|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: po červen 27, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Bombay napsal: | | Mablung napsal: |
Někde jsem četl že domácí osamělé popíjení je předzvěst alkoholismu
Mimochodem, co se chlastu týče, krásně to vystihl Jack London v Démon alkohol. |
Ale jo, problémy s chlastem u nás v rodině byly, nicméně jako vystudovaný psychoterapeut bych se toho zas tak nebál |
Hm tak to by si měl asi vědět, že alkoholismus je pokud vím psychiatrická diagnóza (a dokonce nevyléčitelná nemoc), tedy nemá co dočinění s inteligencí, vzděláním apod. |
To není pravda, alkoholismus je životní styl!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Illumi
|
Zaslal: so srpen 18, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
jednou za 14 dní s kamarádama na pivko zajdu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
poslední dobou to už nějak nehrotím, občas si dám, ale ne tak, jako dřív.:).. ted mam problem, ze kdyz uz piju, tak sem bud uplně střízlivý, nebo totálně na hadry:D.. už to asi neumím..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so říjen 06, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
Asi tak 2 litry slivky prubezne za rok. Jinak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghettis

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:55 am Předmět: |
|
|
Pár piv do měsíce,tvrdej vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
včera jsem si dal dvě dvanáctky a dvě desítky a byl jsem skoro na káry! dvoutýdenní chlastpauza mi ušetřila pěknou sumičku _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | včera jsem si dal dvě dvanáctky a dvě desítky a byl jsem skoro na káry! dvoutýdenní chlastpauza mi ušetřila pěknou sumičku |
usetri to hodne. A skus to na dlhsie to je potom iny masaker nedavno som si dal po dvoch mesiacoch s partiou 5 poldeci a odvtedy si nepamatam (vraj to bol zaujimavy vecer) ekonomicka jazda to je, ale uz si to neplanujem tak skoro zopakovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st srpen 07, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz jenom tak pro zajímavost: poslední dobou (cca 2 roky) chlastám o dost víc než před tím, dá se říct že minimálně 1-2x týdně se ožeru a ve všední den si dám ty 2-4 dc vína. O víkendových kalbách si dávám taky víno (cca 1 litr) a občas pivo - no a postavu mám bych řekl furt stejnou..Proto by mně zajímalo, jestli jste někdo zaznamenal nějaké extra zhoršení když jste začali chlastat nebo jsou ty řeči o tom, že člověk chlastem velice snadno zešpekatí přehnané? Přecejenom když si to spočtu na kalorie tak to hodí slušnou sumu ty chlastací víkendy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Podle me chlast a sport dohromady je spatny hlavne v tom, ze dalsi nemuzes trenovat tak jak bys jinak normalne trenoval. Taky mam ted spatne obdobi, skoro furt nekde, malo spanku a tak, ale reknu si: "Chlastal si ty prase, tak ted trp u cviceni."  a je to :D, ale samozrejme tam bude i nejake negativni pusobeni na zdravi, regeneraci atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: st srpen 07, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Mám dotaz jenom tak pro zajímavost: poslední dobou (cca 2 roky) chlastám o dost víc než před tím, dá se říct že minimálně 1-2x týdně se ožeru a ve všední den si dám ty 2-4 dc vína. O víkendových kalbách si dávám taky víno (cca 1 litr) a občas pivo - no a postavu mám bych řekl furt stejnou..Proto by mně zajímalo, jestli jste někdo zaznamenal nějaké extra zhoršení když jste začali chlastat nebo jsou ty řeči o tom, že člověk chlastem velice snadno zešpekatí přehnané? Přecejenom když si to spočtu na kalorie tak to hodí slušnou sumu ty chlastací víkendy. | pokud mas za 2 roky cviceni postavu porad stejnou tak je asi něco spatne třeba zrovna ten chlast
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st srpen 07, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
O prázkách teďka chodím 1x týdně něco popít a na trénink to u mě nemá absolutně vliv. Nikdy se nějak nezliju, akorát do nálady. Kámoši, co teda pijí docela často a delší dobu, tak u nich je to něco jiného. Mají nadváhu, nebo jsou obézní, nebo jsou tzv. skinny fat. Ale u nich to nebude jenom o alkoholu, ale o všeobecném přístupu k výživě a pohybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|