Alkohol - kolik pijete?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Alkohol - kolik pijete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tys to nepochopil, že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Bombay napsal:
Mablung napsal:

Někde jsem četl že domácí osamělé popíjení je předzvěst alkoholismu
Mimochodem, co se chlastu týče, krásně to vystihl Jack London v Démon alkohol.

Ale jo, problémy s chlastem u nás v rodině byly, nicméně jako vystudovaný psychoterapeut bych se toho zas tak nebál

Hm tak to by si měl asi vědět, že alkoholismus je pokud vím psychiatrická diagnóza (a dokonce nevyléčitelná nemoc), tedy nemá co dočinění s inteligencí, vzděláním apod.

To není pravda, alkoholismus je životní styl!
Riku

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevypiju nic.. je mi skoro 21, nikdy jsem moc nepil, nechutná mi to. Dřív občas jedině svijanskou 11° nebo plzeň, teď už půl roku nic...
Illumi

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednou za 14 dní s kamarádama na pivko zajdu :)
Insano41

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

poslední dobou to už nějak nehrotím, občas si dám, ale ne tak, jako dřív.:).. ted mam problem, ze kdyz uz piju, tak sem bud uplně střízlivý, nebo totálně na hadry:D.. už to asi neumím..:D
Máča

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou pátek a sobota flašku vína nebo pár piv na akci dám. Forma furt dobrá takže v pohodě
Judson

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak 2 litry slivky prubezne za rok. Jinak nic.
ghettis

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár piv do měsíce,tvrdej vůbec.
coder

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 2:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vetsinou jednou tydne 5 a vic piv k tomu max 1 panaka obcas vynecham a nepiju v tydnu vubec vyjimecne treba i 2 tydny ale zase se mi obcas stava ze mam problem dojit domu mam to v genech kdyby me fakt nebavilo cviceni a nezalezelo mi aspon trochu na tom jak vypadam tak sem vikend co vikend nasrot
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem si dal dvě dvanáctky a dvě desítky a byl jsem skoro na káry! dvoutýdenní chlastpauza mi ušetřila pěknou sumičku
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
whoo

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
včera jsem si dal dvě dvanáctky a dvě desítky a byl jsem skoro na káry! dvoutýdenní chlastpauza mi ušetřila pěknou sumičku

usetri to hodne. A skus to na dlhsie to je potom iny masaker nedavno som si dal po dvoch mesiacoch s partiou 5 poldeci a odvtedy si nepamatam (vraj to bol zaujimavy vecer) ekonomicka jazda to je, ale uz si to neplanujem tak skoro zopakovat
Máča

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz jenom tak pro zajímavost: poslední dobou (cca 2 roky) chlastám o dost víc než před tím, dá se říct že minimálně 1-2x týdně se ožeru a ve všední den si dám ty 2-4 dc vína. O víkendových kalbách si dávám taky víno (cca 1 litr) a občas pivo - no a postavu mám bych řekl furt stejnou..Proto by mně zajímalo, jestli jste někdo zaznamenal nějaké extra zhoršení když jste začali chlastat nebo jsou ty řeči o tom, že člověk chlastem velice snadno zešpekatí přehnané? Přecejenom když si to spočtu na kalorie tak to hodí slušnou sumu ty chlastací víkendy.
Seva98

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me chlast a sport dohromady je spatny hlavne v tom, ze dalsi nemuzes trenovat tak jak bys jinak normalne trenoval. Taky mam ted spatne obdobi, skoro furt nekde, malo spanku a tak, ale reknu si: "Chlastal si ty prase, tak ted trp u cviceni." a je to :D, ale samozrejme tam bude i nejake negativni pusobeni na zdravi, regeneraci atd.

https://www.zonetraininglog.com
coder

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Mám dotaz jenom tak pro zajímavost: poslední dobou (cca 2 roky) chlastám o dost víc než před tím, dá se říct že minimálně 1-2x týdně se ožeru a ve všední den si dám ty 2-4 dc vína. O víkendových kalbách si dávám taky víno (cca 1 litr) a občas pivo - no a postavu mám bych řekl furt stejnou..Proto by mně zajímalo, jestli jste někdo zaznamenal nějaké extra zhoršení když jste začali chlastat nebo jsou ty řeči o tom, že člověk chlastem velice snadno zešpekatí přehnané? Přecejenom když si to spočtu na kalorie tak to hodí slušnou sumu ty chlastací víkendy.
pokud mas za 2 roky cviceni postavu porad stejnou tak je asi něco spatne třeba zrovna ten chlast
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O prázkách teďka chodím 1x týdně něco popít a na trénink to u mě nemá absolutně vliv. Nikdy se nějak nezliju, akorát do nálady. Kámoši, co teda pijí docela často a delší dobu, tak u nich je to něco jiného. Mají nadváhu, nebo jsou obézní, nebo jsou tzv. skinny fat. Ale u nich to nebude jenom o alkoholu, ale o všeobecném přístupu k výživě a pohybu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alkohol - kolik pijete? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: