smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ntz

PříspěvekZaslal: ne srpen 04, 2013 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja: trenere, prosimte zkontroluj mi jak delam tenhle cvik .. delam to dobre ? [par opak]

trener: to je tak za ctyri ..

ja: hmm, dik, no

trener: heled, 4ka je docela dobra znamka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chuckis

PříspěvekZaslal: po srpen 05, 2013 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodijou k nám do posilovny dva mladí borci a onehdy jeden povídá: "Ty vole, mě od minulýho tréninku zase vyrostl bicák" a završil to totálně, když si stoupl před zrcadlo, vytáhl triko a začal si jezdit rukou po břiše ve snaze najít nějaký svaly :D
Novic

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem dnes cvičit s jedním kámošem v Plzni, je to spíše sváteční cvičenec (jednou za měsíc)... shodou okolností byl v posilce i jeden „steroiďák“, který tam vždy se vším mlátí (naloženou činku hodí na podlahu apod.) a řve bez ohledu na to, kdo/kolik vedle něho cvičí... Byl s ním v místnosti a po chvíli ke mně přišel a řekl: „Ty vole já jsem musel odejít, jinak bych se začal smát.“
Docela mě překvapilo, že tohle řekl. Nahání ostatním docela hrůzu, ale pro obyčejnýho člověka je očividně k smíchu.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdycky kdyz cvicim v posilce a je tam nejakej takovejhle exot, kterej rve z plnejch plic a hazi se vsema jednoruckama, vzdycky si rikam "uz docvic debi*le a vypadni" :) nevim proc bych se jo mel bat :)
raw

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako ja taky nadelam plno hluku v posilce (kdyz mrdnu s mrtvolou tak nekdy prileti maser ze se mu dole droli omitka:D ), taky po tezkych pritahach apod s tim prastim, ale zase vseho s mirou a treba bych si nedovolil hodit jednorucky z vrchu na zem
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K nám do fitka nejdřív chodil jeden frajer, při cvičení vyluzoval řev, asi jako kdyby mu ve vězení upadlo mýdlo, potom vždycky hodil s činkou a neustále hlášky typu "dneska se chci poblejt"... Druhý exot byl zřejmě vyhazovač, než při tlakách zvednul činky, přibližně pětkrát zařval na celou místnost ku*do... Nemám nic proti přirozenému řevu při zdvihu činek, ale exoti tohoto typu docílí přesně opačného efektu, než mají v plánu

Naposledy upravil Johny.Fox dne čt srpen 08, 2013 6:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvoly je preci jen neco jineho :) ale kdyz borec cvici s jednoruckama, potom si je vyhodi zpatky na kolena, zvedne se z lavice a hodi s jednoruckama, je to vazne k bliti...takovi experti byli v BG...nejsmutnejsi je, ze se takhle chovaj vetsinou "korby" ktery by naopak mohli vedet, jak se tim ty jednorucky kurvej....
Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Mrtvoly je preci jen neco jineho :) ale kdyz borec cvici s jednoruckama, potom si je vyhodi zpatky na kolena, zvedne se z lavice a hodi s jednoruckama, je to vazne k bliti...takovi experti byli v BG...nejsmutnejsi je, ze se takhle chovaj vetsinou "korby" ktery by naopak mohli vedet, jak se tim ty jednorucky kurvej....

Nejen jednoručky. Podlaha také dostává svoje, obvzláště když ta činka spadne na hranu
Korny

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem nepochopil, když jsem měl na legpressu 190, skoro jsem prděl zelenou a kokoti vedle mě (sice z prdele, ale s chováním dospělejch lidí to nemá nic společnýho), začali pouštět dechovky...prostě jedeš pomalý těžký opakování a najednou ti do ucha začne hrát vysoký jalovec...jo na jednu stranu sranda, na druhou nic příjemnýho a hlavně to tam pak pouštěli asi 15 minut, což už bylo trapný
raw

PříspěvekZaslal: čt srpen 08, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

mas pravdu a za vsechno muze prilis velke sebevedomi a co si budem rikat, kdyz clovek cvici napriklad 10let a vypada uz jak z jine planety tak to ego tam uz je dost velke a proto to triskani apod ..samo ne kazdy!
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je hlupost chovat sa ako hulvat len preto ze som velky. Na kazdeho chlapa je chlap a je fajn, ze su aj silni chalani ktori si nepotrebuju nic dokazovat trieskanim.
frode

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Já jsem nepochopil, když jsem měl na legpressu 190, skoro jsem prděl zelenou a kokoti vedle mě (sice z prdele, ale s chováním dospělejch lidí to nemá nic společnýho), začali pouštět dechovky...prostě jedeš pomalý těžký opakování a najednou ti do ucha začne hrát vysoký jalovec...jo na jednu stranu sranda, na druhou nic příjemnýho a hlavně to tam pak pouštěli asi 15 minut, což už bylo trapný

Se ti muselo jet dobre do rytmu. Vy.so.kyy jaa.loo.vec
jachym

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 3:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle není ani tak hláška, ale tohle mi nedá sem nepostnout... myslíte že to někdo vůbec může myslet vážně?

příspěvek v diskuzi z 12.7 2013 12:34
http://www.kulturistika.net/objemovy-jidelnicek-idealni
cipinek

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dovolil sis kritizovat jídelníček velkého Freimena, stihne tě krutý trest...
jachym

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ale nemám vůbec nic proti tomu článků, přečti si ale ten příspěvek v diskuzi, někdo chce vyhodit 15 tisíc měsíčně za steroidy...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: