Začátečník-rady

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Začátečník-rady  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Začátečník-rady
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 6:35 pm    Předmět: Začátečník-rady Odpovědět s citátem

Zdravím,
Mám trošku rozsáhlejší dotaz a prosím zkušenější o radu.
Je mi 14 let a rok cvičím doma, nevím zda se to dá nazvat cvičením.Tím domácím pseudo cvičením jsem si celkem odrovnal záda, ramena a někdy i kolena pobolívají.Ted si každý řekne, jaký jsem umělěc,což je pravda. Už delši dobu chodím na rehabilitace a zdravotní stav se zlepšuje. Doktor, který taky cvičí mi posilovnu s klidem dovolil a dokonce se sám nabídl,že mi poskládá plán,ale ted trošku k dotazu.:
Poroste mi něco, když budu spíše dělat více opakování s menší vahou?
Mám po tréningu zařadit i kardio? Mám zas taková menši problém,na břiše mám dost tuku,ale nevím jak to popsat.Prostě když zatnu břicho to vypadá,že mám tak 10procent tuku a normálně bez zatnutí to vypadá,že mám tak 20 procent.Nevím,zda se mi bude s tím tukem nabírat dobře.Jinak vážím pouhých 45 kg a to se mi povedlo nabrat tak 7kg.
Za nějaké rady,tipy nebo tak něco budu rád.Jinak jídelníček viz. coreds log
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hEEEliak

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, hele podle mě jelikož máš problémy tak bych necvičil moc s vysokýma váhama, ale spíše ze svým tělem a postupně si třeba závaží přidávat jakmile uděláš sám bez problémů několik opakování a sérií za sebou.

Kardio je výborná věc určitě by jsi ho neměl vynechávat, nevím v jaké lokalitě bydlíš, ale zkus se podívat na videa podobného typu ->
ntz

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukni do meho logu .. posledni mesic (e) travim hodne casu venku a cvicim s BW ..
cored

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 1:29 pm    Předmět: S Odpovědět s citátem

Podívám, všem díky za odpovědi
cored

PříspěvekZaslal: pá červen 21, 2013 1:38 pm    Předmět: S Odpovědět s citátem

Vypadá to hodně dobře, jen já už ty ramena u cvicích jako jsou shyby, kliky a zadní kliky se 14kg závažím cítim dost- A navíc prostě za ten rok toho domácíhoc cvičení mám těch kliku apod. až pokrk
Gonycz

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně ti svaly porostou to se bát nemusíš tato metoda se nazývá pumping kde cvičíš s malou váhou 50x po 4-7 seriích to už záleži na tobě. Rozhodně začni od začátku a pořádně si prostuduj jak se mají cviky provádět. Pokud ses přetěžoval váhami a cviky jsi tím dělal špatně, tak to vedlo k problémům co máš. Zajdi do posilovny za nějakým trenérem, který tě naučí cvičit správně. Mnoho cviků pokud neděláš správně, tak vedou k úrazům, především zad a kloubů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma cenu ti neco psat????

kdyz ti chtel poskladat plan doktor, tak cvic podle jeho planu aspon 2-3 mesice apak uvidis

jestli jsi nabral 7 kilo, tak jis dost, ale tvoje cviceni stoji za houby

Rychle na stránku:

Přejdi na: