu nebyl podstatný.
Takže klid, i nadále platí, že ti DAA, bulbine, arimistan, resveratrol a pod odvedou lepší službu
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 3:06 am Předmět: Re: L-Carnitin skladovani-poradte prosim |
|
|
| fanlavin napsal: | | ahoj potrebuju radu, dneska jsem koupila l-karnitin od survival, ale bohuzel jsem ho mela asi 5 hodin v aute a je fakt horky, na obale se pise, ze se ma skladovat do 20 stupnu, myslite, ze je znehodnoceny a mam ho vyhodit, aby mi nebylo z toho blbe. nekdo podobnou zkusenost?chci si ho rano dat, takze budu rada za rychle odpovedi:) |
Doporučuju okamžitě vyhodit, radši i všechno co bylo v okolí, které se mohlo také kontaminovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|