|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
ja: trenere, prosimte zkontroluj mi jak delam tenhle cvik .. delam to dobre ? [par opak]
trener: to je tak za ctyri ..
ja: hmm, dik, no
trener: heled, 4ka je docela dobra znamka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chuckis
|
Zaslal: po srpen 05, 2013 6:51 am Předmět: |
|
|
Chodijou k nám do posilovny dva mladí borci a onehdy jeden povídá: "Ty vole, mě od minulýho tréninku zase vyrostl bicák" a završil to totálně, když si stoupl před zrcadlo, vytáhl triko a začal si jezdit rukou po břiše ve snaze najít nějaký svaly :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem dnes cvičit s jedním kámošem v Plzni, je to spíše sváteční cvičenec (jednou za měsíc)... shodou okolností byl v posilce i jeden „steroiďák“, který tam vždy se vším mlátí (naloženou činku hodí na podlahu apod.) a řve bez ohledu na to, kdo/kolik vedle něho cvičí... Byl s ním v místnosti a po chvíli ke mně přišel a řekl: „Ty vole já jsem musel odejít, jinak bych se začal smát.“
Docela mě překvapilo, že tohle řekl. Nahání ostatním docela hrůzu, ale pro obyčejnýho člověka je očividně k smíchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
Vzdycky kdyz cvicim v posilce a je tam nejakej takovejhle exot, kterej rve z plnejch plic a hazi se vsema jednoruckama, vzdycky si rikam "uz docvic debi*le a vypadni" :) nevim proc bych se jo mel bat :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
jako ja taky nadelam plno hluku v posilce (kdyz mrdnu s mrtvolou tak nekdy prileti maser ze se mu dole droli omitka:D ), taky po tezkych pritahach apod s tim prastim, ale zase vseho s mirou a treba bych si nedovolil hodit jednorucky z vrchu na zem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
K nám do fitka nejdřív chodil jeden frajer, při cvičení vyluzoval řev, asi jako kdyby mu ve vězení upadlo mýdlo, potom vždycky hodil s činkou a neustále hlášky typu "dneska se chci poblejt"... Druhý exot byl zřejmě vyhazovač, než při tlakách zvednul činky, přibližně pětkrát zařval na celou místnost ku*do... Nemám nic proti přirozenému řevu při zdvihu činek, ale exoti tohoto typu docílí přesně opačného efektu, než mají v plánu _________________ Improvise...adapt...overcome...
Naposledy upravil Johny.Fox dne čt srpen 08, 2013 6:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
Mrtvoly je preci jen neco jineho :) ale kdyz borec cvici s jednoruckama, potom si je vyhodi zpatky na kolena, zvedne se z lavice a hodi s jednoruckama, je to vazne k bliti...takovi experti byli v BG...nejsmutnejsi je, ze se takhle chovaj vetsinou "korby" ktery by naopak mohli vedet, jak se tim ty jednorucky kurvej.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Mrtvoly je preci jen neco jineho :) ale kdyz borec cvici s jednoruckama, potom si je vyhodi zpatky na kolena, zvedne se z lavice a hodi s jednoruckama, je to vazne k bliti...takovi experti byli v BG...nejsmutnejsi je, ze se takhle chovaj vetsinou "korby" ktery by naopak mohli vedet, jak se tim ty jednorucky kurvej.... |
Nejen jednoručky. Podlaha také dostává svoje, obvzláště když ta činka spadne na hranu
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Mrtvoly je preci jen neco jineho :) ale kdyz borec cvici s jednoruckama, potom si je vyhodi zpatky na kolena, zvedne se z lavice a hodi s jednoruckama, je to vazne k bliti...takovi experti byli v BG...nejsmutnejsi je, ze se takhle chovaj vetsinou "korby" ktery by naopak mohli vedet, jak se tim ty jednorucky kurvej.... |
mas pravdu a za vsechno muze prilis velke sebevedomi a co si budem rikat, kdyz clovek cvici napriklad 10let a vypada uz jak z jine planety tak to ego tam uz je dost velke a proto to triskani apod ..samo ne kazdy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Je hlupost chovat sa ako hulvat len preto ze som velky. Na kazdeho chlapa je chlap a je fajn, ze su aj silni chalani ktori si nepotrebuju nic dokazovat trieskanim.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 3:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po srpen 19, 2013 6:43 am Předmět: |
|
|
Já ale nemám vůbec nic proti tomu článků, přečti si ale ten příspěvek v diskuzi, někdo chce vyhodit 15 tisíc měsíčně za steroidy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|