PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=164
tohle je myslím dostatečně výmluvné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zustanu skromnej, takze diky za rady, ale pro me HD funguje a na vsechny me klienty taky. Kazdej verime v neco, ze? Takze pohoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st srpen 07, 2013 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo, zeptam se te na odbornej nazor. Vcera jsem videl trenovat znameho, bw kolem 78kg, nepravidelne cviceni, zadne AS, zadne suplementy a na mrtvole tam lousknul 2x260kg.

Jakej me record na tuhle kategorii? Musim rict ze jsem byl prekvapenej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Cizo, zeptam se te na odbornej nazor. Vcera jsem videl trenovat znameho, bw kolem 78kg, nepravidelne cviceni, zadne AS, zadne suplementy a na mrtvole tam lousknul 2x260kg.

V IPF kolem 290. Záleží jak uznatelné to bylo. Jaký má dřep a tlak?
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak, či tak je isté, že na väčšine regionálnych raw súťaží by vyhrával, pecka no.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rekordy by to asi nestačilo, ale výkon je to teda parádní.

Derek Poundstone
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
Petr Prielozny napsal:

V IPF kolem 290. Záleží jak uznatelné to bylo. Jaký má dřep a tlak?

myslel jsem tím IPF v ČR. Na světě hodně víc...
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
8/6/13
Zase sel ted deadlift na hovno, nevim proc se to nehybe, jeste pockam par tydnu. Ta vaha jde jeste nahoru, mam posledni 2tydny objemu tak snad se na tech 260lbs dostanu.

Dej si na jeden až dva týdny od mrtvoly volno a uvidíš jak se to zas pohne......případně bych nedával v každém tréninku mrtvolu a krčení ramen ,ale střídal bych to mrtvola-krčení-mrtvola-krčeni atd., nebo místo mrtvoly zařadil přítahy s velkou činkou v předklonu.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

Nesmyslný článek,HD se aplikuje různými způsoby......
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
Dej si na jeden až dva týdny od mrtvoly volno a uvidíš jak se to zas pohne......případně bych nedával v každém tréninku mrtvolu a krčení ramen ,ale střídal bych to mrtvola-krčení-mrtvola-krčeni atd., nebo místo mrtvoly zařadil přítahy s velkou činkou v předklonu.

Pokud bude trénovat jak říkáš, tak se bude navždycky plácat na 180 kilech a nejspíš mu ten výkon ještě půjde dolů. Věř mi :)

Mimochodem, Petře, neměl by ses silově zlepšovat celkově? Já když jsem si porovnal tvé tréninky, tak tam vidím dlouhodobě spíš postupné zhoršení. To asi moc nesvědčí o progresu, obzvlášť když jsi říkal, že podle tvých výzkumů sval u HD reaguje nejdřív nárůstem síly...

Derek Poundstone
Bajkonur

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
Bajkonur napsal:

prosil bych o konkrétní připomínky.
argumenty, ne výkřiky.
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
mentzer's boy napsal:

Pokud bude trénovat jak říkáš, tak se bude navždycky plácat na 180 kilech a nejspíš mu ten výkon ještě půjde dolů. Věř mi :)

Mimochodem, Petře, neměl by ses silově zlepšovat celkově? Já když jsem si porovnal tvé tréninky, tak tam vidím dlouhodobě spíš postupné zhoršení. To asi moc nesvědčí o progresu, obzvlášť když jsi říkal, že podle tvých výzkumů sval u HD reaguje nejdřív nárůstem síly...

souhlas
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
mentzer's boy napsal:
Bajkonur napsal:

prosil bych o konkrétní připomínky.
argumenty, ne výkřiky.

Ve zkratce:

HIT není HD a naopak.

High Intensity Training-Tvůrce Arthur Jones-Doporučoval trénova 2x-3x týdně celé tělo 7-14 (někdy i více) cviků v tréninkové jednotce 2-3 série,později Jones doporučoval 1 sérií,podívej se např na Colorado Experiment s Casey Viatorem a jeho rozpis tréninku.

HD-Mike Mentzer-dělený trénink-obecně (ale tydy se to liší),v době aktivní kariéry MM trénoval 4x týdně,sval procvil 2x v týdnů,později po ukončení kariéry HD1 a HD2,7-14 dní mezi tréninky,je spousta možností jak aplikovat do praxe HD,vše bylo jen doporučení Mika a později si to taky musí upravit podle svých možnosti,Mike měl spoustu klientů,ale nepraktikoval na všechny jen jednu rutinu ale každému ji časem přispůsobil.

Takže nepléct HIT s HD

Autor je od začátku zaujatý,má zkušenosti s HD?Tak jak je spousta výzkumů pro vícenasobné sady tak můžeš najít spoustu studií pro 1 set,tak a kde je pravda.Musíš sám vyzkoušet a potom podle vlastní zkušenosti můžeš soudit.
Já zas četl studii že na plné obnovení svalů je třeba 96hodin......

Vjediném v čem souhlasím je kadence opakování,nemyslím si že je třeba extra pomalé tempo,ale tam to taky hodně souvisí s TUL (TUT) s časem pod napětím....

Už si zkoušel HD?Ne?Tak dej tomu alespoň 3 měsíce a potom zde napiš své zkušenosti.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem vyzkoušel HD před 15 lety. Měl jsem přístup k originálním materiálům Mike Mentzera a cvičil jsem jeho tréninkg prsa/záda - tři dny volno - nohy - tři dny volno - ramena triceps biceps - tři dny volno - nohy.
Za měsíc jsem se zlepšil na všech cvicích a váhách i opakováních. Akorát jsem vypadal daleko hůř než předtím a když jsem se na to vykašlal, zjistil jsem, že jsem hrozně zeslábl.
Pseudozlepšení, které jsem dosáhl v sériích s opakováními co trvaly 6 sekund, bylo v reálu naprosto nereálné:-)
Najdi mi jedinou studii, která dokazuje, že jedna série přináší lepší výsledky než více sérií.
Už to tady opakuješ asi potřetí, jen bez toho, že bys to něčím podložil.
Jinak jsi napsal jedinou faktickou poznámku, že HD není HIT. Problém je v tom, že to co tady jede Petr nemá podle tebe s HD nic společného. Proč mu to nenapíšeš?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Já jsem vyzkoušel HD před 15 lety. Měl jsem přístup k originálním materiálům Mike Mentzera a cvičil jsem jeho tréninkg prsa/záda - tři dny volno - nohy - tři dny volno - ramena triceps biceps - tři dny volno - nohy.
Za měsíc jsem se zlepšil na všech cvicích a váhách i opakováních. Akorát jsem vypadal daleko hůř než předtím a když jsem se na to vykašlal, zjistil jsem, že jsem hrozně zeslábl.
Pseudozlepšení, které jsem dosáhl v sériích s opakováními co trvaly 6 sekund, bylo v reálu naprosto nereálné:-)
Najdi mi jedinou studii, která dokazuje, že jedna série přináší lepší výsledky než více sérií.
Už to tady opakuješ asi potřetí, jen bez toho, že bys to něčím podložil.
Jinak jsi napsal jedinou faktickou poznámku, že HD není HIT. Problém je v tom, že to co tady jede Petr nemá podle tebe s HD nic společného. Proč mu to nenapíšeš?

Že jsi to vyzkoušel je v pořádku,ale nesmíš slepě kopírovat to co MM napsal na papír,ale musíš se řídit pocity a experimentovat,nevím,ale že bych byl slabší to ne,naopak,pokud jsi byl trénink od tréninku slabší,vyzkoušel jsem přidat den volna navíc,hybat s cviky některé cviky vyřadit případně nahradit,jak často jsi používal intenzifikační techniky,pokud jsi šel za selhání každý trénink tak jsi byl možná přetrénováný atd.
Máš google?Tak zkus hledat,já si ty studie neukládám do počítače tak hledej a najdeš.
Petr nejede HD?Petr je zkušený cvičenec,ví co je pro něj dobré,cvičil Dorian HD?Někdo říka ano,jiný ne.Co je HD?Určitě víš jak vypadala rutina aplikovaná v 70. letechTo nebylo HD?Víš jak vypadala konsolidovaná rutina v 90. letech,bylo to HD?Nechme toho slovičkaření.
Tak tomu třeba říkejme 'jednosériový trénink'Mike neříkal cvičme jen jednu sérií ale hledejme optimální počet sérií,vše bylo jen doporučení!!
Jak jsem psal,každý HD nadšenec později najde svoji tréninkovou rutinu která mu vyhovuje atˇ už použije 2 cviky v tréninku nebo 5 cviku v tréninku.

Jak jsem psal dříve,samozřejmě,že je mnoho způsobu které funguji,ale důležite je jak svému tréninku věříš tak pak se to ukáže ve výsledku,vše je jen o hlavě.Pokud někdo věří 20 sériím a má výsledky tak ať tak cvičí jeho věc,pokud ale někdo věří 1 sérií a má výsledky tak ať to používá,ale veškerá ta hysterie proti HD je zbytečná.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: